En stadig mer presset Schram i NAS provoserer egne ansatte!


Kampen i NAS spisser seg og Jacob Schram provoserer egne ansatte på Linkedin

«Hvis du ikke er fornøyd med det vi gjør, foreslår jeg at du finner deg et annet flyselskap å jobbe for!» Skrev han i en kommentar på Linkedin før melding ble slettet.

https://www.nrk.no/norge/norwegian-sjef-til-tidlegare-tilsett_-_-finn-deg-eit-anna-selskap-a-jobbe-for-om-du-ikkje-er-fornogd-1.15010840

ja det er viktig å bli kvitt daukjøttet som ikke lenger produserer verdi for selskapet :-)
trakassere/mobbe de ansatte til å slutte selv slik at NAS ikke trenger å betale kompensasjon eller risikere å bli saksøkt. kanskje få cashpoints i sluttpakken som kan brukes i 2022

melding som kommer til nasere uten pæng:

"hvis dere ikke lenger har penger til å delta på de uendelige emisjoner som kommer, foreslår jeg at dere finner et annet selskap å være aksjonær i! fcuk off!" LOL

Strategi
09.05.2020 kl 21:01 1803

Dere har ikke vurdert å finne på noe annet i helga gutter, for eksempel å gå lange turer eller ta dere en øl eller to sammen med venner.
Dere må ha godt betalt for å tilbringe så mye tid her, skaff dere et liv.
Redigert 09.05.2020 kl 21:07 Du må logge inn for å svare

Tom Peng Pung , alle fagforeninger rundt om tror Norway har penger på konto, nå får Parat mye å gjøre

Selvfølgelig har han nå slettet meldinga og opplyser at "det var aldri meningen...".
Viser han en side av en typisk investor/sjef/profitør (lederskaps-holdning?) som bare er ute etter penger og har ansatte bare som nødvendig onde?
OleR77
10.05.2020 kl 01:28 1494

Det kalles å være menneske. De har slåss med nebb og klør for å få gjennom emisjonen. Kontaktet selskaper og privatfolk verden rundt med kniven rundt strupen. Nå har fagforeninger i Spania og UK begynt å klage, så det er jammen ikke rart man sprekker

Schram viser sitt sanne jeg, trist at en leder i norsk næringsliv viser så dårlig dømmekraft med bruk av sosiale medier.

Veldig bra skrevet. Han har da rett har han ikke. Bli kvitt daukjøttet !
Redigert 10.05.2020 kl 11:46 Du må logge inn for å svare

Bli kvitt Schram. Han er daukjøtt og passer ikke i denne jobben. Litt usikker på hva han kan brukes til.

Styrelederen har vært og er en katastrofe for selskapet.

Eier han og Schram aksjer i NAS?

Ledelse og styrer som ikke eier aksjer i selskap de hever lønn i er en skam.
FunTrade
10.05.2020 kl 12:19 1169

Gulrotstrategien fungerte jo delvis. Men synes han bommet litt på emisjonskursen overfor småaksjonærene. Dårlige rådgivere kanskje, tross at de kostet 130M?

Småaksjonærer burde vært tilbudt en spesialpris, de burde fått lov til å betale 40 kr pr emisjonaksje, slik de ønsket og mente var riktig pris. Så kunne heller alle andre tatt de billige emisjonaksjene til kr 1 krone.
Redigert 10.05.2020 kl 12:20 Du må logge inn for å svare

Hvis jeg får tildeling i emisjonen så skal aksjene ut igjen snarest og aldri kjøpes tilbake. Selskapet er en skam.

Kan ikke dere; Frodon (mr Burgundy), Fun Trade, BackCliff og Deepshitter med tilhengere lage en egen lukket tråd? Jeg har forslag til navn på tråden: Vi som liker å drite på NAS og som forøvrig ikke produserer noe av verdi for samfunnet. Gjør oss alle en tjeneste og lukk tråden for alle andre. Lykke til i ekkokammeret.

Ser frem til du Bearwizzard kan bidra på forumet med annet en spam og personkritikk.

Hva er ditt bidrag i diskusjonen omkring Norwegian?
Redigert 10.05.2020 kl 14:08 Du må logge inn for å svare
nima
10.05.2020 kl 14:12 1011

Skjønner at det er mange har som har god greie på å drive et selskap med så mye motgang. Dere må da for fan meg søke jobb i selskapet slik at dere kan få det i riktig retning, så for vi se hva dere for til, lykke til.

Schram har et poeng. Norwegian har gjort det helt riktig mht å redde ansatte, og det er vel ikke på sin plass av ansatte å kritisere ledelsen på dette tidspunktet. Så kan man jo også spørre seg, har vi kommet dit hvor en direktør ikke kan si tydelig ifra til en av sine ansatte, mens arbeidstaker kan slenge ut all mulig drit? Bakvendtland

Kaller du det som skjer på forumet nå for diskusjoner? Det er bare en endeløs strøm av nye tråder og innlegg som har negativ og ufin vinkling på NAS og ledelsen i selskapet. Forumet er blitt et ekkokammer og totalt uinterresant.

