Olje

jrb82
05.06.2018 kl 20:10 7499

Min følelse er at de ikke sliter med kompetanse eller personell ift. teknologien/OBS, men at det skorter på evnen til å selge og drive butikk.

Kommunikasjon og IR er de totalt tilbakestående på. Det er utallige eksempler. Se for eksempel fremleggelse av Q1, der det blir stilt spørsmål om hvorfor neste båt ikke kommer før i 2019, når det tidligere er kommunisert at den skulle i drift i begynnelsen av 2018.
Det er helt talentløst å ikke ha kommet med denne informasjonen underveis. Det sitter ganske mange aksjonærer som spytta inn betydelige beløp for denne båten i emisjonen på 15kr, som ikke har hørt et pip i mellomtida hvis man ikke har spurt direkte.

De som tror at kursen flyr i taket ved en forlengelse av Saudi-jobben må tro om igjen, for denne er forlenget MANGE ganger uten større kursutslag. Denne jobben er helt nødvendig for å ha råd til papir i kopimaskinen og lys i lampa i lokalene på Lysaker.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.