Eirik Jensen-saken

artig
29.08.2018 kl 17:21 5301

Dømmes han kun på bakgrunn av en storkriminells uttalelser, og indisier?

https://resett.no/2018/08/29/eirik-jensens-forsvarer-alt-skal-fram/
Slettet bruker
31.08.2018 kl 14:09 3117

Endelig en som har forstått Jensens situasjon og posisjon! Amen! ?
Slettet bruker
31.08.2018 kl 14:11 3111

Load 0939,
Her er jeg enig med deg. "Høytstående" ble han først etter lang tid. Han begynte i "buisnessen" lenge før det.
"Småbeløpene" skyldes nok at det er dette man har avdekket sålangt. Det er nok mer. Og det var vel 500 kroner pr. kilo. Så 30 tonn er 15 mill. kr.
Han tok kanskje litt for lite da inflasjonen hentet inn provisjonen ? På den annen side var det innarbeidet og lett jobb kanskje ?
Alternativt fikk han mer, men at dette da ble delt med flere personer.
Jeg ser ikke bortifra at folk i politiet har hatt provisjon siden narkotikaen kom til Norge. Og at politi i andre land til alle tider har hatt provisjon av salget. Og har det i dag mange steder.
Slettet bruker
31.08.2018 kl 14:24 3109

stella polaris 1055,
Dette er et teater. Jensen vet at noe blir unntatt. Og spiller derfor med at han vil si alt. Tingrettsdommen forklarer at det unntatte ikke har hatt noe å si. Det er for å skjerme metoder osv.
Jensen ville forsvare seg mot politiet. Derfor hadde han våpen. Jensen var ikke særlig i berøring med farlig kriminelle. Var det potensielt farlig episoder, var det en haug bevæpnede politifolk med. Antagelig er det lite skytevåpen blant narkotikaselgere.
Jensen har brukt opp en del av pengene. Det er et langt tidsrom her. Og provisjonen (beskyttelsespengene) var ikke kjempehøye.
Slettet bruker
31.08.2018 kl 14:59 3101

Helt uenig med Drøfteren.
Hvis en husker litt eller meget fra forrige rettssak der uttalelser fra hans samboere, og fra noen av sjefene hans, kommer sakene med penger, og hans angst for represalier fra narko.mafiaen opp der.

Når det gjelder uttalelsen her på forumet at hemmeligholdelsen er bare noe som Jensen påstår, som ikke har funnet sted, så hvorfor ble retten lukket da dette skulle opp. Det er mange ting som vi ikke har hørt pga at retten har vært lukket,
Jensen har uttalt før retten at han ville fortelle alt, han følte at det var hans mulighet til å bli trodd.
Redigert 31.08.2018 kl 19:57 Du må logge inn for å svare
artig
31.08.2018 kl 19:02 3076

Eirik Jensen kom med nye opplysninger om den mye omtalte baderomsoppussingen i retten fredag.

– Jeg ba Cappelen om å skaffe kvitteringer, sa den korrupsjons- og narkotikatiltalte politimannen i ankesaken i Borgarting lagmannsrett fredag.

Slik forklarer han at fingeravtrykket til hans medtiltalte i Oslo tingrett, Gjermund Cappelen, ble funnet på en av kvitteringene.

Det var et sentralt bevis da saken gikk i tingretten. Ifølge Spesialenheten for politisaker var det Cappelen som betalte for oppussingen av badet på gården på Fenstad, som Jensen kjøpte sammen med sin daværende samboer i 2005. Jensen ble også dømt for dette.

I retten fredag fortalte Jensen i detalj om hvordan han fikk tips om en dansk snekker av Cappelen, men at han ikke fikk tak i ham da han trengte en kvittering for rørleggerarbeidet som var blitt gjort.

– Jeg ba Cappelen få tak i snekkeren for at vi skulle ha rørleggerkvitteringene. Det skulle jeg antakelig ikke gjort. Etter noe tid dukket Cappelen opp med en bunke med kvitteringer, sa Jensen.

Kvitteringen ble lagt i en boligmappe som Jensen og samboeren hadde for å ha oversikt over utgiftene.

