Offshore

really
05.06.2018 kl 10:20 13830

Det er en lei tendens her inne til å ta mannen og ikke ballen når en ikke er enig i det som skrives. Lite hensiktsmessig om en vil ha en god diskusjon.

For det er jo slik at får ikke FOE kontrakter går dette til h.... Så den fruktbare diskusjonen er hva er sannsynligheten for nye kontrakter, hvilket ratenivå kan en forvente, hvilke av riggene kan få kontrakter, når kan det tenkes?

I dag har vi akkurat lest om at OPEC og Russland vurderer å øke oljeproduksjonen. US øker så mye de kan. I utgangspunktet ikke positivt for oljeprisen, men ser en på etterspørselsveksten, decline og forventet ny produksjon av olje fra igangværende prosjekter samt boikott av enkelte produksjonsland er det sannsynlig at de som har reservekapasitet må øke produksjonen for å unngå ny oljekrise med rasjonering. Det er satt i gang så få prosjekter de siste årene at produksjonen ikke henger med forbruksøkningen. Og global forventet FID's i oljeprosjekter er høy i 2018 og rekordhøy i 2019 med nordsjøen og Brasil tidligst ute. Det lover godt for riggnæringen og FOE har gode muligheter for kontrakter fremover selv om riggene konkurrerer med metusalem på alder.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.