BGBIO - En nærliggende og høyst mulig global suksess


Algeta suksessen:

Algeta var en norsk Biotek suksess som de fleste husker - "var" fordi de først fikk en avtale med Bayer:

https://e24.no/norsk-oekonomi/i/1nWvXq/algeta-norsk-legemiddelselskap-inngaar-milliardavtale


For så og bli solgt til nettopp Bayer:

https://e24.no/boers-og-finans/i/L0z7V4/bayer-vil-betale-176-milliarder-for-algeta


* Og akkurat det vil igjen kunne skje spesielt om BGBIO sin Bemcentinib viser et snev av virkning i den pågående testingen som nylig er startet i UK for gjør den det så har selskapet over natten hele kloden som sitt solomarked med et umiddelbart behov for nærmere 8 millarder doser hvor BigPharma vil banke på døren og komme med tilbud ingen av dagens aksjonærer vil kunne si nei til med alt i fra samarbeidsavtaler til takeover - så kan man jo ta frem kalkulatoren og begynne å regne ... ;)

---------------------------------

BGBIO er plutselig blitt det ene caset på OSE med en nærstående og høyst mulig suksess som vil kunne skrive ikke bare norges -men verdenshistorie over natten om ikke lenge og så snart testresultatene fra UK foreligger.


28.04 2020

BGBIO, har nettopp blitt den foretrukne i kampen om å finne en kur/behandling mot Covid-19 pandemien - tidlig fase i SARS-COV-2 infeksjonen ved bruk av deres egen Bemcentinib.

Uttestingen er allerede startet i en fast track (UK) og oppdateringer vil komme fortløpende:

https://www.bergenbio.com/pipeline/bemcentinib-covid-19/


30.04 2020

BerGenBio’s Bemcentinib – potential treatment for COVID-19

Data will readout within a few months

https://nordiclifescience.org/bergenbios-bemcentinib-potential-treatment-for-covid-19/


03.05 2020

Ledelsen står frem og mener at det er 80% sannsynlighet at deres egen Bemcentinib vil kunne oppnå suksess:

https://www.healthline.com/health-news/heres-exactly-where-were-at-with-vaccines-and-treatments-for-covid-19


Global race for a vaccine

Although there are 120 projects around the world working toward a vaccine, only five have been approved for clinical trials on humans.

* Hvor vi kjenner til at BGBIO er i akkurat den kategorien som har startet direkte med clinical trials - Phase2 i den minste gruppen som er kommet lengst i motsetning til den store gruppen på 120 som ligger 12-18mdr bak - mao tidslinjen er på knappe måneder før fasit foreliger.

Og som ekspertene tror:

Some of the earliest treatments will likely be drugs that are already approved for other conditions, or have been tested on other viruses.

Og det er nettopp derfor BGBIO er blitt en foretrukken kandidat med sin Bemcentinib og av samme grunn er fasit nærstående.

https://www.cbsnews.com/news/coronavirus-vaccine-covid-19-human-clinical-trial-oxford-england/


02.06 2020

BERGENBIO CONFIRMS FIRST COVID19 PATIENT DOSED WITH BEMCENTINIB IN ACCORD TRIAL

https://newsweb.oslobors.no/message/506931

----------------------------------

Kursutviklingen


Kursen gikk rett til 54nok (intradag) når nyheten om at BGBIO var den foretrukne kandidaten i fast track testingen med sin Bemcentinib og endte på rundt 45nok.

Det er nettopp blitt hentet inn 500nok til en kurs på 37,5nok hvor sluttkurs fredag ble 35,05nok.

Det var planlagt en rep emi på 37,5nok, men selskapet har meldt at de står fritt til å avlyse den om kursen blir liggende under 37,5nok noe kursen har gjort de siste 4 børsdager hvor det da er å forvente at rep emien veldig snart blir avlyst og at den midlertidige kursdemperen forsvinner hvor en slik bekreftelse vil være en kurstrigger.

Videre så er det å forvente at det vil komme løpende oppdateringer fra fast track testingen i UK.

Og for ikke å glemme kreftrelaterte oppdateringer som en del av den totale pipeline caset består av.

https://www.bergenbio.com/pipeline/

Med dette i minnet så er BGBIO å anse som en Joker og en høyst mulig Once in a Lifetime mulighet som absolutt er verdt et bet - Lykke Til!

