Olje

Gyrt
NEL 06.06.2018 kl 15:32 4843

De sliter med å redusere CO2 utslippene og vet ikke hva de skal bruke pengene på.
De vet at de må lage flere tusen ladestasjoner for elbiler og storparten av de som har lyst på elbil kan ikke få dette før 2025 fordi de har ikke anledning til å lade hjemme og dermed vil de ikke nå målene de har satt seg. Samtidig vil de vente å se om det kommer noen som har lyst på H2-bil. Men ja...vi venter med å la de få fylle H2 før vi ser hvor mange biler det blir. HVORDAN i HULESTE går det an??? Med mulighet til å kjøpe fuel-cell bil er problemet løst over natten hvis vi får H2-fylling på, la oss si halvparten av Shell-stasjonene. Alle som bor i blokk uten garasje/lademulighter kan med et trylleslag få kjøre CO2-vennlig. Var det ikke DET som var målet deres???

Takk og pris for at Norge er et så lite land at det betyr nærmest INGENTING for NEL. I stedet for stimulere til en ny kanskje verdensledende industri, stikker ENOVA hodet ned i sanden (les oljesanden). Hvem har ansvaret for dette? En mann som tidligere har jobbet i Oljedirektoratet..... Fytte grisen!

Redigert 06.06.2018 kl 16:09

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.