IKT

GPACTOR
THIN 21.09.2019 kl 11:14 2332

Ferd og andre aksjonærer har de siste dagene fått en meget god anledning til å kvitte seg med aksjer i dette verdiløse selskapet. Det er grunn til å tro at disse allerede har begynt å fore kunnskapsløse og naive småtradere med aksjer. Blir spennede å se aksjonærlisten.

Det er en gammel klassiker dette. Husker godt RXT der innsiderne foret tullingene med aksjer før møkka gikk konkurs. De også hadde fremførbart underskudd og et såkalt børsskall, men resultatet ble selvsagt at alt gikk i dass.

Nå er det folk her på forumet som fabler om kurser opp til 1 krone, det vil si en børsverdi på nesten 1,2 milliarder, hvilket jo tyder på total mangel på kunnskap eller bare en utrolig iver etter å hausse egne pisseposter. Problemet er at de hjelper proffene ut med redusert tap (Ferd med flere) eller gevinst (ferske aksjonærer på bunnfiske og som ikke kan forstå annet enn at det må være verdier i selskapet).

Det er duket for å mate tullingene med aksjer i et verdiløst selskap. Følg med på forumet. Dette blir interessant og morsomt.
Redigert 21.09.2019 kl 11:20

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.