-------------------------------

Kortsiktig Kursmål

11.05 2020

ARCTIC SECURITIES OPPJUSTERER KURSMÅL TIL 86 (65), GJENTAR KJØP
Redigert i går kl 16:06 Du må logge inn for å svare
Korsar
10.05.2020 kl 20:31 11852

Hehe,
vi gleder oss til neste uke :-)
focuss
10.05.2020 kl 21:35 11374

focuss skrev Innlegget er slettet
Hva står det egentlig i den vitenskaplige artikkelen ovenfor? Kortversjonen oversetter jeg til å bety at Bemcentinib har virkningsmekanisme som er interessant i forhold til å ha effekt mot Corona viruset.
rischioso
10.05.2020 kl 22:05 11074

Oversatt ;)

Bemcentinib (BGB324 / R-428), en førsteklasses høyt selektiv oral AXL tyrosinkinasehemmende i fase II-utvikling ble det også spådd å stabilt okkupere det nsp16 / nsp10 aktiverende grensesnittet.

Selv om den hovedsakelig er anerkjent for sin evne til å blokkere epitelialt mesenkymale overgangsfenomener i forskjellige krefttyper [93–95], er bemcentinib nå kjent for sin betennelsesdempende og anti-fibrotiske roller i sykdommer som ikke er kreft [96,97], som er to fenotypiske aspekter som kan være relevante i terapeutisk behandling av COVID-19.

Dessuten er AXL et familiemedlem av TAM-reseptoren tyrosinkinaser som fungerer både som en pleiotropisk hemmer av den medfødte immunresponsen og forankringssted under cellulær oppføring av noen virus [98–100]. Som AXL reseptorsignalering deltar i nedmodulering av interferonrelaterte vertsimmunresponser for å fremme virusinfeksjon, hemmer AXL-funksjon kan være en ny terapeutisk mulighet for å redusere overføringen av noen av de mest plagsomme, omhyllede virusene, inkludert dengue, West Nile, Ebola, lentivirus, og sist Zika [99.100].

Hvis eksperimentelt bekreftet som en blokkering av nsp16 / nsp10-drevet viral medfødt immunoevasjon via undertrykkelse av viralt RNA 20-O-metylering, bemcentinib kan også stimulere en fordelaktig økning i det tidlige uttrykket av interferon-stimulerte gener som er i stand til å fremme en større demping av SARS-CoV-2-replikering. Bemcentinib ble nylig vist for å blokkere lysosomal forsuring og fremme akkumulering av autofagosomer i kreftceller uavhengig av dets hemmende effekter på AXL [101.102], noe som antyder en ytterligere overlapping mekanisme med de ovennevnte lysosomotropiske midler.
Redigert 10.05.2020 kl 22:08 Du må logge inn for å svare
Herman*
10.05.2020 kl 22:05 10958

8 milliarder doser??? 8 millioner er også høyt, husk at medisinering vil antagelig bare gis til personer med symptomer. Men 5 millioner doser a 10000 nok (??) er jo tross alt 50 milliarder....
Redigert 10.05.2020 kl 22:37 Du må logge inn for å svare
rischioso
10.05.2020 kl 23:17 10669

Misforstå meg rett ... :)

Rent hypotetisk så vil mellom 20-50% av verdens befokning bli smittet over tid om man ikke får frem en vaksine noe som betyr mellom 1,5 - 4 milliarder mennesker for å sette det i perspektiv. Bemcentinib vil aldri bli noen vaksine, men en form for tidlig i forløpet behandling noe som vil bety x antall doser pr smittetilfelle - derav 8 milliarder doser (eller mer) noe som det vil være behov for i årevis fremover og så lenge det finnes smittede.

https://edition.cnn.com/2020/05/03/health/coronavirus-vaccine-never-developed-intl/index.html

Mao, en mulig vaksine er minst 12-18mdr unna (om noen gang) så den eller de behandlinger som viser tegn til å virke uavhengig av virkningsgrad har i realiteten hele kloden som marked.

USA er så desperate i sin søken etter noe som virker at FDA er blitt presset av Trump adm til å gi en godkjenning for noe som det ikke finnes dok på virker mot Covid-19 i tillegg til at det er bevist farlige bivirkninger:

LES - President Trump said he was pushing the Food and Drug Administration (FDA) to eliminate barriers to get treatments to people with COVID-19.

A few days later, the FDA issued an emergency use declaration for the anti-malaria drugs hydroxychloroquine and chloroquine.

About 30 million doses of hydroxychloroquine and 1 million doses of chloroquine were donated to the nation’s Strategic National Stockpile.

The medications can be distributed and prescribed by doctors for adults and teens hospitalized with COVID-19 when a clinical trial isn’t available.

However, the following week, officials from the European Union said there’s no evidence that hydroxychloroquine was effective in treating COVID-19.