– Jeg vet ikke hvor Cappelen fikk kvitteringene fra. Dette blir det sikkert masse spørsmål om, som jeg selvsagt skal svare på. Men dette er min forklaring på det hele, sa Jensen.

https://resett.no/2018/08/31/jensen-med-ny-forklaring-om-baderomsoppussingen/

Jeg tror Jensen er uskyldig.
Helt til det foreligger BEVIS.
Slettet bruker
31.08.2018 kl 20:05 3065

Se der ja! Nå begynner det å lekke ut av rettsaken hva enkelte av oss har sagt hele tiden - at Interpol saken er hva som ligger under Jensens handlemåter. Gud bedre hvor feige politiledelsen er som lar en mann dømmes til 21 års fengsel for å ha utført en dyktig jobb!

Pengene er virkelig småpenger. Politifolk tjener ikke så verst med overtids og risikotillegg, så det er galskap å hevde at en som har nesten 40 års fartstid ikke skulle hatt såpass å rutte med! Mulig denne klokka var tatt ulovlig til Norge, men noe sånt hører uansett ikke hjemme i denne saken.

Det er jo så man ikke kan tro at sånt som dette (den naive og ondskapsfulle dommer Kim Heger) kan skje i rettsstaten Norge. Noen burde sjekke om det er kontaktnett mellom politiledelsen og dommeren fra tingretten. Det er grunn til å sjekke om det foreligger korrupsjon. Kim Heger skaffet seg helt urutinerte og utrente meddommere for den mange måneder lange rettsprosessen der det burde vært meget erfarne folk på dommerbenken. Det kan se ut som vi har flere saker der elitesirkulasjonen griper langt inn i dommernes rekker. Arntzen, som dømte en veldig psykisk syk mann til livsvarig forvaring ble forfremmet til Høyesterett for sin servile og feige tjeneste for AP-regimet. Det er kommet noe klamt i toppen av norsk statsadministrasjon!

Jeg ønsker Eirik Jensen bedre lykke denne gang! Måtte juryen bestå av godtfolk med godt folkevett og sunn dømmekraft!
Slettet bruker
31.08.2018 kl 20:10 3055

atnorhe, Cappelen skulle være den som viste veien til den utenlandske narkomafiaen som forsynte
Cappelen. På en måte forstår jeg tanken, men hvis Cappelen hadde blitt sperret inne, hadde vel mafiaen
funnet noen andre som ville tjene millioner. Jensen samarbeidet med Cappelen for å stoppe importen
av narkotika, mener jeg Jensen har sagt.
Slettet bruker
04.09.2018 kl 14:42 2915

Saken er rigget. Normal rettsbehandling er forlatt.
Denne saken er nå styrt med en forutbestemt kurs. Media jobber med for å bidra til dette.
Selvsagt har Jensen vært korrupt i 30 - 35 år.
Jomma123
04.09.2018 kl 15:17 2990

Jensen vet nok mer enn han sier men om han er korrupt tviler jeg på. For å ha en tyster som stoler på han må vel Jensen se igjennom fingrene med det den personen driver med vil jeg tro. At Jensen var klar over Cappelen dreiv på med smugling tror jeg men kanskje ikke det omfanget som det her er snakk om. Hvor mange saker Cappelen har bidratt til avsløringer i de kriminelle miljøene veit vi ikke bortsett fra den flydroppsaken. Da fikk han jo 70 000 kr fra politiet som takk for hjelpa. Jensen har sikkert forklart om de sakene bak lukka dører. Det får vi aldri vite. Når Jensen sa han er den viktigste tystern siden krigen tyder det på at Cappelen har plapra i mange saker og dermed er/var en viktig støttespiller til politiet. Politiet er jo avhengig av å ha god hjelp i de lukka miljøene. Jensen har ikke vært en A-4 politimann. Har nok vært i gråsona og kanskje bikka litt over innimellom men skal en komme noen vei med kriminelle så må en nok ofre litt. Ellers så ville han ikke få snappa opp mye. Kan jo hende Cappelen lyver om omfanget for å dekke over andre i bransjen. Kanskje er det Cappelen som er "løpegutt" for de store og fått 500 kr kg for jobben? :) Er litt rart politiet tar alt han sier for god fisk.
Slettet bruker
04.09.2018 kl 16:24 1722

