IKT

Gi_Fan
21.09.2019 kl 02:38 3598

Det er vel en "sannhet" som delvis er feil, og i tillegg har gått ut på dato. Viser klart hvor lite skribenten har giddet å sette seg inn i det han skal hausse.
Sannheten er at thin aldri har laget merkelapper som kan kommunisere med noen betalingsløsninger.
De lagde først proprietære merkelapper som kunne leses av en android telefon som så åpnet en webside. De proprietære lappene kunne ikke leses av Apple produkter og var i tillegg alt for dyre å produsere. Noe av det første ny CEO gjorde etter at han fikk oversikt var å stoppe det vanvittige pengesluket til proprietære lapper, og da kunne thin kjøpe standard lapper i markedet og likevel selge billigere og de virket også med Apple produkter. Så langt, så greit. Hadde det vært noe marked for sluttproduktet kunne dette gått greit. Men det har ledelsen nå innsett at det ikke er og de har lagt ned standard lappene også og den cloud løsningen som støttet begge.
Faktisk har thin idag ingen produkter i det hele tatt. De leter etter noe de kanskje kan bruke utstyret til, men det kan han ikke skrive i en hausseartikkel (og mest sannsynlig vet han det ikke, for han har ikke giddet å lese meldingene fra thin)
Redigert 21.09.2019 kl 04:14

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.