Disse folka ble lurt inn i en konstruksjon med lavere lønn og lavere vern for arbeidsplassen sin i utgangspunktet. Mange var skeptiske allerede da disse tvilsomme avtalene ble inngått, men Kjos sa at det bare en praktisk måte å ordne disse sakene på. Vær klar over at Norge er et land hvor mange mener at slikt ikke er greit. Ikke i det hele tatt. Et stolt folk hvor man heller betaler litt ekstra hvis slikt er på stell. Med tilsvarende andel av gnukkere som skal til Spania for halv pris. Burde vært gratis.
Redigert 10.05.2020 kl 15:22 Du må logge inn for å svare

Ok, jeg skal ta meg tid til å "diskutere" en ting med deg. Du hevdet tidligere at du var deleier i en eller flere av obligasjonene. Det betyr at du nå er aksjonær (dersom du snakket sant om obligasjonene). Kan du da opplyse forumet om hvorfor du gjør alt du kan for å snakke ned selskapet du er eier i?

Du svarer ikke på spørsmålet. Hva bidrar du med på forumet og omring NAS?

Å være aksjonær er ikke ensbetydene med å spre løgner og falske forhåpninger, det finnes investorer som både har ryggrad og etikk.
Zaih
10.05.2020 kl 14:47 904

Folk her inne ønsker svar fra deg om hva du driver på med og hva din posisjon nå er.
Du må prøve å forstå at du har litt merkelig lynne og du har sagt du var obligasjonseier da bør du bekrefte eller avkrefte dette.
I så tillfelle er du medaksjonær fra 20.05 👍😂
Redigert 10.05.2020 kl 14:49 Du må logge inn for å svare

Ingenting å diskutere før du klargjør hvilken posisjon du har i NAS. Det har jeg gjort (på flere tråder).

Dette er et forum hvor vi diskutere aksjer, det finnes sikkert forum hvor dere kan diskutere personer.

Hva jeg driver med og hva min posisjon er irrelevant, men for å stagge din nysgjerrighet, eier jeg både obligasjoner og andeler i fly.

Indirekte får jeg også aksjer via konverteringer, men som du sikker forstår splittes disse ikke ut på hver enkelt obligasjonseier eller de som eier andeler i flyene.

Nu var det ingen diskusjon men et enkelt spørsmål du fikk. Vanskelig å forholde seg til fakta?

Frodon; som du sikkert vet har jeg solgt meg ut av NAS (rapportert i detalj på en annen tråd). Jeg har derfor liten interesse av å "diskutere" på forumet. Jeg har et liv i motsetning til deg som tilbringer all din tid på her på forumet med å lage nye tråder og skrive innlegg (negative sådanne). Jeg er imidlertid innom forumet tidvis og registrerer at det er totalt forandret av deg og din menighet.

Hva bidrar du Bearwizard med på forumet og omkring NAS?
Redigert 10.05.2020 kl 15:14 Du må logge inn for å svare
Zaih
10.05.2020 kl 15:10 859

Selvfølgelig forstår jeg at du ikke får aksjer direkte men stiller meg undrende til at du jobber intens får å undergrave egne verdier om der er en liten sannhet i dette.
Slik du skriver å driver på så undergraver du deg selv på 3 forskjellige poster og det virker ikke mye fornuftig.

Hva bidrar du Zaih med på forumet og omkring NAS?
Redigert 10.05.2020 kl 15:13 Du må logge inn for å svare
pedro1
10.05.2020 kl 15:18 834

Vi syntes synd på deg Burgundy. Du kan jo ikke ha det helt greit. Kom deg ut blant folk, du er sikkert en ok kar. Da trenger du ikke skrøne på deg obligasjoner og aksjer. Lykke til, faktisk godt ment. 🙋🏼‍♂️
Zaih
10.05.2020 kl 15:20 829

Dette er et spørsmål du stiller alle som spør deg og da må jeg si at du ikke bidreg med noe.
Det du legger ut er ikke bidrag til noe da du utelater alt som ofte er vesentlig utenom det negative du finner i eller mellom linjene.
Så du kan vel si at jeg bidrar med å lese det du ikke leser.
Og med det så gir du ikke tillit til at du er noe av det du påstår at du er.
Du er kun en kverulant som skriver for å skape irritasjon hos aksjonærene og ikke noe annet.
Zaih
10.05.2020 kl 15:27 805

En stadig mer presset Burgundy Har ikke mer å gi her inne bør din neste tråd starte med

Presset?

Hvorfor svarer du ikke på et enkelt spørsmål?

Enig, det er bare plass til en person og det er Mr Burgundy, hvis tråder oversvømmer og usynliggjør alt annet. Kapasiteten hans til å spamme forumet er det ingen seriøs bruker som har tid til å jobbe mot. Resultatet av innsatsen hans blir, paradoksalt nok, et fravær av det han selv etterlyser - mer nyansert debatt og konstruktive bidrag. Det er en effektiv måte å drepe et forum på. Mr Burgundys agenda spekulerer jeg ikke i, men det er sikkert at han er en av de som i størst grad jobber for å kvele informasjonsflyt og spre desinformasjon.

Å poste noe eget her blir slukt av titalls nye tråder, som oppstår for hvert eneste sitat som blir skrevet i media om selskapet. Vinklingen er selvsagt svært spisset og ensidig.

Det blir for uproft og barnslig for meg, så jeg holder meg i stor grad unna.

Hva bidrar du Restplass med på forumet og omkring NAS?

Som jeg nettopp skrev, jeg har fullstendig sluttet å bidra, av grunner forklart ovenfor :) hva bidrar du selv med 😂?
Zaih
10.05.2020 kl 15:35 770

Jeg har besvart deg i hele dag jeg men du besvarer ikke noen spørsmål.
Men egentlig er det som forventet av en kverulant.

Det må jo være fryktelig slitsomt for deg å sitte med dette her dagen lang? Det er jo langt fra opplysning det du driver med, det er kaos.

Hvorfor spammer du da ned forumet med intetsigende prat som ikke har noe med emnet å gjøre?