Farma

bjay
08.06.2018 kl 10:47 5855

Om noen tror at det skyter fart med en gang, så tror jeg nok de bare må selge.

Dette showet styres av Spettet med kompiser. Bryr de seg ikke om kursen enda eller ønsker den ned, så fikser de det. Når de vil ha action, så skaffer de det.
Spettet har lock up på salg i 1 år, men han kan garantert kjøpe mer om han ønsker det. Jeg er normalt veldig skeptisk til "spettet" case, men synes dette skiller seg litt ut fra en del andre. Selskapet tjente penger før han startet med sine kromspring. Har liten eller ingen gjeld, og den nye delen er finansiert av emisjon. Hvor det er flinke folk han har fått inn. Det er ikke godt og si, men det er fullt mulig han har mer langsiktige hensikter her enn han har hatt i en del andre case. Uansett, om selskapet forsetter og tjene penger i begge nisjer vil kursen før eller siden gå. Og ønsker de en kurs eksplosjon så får de lett til det. Frem til det, så må man bare vente. Se på kursen fra dag til dag gir liten mening i dette caset.

Den største triggeren kortsiktig kan evt være salg av pharma delen. Men er fortsatt usikker på planene her. Si de feks får inn 300m/44= 6,8NOK pr aksje. Det ville nok fått ut de som absolutt skal selge rundt emi kurs :) + litt til
Redigert 08.06.2018 kl 11:01

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.