IKT

rosgun
07.10.2019 kl 18:20 1239

Prøver ikke det, men tror Bybonden har noe for seg... Han pleier faktisk ikke bløffe. Velger å sitte og evt kjøpe mer hvis den går opp eller ned. Verdien på selskapet er mer enn kursen gjenspeiler, og er minst verdt 0,50 øre om det kommer et bud imorgen. Vil tro enten et bud på hele nfc patentene eller en avtale for produksjon av tynnfilm batterier roll to roll. Antar at noe må skje da siste delen av lånet nå er utbetalt. .... fra og med november bør pressa igang eller første avtale på lisensiering komme igang.

En avtale trengs først, så det er vel den vi skal vente på, og det er nok det bybonden sikter til. Jeg er sikker på at han har en kilde og at han vet mer enn oss....

BE i 2021 står ved lag og skal de få til det er det nødt til å skje noe vettug produksjon fra 01.01.2020. Barber vil nok offentliggjøre noe av dette hvert øyeblikk, og tror også bybonden også har forstått at noe må
skje fort å få inntektene til å løpe ..........

Husker også at han hadde mye riktig om Funcom også, så flink til å plukke riktige aksjer som går mye over en mellomlang periode..
Redigert 07.10.2019 kl 18:30

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.