IKT

LarsBrnd
20.09.2019 kl 20:58 4197

Thin har aldri eier fabrikken - de har lang leieavtale på den og har kjøpt utstyret. Det er utstyret som nå er belånt. Børsmeldingen er litt uklar siden de både bruker betegnelsen "a Master Lease Agreement with Utica" og senere beskriver avtalen som et regulært lån "equipment term loan facility with Utica Leaseco" og "Interest-only monthly payments are due for the first six months, followed by three months of interim payments, and thereafter a four-year amortization period during which monthly principal and interest payments are due.".
Hadde dette vært et regulært salg og deretter leasning burde det klart fremkommet - sale and lease back - og det virker også ut fra meldingen som de fortsatt leter etter kjøpere for fabrikkvirksomheten. Sånn sett tyder teksten på et lån og ut fra det blir det feil å konkludere med at Thin max får 13,2 MUSD. Men jeg vil ikke innestå for at Thin har beskrevet ting korrekt.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.