Farma

Egri
12.09.2019 kl 01:53 1264

Jeg gjorde litt motsatt av deg med CRNO, kjøpte mer mens den falt og snittet ned inngangskursen. Så kom emisjonen i mai og i perioden med en tagningsrett pr. aksje, realiserte jeg tapet og tegnet meg for det doble av hva jeg hadde fra før, for 2,92. Kompenserte for 50% utvanning. Så gikk kursen bananas etter en vellykket presentasjon av CS-1 medisinen de prøver ut, tror den var over 6 intradag. Verdidobling på en vellykket presentasjon i Australia!
CS-1 går inn i fase2 testing i høst. Ser liten grunn til å frykte resultatet, og tror det smeller når denne testen gir positivt resultat.
Er "in the money" kursmessig nå, men har ikkehentet inn det realiserte tapet fullt ut ennå. Får se på dette som skattefradrag i år.

Vet ikke om det jeg skriver her oppfattes positivt, men det er jeg altså til denne aksjen. Den kan gå noe fantastisk hvis de lykkes.
Synes det er veldig rart at ikke flere skriver om CRNO her i forumet. Det er en svensk aksje, kanskje det er derfor (intet galt sagt om svensk børs)...

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.