IKT

Reserven
20.09.2019 kl 22:09 4103

Lars T. Brandeggen,

Tom Thorsen, med investeringsselskapet Algot Invest AS
https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=990759693
er en "doldis" som sjelden er i media. I løpet av ca en børsuke kjøper han seg opp fra NULL til 50 millioner aksjer i Thinfilm, og blir 3. største aksjonær, og største personlige aksjonær:
https://thinfilmnfc.com/investors-shareholder-structure

Så dukker Thorsen "helt tilfeldig" opp i denne DN artikkelen (dobbeltside i DN papirutgaven 21.09) [ikke bak betalingsmuren slik artikler som skal stå eller har stått i papiravisen vanligvis er]
https://www.dn.no/bors/thin-film-electronics/tom-thorsen/john-fredriksen/tom-thorsen-solgte-nylig-kreftselskap-med-john-fredriksen-na-bruker-han-deler-av-gevinsten-pa-bunnfiske-i-kriseaksje/2-1-674084
som forteller hvilken fantastisk vellykket investor han er, bl.a. sammen med milliardær John Fredriksen, og lar ham bl.a. uttale:

"– Selskapet har vært priset til masse milliarder tidligere og det er brukt hundrevis av millioner kroner for å komme dit de er. Det må jo være underliggende verdier i det selskapet der, hvis ikke skjønner jeg ikke en dritt. Da har jeg i så fall ikke lært noe som mangeårig investor, sier Tom Thorsen."

"Til tross for et kursfall på 90 prosent det siste året, er Thorsen skråsikker på at Thinfilm skal gi ham mangedobbelt avkastning."

"– Jeg mener at nedsiden er veldig, veldig begrenset og at oppsiden bør være kjempestor, sier Thorsen."

"Totalt sett gjør dette at markedsverdien på selskapet som jeg oppfatter det, og ut ifra min analyse, bør være tre, fire ganger dagens aksjekurs, og derfor har jeg kjøpt aksjer, sier Thorsen."

"– Hvis de plutselig går cash positiv, får kunder og kan få inntekter i tillegg, så kan aksjen gå enda mer, sier Thorsen."

"Thinfilm har videre kunngjort at de er i samtaler med to industrielle partnere.
– Skulle de få en av de industrielle partnerne på plass så vil det også gi vesentlig merverdi til selskapet, sier investoren."Når satsingen på "merkelapper på konsumprodukter som kan kommunisere med betalingsløsninger på mobiltelefoner" nå er skrinlagt, kan Thinfilm ikke få noen av de to industrielle partnerne på plass som Thorsen fabler om.

I løpet av sin nesten 14 årige eksistens har Thinfilm børsmeldt samtaler med nærmere 100 industrielle partnere, INGEN av dem har gitt resultater eller nevneverdige inntekter.


Særlig hos en med din bakgrunn
https://www.linkedin.com/in/lars-t-brandeggen-949b5113/
bør da ikke varsellampene bare blinke, men varsellampene og sirenene bør lyse og ule på full styrke.

Redigert 21.09.2019 kl 00:56

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.