Her tror jeg ikke noe på deg i det hele tatt Jomma. Jensen har vært korrupt siden 1980. Cappelen har drevet stort. Vært jevngodt med monopolist sannsynligvis i de narkotikaslag han har operert i. Jensen har jobbet med to ting. Ryddet vekk småfisk og manifestert monopolisten.
Fått politilønn og bestikkelsespenger for dette. Jensen er uoffisielt tatt i grov løgn.
Pengeknuger
09.01.2019 kl 16:57 1474

Eirik Jensen må være Norges svar på inspektør Closeau. Samarbeidet i 25 år med landets største hasjimportør uten å skjønne bæret. Tidligere kollegaer som støtter ham i retten forteller samtidig at han var dårlig på ledelse, dårlig til å rapportere, dårlig på data, dårlig til å formulere seg skriftlig; alt i alt den selvsagte avdelingsleder i politiet.....
Samtidig har Cappelen omsatt for millioner uten at verken politiet i Oslo eller Asker og Bærum har gjort noe mot det, total inkompetanse i store deler av etaten tydeligvis. De politifolkene som fortsatt forsvarer ham har intet valg, de vil jo fremstå som blinde tullinger om de hevder noe annet. Total skandale spør du meg.
Slettet bruker
09.01.2019 kl 17:13 1470

Ting tyder på at milliard narkotika industri, har pågått mens visse politifolk har visst om det. Politifolkene
har sågar i begynnelsen forsøkt å få istand dette opplegget. Skandalen er at dette blir bevisst unnlatt
rullet opp. Til og med politimesteren i Oslo, norges desidert største politidistrikt, bidrar i sitt vitnemål
til å forsøke å feie dette under teppe. Ved å dikte opp en historie om et hemmelig prosjekt som i
virkeligheten er noe helt annet enn det utgir seg for. Veldig skuffende.
En stor sak fra 90-tallet hvor mange nordmenn ble myrdet, kan også på ulike vis indirekte høre med i story'n
her. Det er andre innfallsvinkler også med utesteder. Alt dette kunne vært rullet opp. Man feier det
under teppe isteden. Det er en skandale.
Slettet bruker
23.01.2019 kl 09:46 1419

Jensens problem er de ekstra pengene han hadde og de dumme forklaringene. Nå blir han dømt. Tipper han får samme straff. En purk kan ikke være skurk. Da blir alt anarki og ødelagt.
Slettet bruker
23.01.2019 kl 13:27 1405

https://www.vg.no/spesial/2018/jensen-rettssaken/lagmannsretten/dag/81/?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

Dommeren holder en rettsbelæring som legger opp til å forsøke å frikjenne Jensen. Det er forferdelig
hvordan norsk rettsvesen kan opptre. Håper juryen allikevel klarer å skjære igjennom. Politi- og
justisvene har gjort hva de kan for å frikjenne Jensen. Fordi en fellende dom vil være ille for etaten.
Men dette utfallet kan bli verre med en tilgjort og falsk frifinnelse. Da får noen av oss nok.
Redigert 23.01.2019 kl 13:28 Du må logge inn for å svare
Jomma123
23.01.2019 kl 22:38 1380

Hvor stor stil drev egentlig Cappelen på med? Ingen kan vel bevise han er så stor som han hevder selv? De tilståelsene han har innrømmet dekker ikke så mange tonn som han hevder har smuglet inn i Norge. Kan det være større bakmenn som bruker Cappelen for og bli "kvitt" Jensen og "hans hemmelige" prosjekt? Begynnt det og bli varmt unner beina på høvdingene? Jensen var kanskje klar over han dreiv å smugla litt men ikke i sånt omfang. En annen ting er jo at om han visste det ville han aldri innrømme det i retten for da ville han tapt saken så det dundra. Skal en få sikre tips så må en vel ha dem fra folk som er i det kriminelle miljøet eller?
Jomma123
23.01.2019 kl 22:49 1378

Nå kjenner jeg Jensen og Cappelen bare fra det media skriver så det er sånn jeg får en følelse av. Klart Jensen har "oversett" mye for og få opplysninger han kunne bruke eller ville ingen tyste. Det avgjørene bevisene for skyld/uskyld er vel de som har blitt fremlagt i lukka rett. Stemmer opplysninger der med hva Cappelen sier blir Jensen dømt. Kan det bevises at Cappelen har fora Jensen med imformasjon blir Jensen frikjent. Dette er jo opplysninger ingen kan snakke om i åpen rett.