Olje og energi

Nå gir vi gass
08.06.2018 kl 18:18 16244

Litt norsk, siden vi bor i Norge:

Nel ASA: Fullt eierskap av joint venture i Sør-Korea

(Oslo, 8. juni 2018) Nel ASA ("Nel") annonserte i dag at det øker eierskapet til joint venture Nel-Deokyang Co. Ltd til 100 prosent, noe som gjør det til et heleid datterselskap av Nel, og omdøper det Nel Korea Co., Ltd. Ved å få full kontroll over selskapet, forventer Nel å kunne utvide og akselerere aktiviteter og salg i regionen.

"Det er klart at det er store muligheter i det sørkoreanske hydrogenmarkedet, understreket av forrige ukes kunngjøring for en H2Station®-løsning, samt de annonserte ambisjonene fra den koreanske regjeringen og industrien. Ved å påta seg et fullstendig eierskap av enheten og ta kontroll over alle aktiviteter, tror vi at vi vil kunne videreutvikle og akselerere vår innsats og være bedre posisjonert for store markedsmuligheter fremover, sier Jon André Løkke, konsernsjef i Nel .

Nel og Deokyang etablerte et joint venture, Nel-Deokyang Co., Ltd. i juni 2017 for å lette salg, installasjon og service av hydrogenstasjonstasjoner i Korea. Partene vil nå fortsette det tette samarbeidet gjennom kommersielle avtaler.

"I tillegg til fortsatt fokus på salg, installasjon og service av H2Stations®, vil det heleide datterselskapet Nel Korea Co., Ltd. også kunne tilby elektrolysatorer som dekker hele Nel-produkttilbudet. Deokyang vil fortsette å fokusere deres innsats for å levere hydrogengass til bensinstasjonsnettet og samarbeidet vil bli sikret i kommersielle avtaler. Vi ser frem til å fortsette vårt sterke samarbeid med Deokyang for å sikre den felles suksess i Korea, sier Løkke.

Datterselskapet konsolideres i konsernets L & L fra sluttkursen forventet i slutten av juni 2018.
Redigert 21.01.2021 kl 06:00

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.