Hvorfor tillater verden en ny Hitler?


Sosiopaten som påberoper seg å være konge i USA har gjort seg hittil skyldig i:
- seksuelle overgrep mot flere personer
- påvirke valget i USA med hjelp av russere, og rike høyreekstermister osv.
- la hans selskaper, familie og venner og ikke minst seg selv forsyne seg grovt av deres felleskasse, i enhver sammenheng.( grovt bedrageri, underslag, korrupsjon)
- gjort seg skyldig i folkemord både i USA og resten av verden, på alle måter.
- utvist menneskeforakt, diskriminering, fremsatt trusler over for alle som påpeker hans sosiopatiske handlinger
- å ha ødelagt livskvaliteten til milliarder av mennesker wordlwide, gjennom så godt alt han foretar seg.
- dolker alle allierte i ryggen, men er bestevenn med halshuggeren fra SA.

Han er til større skade for verden enn det Hitler var i sin tid, og verden støtter en blodig diktator, som burde i det minste sitte i et fengsel for resten av sitt ødeleggende liv.

Jeg bor i «trygge» Norge og gjør ikke noe annet enn å protestere mot en idiot som ødelegger verden på SAMTLIGE områder; det være fordelingspolitikk, menneskeverd, fattigdom, miljø ig 1000 andre områder. Konsekvensene av at han sitter i den stolen han har ranet til seg er så nær vi kan komme et ragnarok vi kan komme; en total ødeleggelse av alt som gagner menneskeheten. Børsene i USA går i taket selvom overdødelighet i USA garantert kommer til å overstige 1/4 million innbyggere, stortsett fattige,ikke hvite,gamle og skrøpelige; en bevisst utrensing uten sidestykke i historien; Hitler gikk kun etter jøder, Trump går for å drepe mest mulig ikke produktive utgiftsposter. Det verste av alt: verden ( ikke minst republikanere, som tenker mest bankkonto) lar ham holde på.
Men heller ikke vi i Europa går fri...
Er det så mye bedre at EQNR ledere siden 70-tallet har vært korrupte, og « investert» 800 millarder i det store utlandet, hvorav 200 milliarder er tapt bare i Trumpdynastiet? Er det så mye bedre at vi får en felleskapspengerforvalter, som driver med skattefusk, korrupsjon og kjøp av politikere og sentrale offentlig ansatte, som lar seg kjøpe? Hvor korrupt og menneskefiendtlig skal vi tillate at samfunn rund omkring skal være?
Over 70% av styresettene rundomkring er gjennomkorrupte, og Norge blir offisielt ikke ansett for å være det en gang....på tross av alle skandalene som blir feid under teppet.
Jeg må si at jeg forstår MEEGET godt at terrorisme blomster; jeg hadde vel selv endt opp som det om jeg hadde vært palestiner eller iraner...Den undertrykkingen vi ser nå ( og som plutselig blir VELDIG tydelig i disse koronatider), er uten sidestykke i historien; Det værste er dog at du og jeg tillater det uten å blunke.
Redigert 10.05.2020 kl 04:04 Du må logge inn for å svare

Det Russland-tøvet ditt kan parkeres umiddelbart.

Saka mot Michael Flynn blir oppgitt – fullstendig nederlag for «Russiagate»-kampanjen
https://steigan.no/2020/05/saka-mot-michael-flynn-blir-oppgitt-fullstendig-nederlag-for-russiagate-kampanjen/

Obama-topper bak lukkede dører: Ikke et fnugg av bevis for Russia collusion
https://www.document.no/2020/05/09/obama-topper-bak-lukkede-dorer-ikke-et-fnugg-av-bevis-for-russia-collusion/

Den virkelige Russia collusion – Hillary og Demokratene
https://www.document.no/2019/02/11/den-virkelige-russia-collusion-hillary-og-demokratene/

NOW WE KNOW: John Podesta Admits in Testimony Both DNC and Hillary Campaign Split the Cost for Bogus Trump-Russia Dossier That Launched the Coup
https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/now-know-john-podesta-admits-testimony-dnc-hillary-campaign-split-cost-bogus-trump-russia-dossier-launched-coup/
Redigert 10.05.2020 kl 04:21 Du må logge inn for å svare

Du linker til kjente useriøse sider. Finnes minst 1000 linker som DOKUMENTERER innblanding av Russland.
De er det så mange av at jeg ikke gidder p linke selv.
Sosiopaten kommer til å prøve seg igjen:
https://www.aftenposten.no/verden/i/K37qb7/usas-etterretning-mener-russland-igjen-vil-hjelpe-trump
https://www.nrk.no/nyheter/trump-russland-etterforskningen-1.13635326
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-42493918
https://edition.cnn.com/specials/politics/trump-russia-ties
https://www.nytimes.com/spotlight/trump-russia
Så spar meg for høyreekstrimistisk sprøyt, og kom med noe seriøstMSM-folk vil alltid kalle det andre for useriøst eller sprøyt.
OZZY1
11.05.2020 kl 09:28 512

ja Clinton er ikke god

Å sammenligne Trump med Hitler er vel kanskje å trekke det noe langt.
Men å forsvare twitter-Donald og fremstille ham som en god president for USA og som amerikansk president for resten av verden, er heller ikke noe majoriteten av poss vil forsvare.

Det burde være nok å ta Donald sin håndtering av Corona-pandemien som eksempel på en person som ikke passer i rollene som folkets president. For i den grad Donald er en god president for dem som har et ensidig fokus på økonomi, så er han slett ikke noen god president for dem som mener han burde ha sine innbyggere i fokus. For det er nok å høre på Donald sine uttalelser siden Corona ble en utfordring i den vestlige verden. I alt for lang tid bagatelliserte Donald faren som Covid-19 utgjorde mot folket. Det gjorde at situasjonen i f.eks NY fikk utvikle seg alt for lenge før lokale myndigheter fikk skikkelig grep om situasjonen. Men da i kamp med sentrale myndigheter som ikke likte at NY stengte ned.

Det at guvernørene måtte slikke Donald opp etter ryggen for å få hjelp, er også en svært utilbørlig oppførsel fra presidenten.

Nå kjemper presidenten for å få åpnet opp igjen det amerikanske samfunnet. Og nok en gang er det økonomien som er styrende, ikke hva som er fornuftig for folket.

Noe annet er det at det amerikanske systemet har vist seg fullstendig ubrukelig og umenneskelig når en slik krise rammer samfunnet. Man kan mene mangt og mye om doble sikkerhetsnett i Norge, men i USA er der ikke fnugg av sikkerhetsnett. Har du ikke penger til forsikringer og advokater i USA så er du ille ute når ulykken rammer deg. Da står du formelig på bar bakke.

Nei, om ikke annet har denne pandemien vist meg at det norske samfunnet er å foretrekke i krisetider. Et samfunn der de aller aller fleste står sammen, det er tillit til myndighetene og den norske dugnadsånden har en enorm verdi når samfunnet står til knærne i dritt. Jeg må innrømme at jeg er en av dem som håper vi får en ny president i USA fra januar 2021. Problemet er alternativet til Trump, som slett ikke virker lovende, heller.

Ja nå er det på tide at Bill Gates blir satt bak om lås og slå!!!

Vi ser det har rablet totalt for deg TS.