The use of these medications was also questioned in an opinion pieceTrusted Source in the journal Annals of Internal Medicine.

The authors raised questions about recent studies done on the anti-malaria drugs and whether there’s been a “rush to judgement” on getting them through the approval pipeline.

In late April, the FDA issued a warningTrusted Source against the use of both hydroxychloroquine and chloroquine outside of medical facilities. The agency stated there were “serious and potentially life-threatening heart rhythm problems” connected with the drugs.

https://www.healthline.com/health-news/heres-exactly-where-were-at-with-vaccines-and-treatments-for-covid-19

* Så det ligger helt klart i kortene hva som vil skje hvis og når fasit foreligger for BGBIO's sin Bemcentinib at den faktisk virker også mot Covid-19 hvor det allerede foreligger dok på at den ikke er farlig å bruke - veldig snart vet vi mer ... ;)
Redigert 10.05.2020 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Herman*
10.05.2020 kl 23:38 10454

Hva legger du i uttrykke «doser»? Det er jo stor forskjell på dagsdoser og månedsoser. Er ikke «kur» eller «behandling» mer relevant, da dette er en behandling som består av x dagsdoser per smittetilfelle? 1 kur x f eks 10 000 kroner ( bare et røft estimat)
Norviking
10.05.2020 kl 23:53 10319

focuss skrev Innlegget er slettet
@fokuss
Hvorfor legger du ut en link til din egen harddisk ?
Den linken er det jo kun du som har tilgang til da ( med mindre du vil jeg skal hacke deg )

:)

rischioso
10.05.2020 kl 23:57 10271

1 kur vil bestå av x-antall doser og antall doser vil nok kunne variere fra det ene til det andre smittetilfelle avhengig av kjønn, alder, hvor man er i sykdomsforløpet og ikke minst underliggende sykdommer osv - detaljene om og rundt det får vi vite senere enten under eller etter endt uttesting - og vi vil nok ikke måtte vente lenge.

Fortsatt God Helg!
Redigert 10.05.2020 kl 23:58 Du må logge inn for å svare
Herman*
11.05.2020 kl 00:07 10121

Takk. I så fall kan det jo bli en del doser, men inntektene per dagsdose kan jo ikke være så ekstremt høy vil jeg tro. Uansett har jeg nok litt lavere forventninger enn deg, tror det blir mange medisiner som vil bli brukt alene eller i kombinasjon i tiden frem til en vaksine blir klar. (Ref resultater fra Hong Kong før helgen hvor de oppnådde gode resultater ved å kombinere tre svært tilgjengelige medisiner)
Hayen
11.05.2020 kl 00:19 10033

8 millioner doser?

USA kjøpte inn over 30 mill doser av chloroquine bare på ren spekulasjon om at det kunne ha effekt.
Nå er verden mye hardere rammet og man venter bare på når neste bølge slår inn.

Hvis Bemcentinib fungerer kan alle ha en pakke hjemme og ta det ved symptomer på corona.
Det er null poeng i at folk skal havne på sykehus hvis de ikke trenger det.

Så gjenstår det å se om Bemcentinib fungerer brukbart/veldig godt.
Sydney
11.05.2020 kl 00:53 9913

Asså.. mår nyhetene USA så kjøper de bgbio tvert tror jeg. De var førstevalget til å starte studien. At det ikke vil skape likt press som det var på Gilead vil jo være merkelig..
Herman*
11.05.2020 kl 01:25 9818

Nei, ref min diskusjon rundt begrepene. 8 mill refererte til antall kurer/behandlinger. Så hvis det er 30 doser i snitt per behandlingsløp, blir jo det 240 mill dagsdoser. Dette mente jeg kanskje var noe høyt, men jeg har lite faglig dekning for mine spekulasjoner. Uansett vanker det milliardinntekter på de selskapene som relativt raskt kan dokumentere effektiv og trygg behandling.
Redigert 11.05.2020 kl 01:25 Du må logge inn for å svare

focuss

Hva jeg kan lese ut fra denne artikkelen publisert 10. mai, er to spanske forskere har modellert/vurdert 8696 godkjente legemidler og legemidler under testing og konkludert med at Bemcentinib kan være en grei start å teste for effekt mot covid-19 i kategorien 'Host Immune Response'.


Conclusions
...our findings should help to select the narrowest list of candidates that can be rapidly tested before evaluating their in vivo efficiency and side-effects. Indeed, some of the predicted drugs (e.g., tegobuvir, sonidegib, siramesine, antrafenine, bemcentinib, itacitinib, and phthalocyanine) might be suitable for rapid repurposing to pharmacologically reactivate the innate immune restriction and antagonism of SARS-CoV-2 RNAs lacking 2′-O-methylation.

Hele rapporten her:
https://www.mdpi.com/1999-4915/12/5/525/htm
klaesp
11.05.2020 kl 08:23 9317

Det som er mest spennende med selskapet er de to studier i fase 2 mot kreft. Noen som har en formening når resultater foreligger?
HP17
11.05.2020 kl 08:33 9208

Nå hauses Bergen Bio voldsomt opp. Alle vet at sannsynligheten for å lykke er meget liten innen denne bransjen og Bergen Bio konkurrerer med både små og store selskaper worldwide som er i den ypperste verdenseliten. At Bergen Bio skal lykkes i dette selskapet er bør en ikke ha for store forhåpninger om.
bj111
11.05.2020 kl 08:52 9028

Er vel ikke akkurat opphausa denne om du tar en titt på aksjekursen. Det er et veddemål og en kan vel si det samme om de fleste farmaselskaper. Hvorfor skal noen farmaselskaper i lille Norge lykkes....
Timespa
11.05.2020 kl 09:31 8790

65 kr i kursmål før Covid 19 deltagelsen i UK.....

...
11 mai 2020:

Meglerhus oppjusterer kursmål på Bergenbio-aksjen
Arctic Securities oppjusterer kursmålet på BerGenBio til 86 kroner pr aksje fra tidligere 65 kroner og gjentar en kjøpsanbefaling.

Det fremgår av en oppdatering mandag.

Meglerhuset oppjusterer kursmålet på bakgrunn av at selskapet er utvalgt til å være med i en nasjonal klinisk myndighetsundersøkelse i Storbritannia for å bli testet som mulig behandlingskandidat for Covid-19.

"En viktig trigger er avlesningen av fase 2-studien om rundt seks uker. Hvis studien mislykkes vil Covid-19-indikasjonen fjernes, og hvis studien lykkes, vil kursmålet øke betydelig", skriver Arctic.
Redigert 11.05.2020 kl 09:32 Du må logge inn for å svare
klaesp
11.05.2020 kl 10:01 8637

Det betyr at resultat foreligger mot slutten av juni mnd.
Herman*
11.05.2020 kl 10:10 8542

Var det ikke forventet nyheter i løpet av et par uker?
heilo888
11.05.2020 kl 10:11 8496

Det blir sannelig en spennende periode mot slutten av juni for aksjeeiere i BgBio og PCIB!
Om ett eller begge selskapene får full klaff kommer Norge på verdenskarten innen biotek og det blir det en ny tidsalder for norsk biotek.

Som en ekstra sikring er det trolig lurt å være investert i begge disse i tiden fremover mot 1. juli.
heilo888
11.05.2020 kl 10:14 8447

Det er uttalt at det kan komme noen foreløpige resultater allerede om et par uker, men noe endelig fra fase 2 kommer vel først om 6 uker fra nå.
Korsar
11.05.2020 kl 10:16 8411

klaesp,
ja, det er det som har vært nevnt siden tildelingen.
Men til dess må man selvsagt følge med på jungeltelegrafen, hvis dette virker merkbart skal det vel godt gjøres å holde det skjult i lengden?
Nanoq
11.05.2020 kl 10:23 8195

Ja, slutten av juni før et offisielt resultat er ute

men mange mennesker er tett på det som skjer omkring denne saken, både helsepersonell, pasienter, pårørende og statlige embedsmenn/kvinner.

Det vil overraske meg om ikke det begynner å lekke info omkring dette lenge før det er gått 6 uker. Spesielt hvis det er positiv info. Finansielle aktører blir nok noen av de første til å samle opp denslags info.
heilo888
11.05.2020 kl 10:24 8166

Kan virke som bj111 er rimelig forvirret nå! Emisjon i BgBio og PCIB med det første må det være bare du som tror på, he, he!
Men i Trvx derimot.
heilo888
11.05.2020 kl 10:27 8128

focuss; Ikke godt å si, men holder nok sannsynligheten for full klaff for PCIB er noe større enn for BgBio.
Men håper selvsagt på begge!

Da er det full fart med fast track testingen i UK … ;)

Rekruttering

https://www.phctrials.ox.ac.uk/principle-trial/home

12.05 2020

PRINCIPLE trial rolled out across UK homes and communities

‘As soon as we find that any one of the drugs in our trial is making a critical difference to people’s health, we want it to be part of clinical practice as soon as it can be introduced.’

https://www.phctrials.ox.ac.uk/news/principle-trial-rolled-out-across-uk-homes-and-communities

Tic/Tac .. ;)
Redigert 12.05.2020 kl 12:37 Du må logge inn for å svare
Korsar
12.05.2020 kl 12:38 7181

Hehe,
skal bli interessant å se hvor lenge de tunge investorene akter å sitte på gjerdet før de føler det kunne vært greit med et knippe lodd? :-)

Bare småposter som blir omsatt nå. Noen små tradere som forsøker å styre kursen gjennom dagen med lureposter.

Ja, men ikke bare da kursen kjøres opp og ned nærmest i det samme intervallet hvor flere betydelige enkeltkjøpsposter er gått inn hver gang så det virker å foregå litt snikkjøp gjennom ut finting og akkurat det vil fortsette til ingen lar seg finte ut på dette nivået og kursen må heves for å gjøre den samme eksersisen der … ;)
HP17
12.05.2020 kl 13:52 6891

Vurderer Bergen Bio men føler det er stor grad av usikkerhet her om den fremtidige kursutvikling på kort sikt.
Hva er best og worst case på kurs frem til 30.06.20?
Best case kr 85 (gitt fast track og Covid-19 suksess) og worst case kr 15 (gitt Covid-19 feiler)?
Synspunkter?

Burde vi ikke snart se en melding vedr. rep emi?

Diskusjonen omkring BergenBio ser jo ut til å handle nesten utelukkende om covid-19 studien de deltar i. Men selskapet har jo flere ting i pipeline som skal annonseres i løpet av første halvår i år: https://www.bergenbio.com/pipeline/

Det er helt umulig å komme med noe kursmål på kort sikt. I morgen kan børsene falle over alt. Mye er overpriset. Det er helt umulig å vite om det vil dra BGBIO litt eller mye med i dragsuget. Noen investorer MÅ selge for å dekke inn belåning. Andre må ha likviditet osv.

Eller amerikanske fond og investorer får øynene opp for BGBIO etter de løpende presentasjonene og messene selskapet skal delta på de kommende ukene. Plutselig kjøper noen opp alt under 100 kroner.... eller høyere.

Akkurat det der kan man ikke akkurat sende ut værvarsel om.

Om du kjøper i dag, og kursen faller til 20 kroner om 2 uker.... Så kjøper du enten mer, eller venter til den kommer opp igjen. Du kan være rimelig sikker på at kursen kommer til å være høyere om 6 uker enn den er i dag, bare på forventningene omkring utfallet av den nå påbegynte covid-19 studien.
Redigert 12.05.2020 kl 14:24 Du må logge inn for å svare

AstraZeneca er 6 største investering i Black Rock sitt World health science fond.
Kan noen si noe om AstraZeneca sin rolle i studien?
Herman*
12.05.2020 kl 15:22 6571

Jeg forsøker å få klarhet i en ting: Det har vært mye snakk om umiddelbare nyheter knyttet til covid19 studien. Vi vet jo at studien avsluttes mot slutten av juni, men hva er det vi kan forvente av nyheter før den tid? Dere som startet snakket om umiddelbare nyheter (to uker fra oppstart av studien etc), hvor har dere det fra?
Korsar
12.05.2020 kl 15:32 6529

Herman, det tror jeg var bare noens ønskedrøm tatt fra eget bryst :-)
Men tidligere "signaler i markedet" (aka kjent som mer eller mindre begrunnede rykter) er jo ikke å forakte om man skulle snuse i noe sånt
Redigert 12.05.2020 kl 15:33 Du må logge inn for å svare
focuss
12.05.2020 kl 15:36 6475

AstraZeneca sine produkter kommer som nr 2 og 3 tror jeg. På plassene bak Bemcentinib som er nr 1
Redigert 12.05.2020 kl 15:37 Du må logge inn for å svare
Nanoq
12.05.2020 kl 15:38 6391

AstraZeneca er i full gang med å teste en Covid19-vaksine som er utviklet i samarbeid med biotech-/vaksine-avdelingen på Oxford University. Den ledende forskeren i Oxford U. har for noen få uker siden uttalt at hun var 80% sikker på at de ville lykkes med prosjektet, og at en vaksine kunne være klar før denne sommeren var slutt.

Selv om de lykkes vil det jo vare mange måneder fra en evt. godkjennelse til en vaksine kan produseres og utrulles i mega store volum på globalt plan, spesielt hvis den også krever nedkjøling mellom produksjon og bruk.

PS.: Eier selv aksjer i Astra Zeneca (og selvfølgelig også i BerGenBio).
Redigert 12.05.2020 kl 15:38 Du må logge inn for å svare