BerGenBio - 200 NOK - ingen umulighet

BioBull
BGBIO 11.05.2020 kl 23:31 12115

Hei folkens

Her er det bare å tenke stort - les hele Arctic analysen.

Konklusjon :

The Covid-19 indication for bemcentinib is valued at NOK 21/share, resulting in new target price of NOK 86/share.

There are a great number of uncertainties and the range of the target price is approximately NOK 75-100 if adjusting one of the parameters by +/- 50% or if two of the parameters are adjusted +/- 25%.


If the phase 2 trial is a success and phase 3 is initiated, the likelihood of success would be in the 60% range, and the new target price would be in the NOK 200- range.

Finally one can note that research on Axl effects has shown that inhibition of Axl with bemcentinib could restore the protective immunity to pneumococcal infections.


Redigert 21.01.2021 kl 09:10 Du må logge inn for å svare
Yngling ØH
12.05.2020 kl 00:02 8777

Så... om 200 kroner utgjør 60% sannsynlighet for suksess, så er full uttelling 300-350? ... og det gjelder da kun covid-19 delen av BGBIO?
Sist omsatt for 39,20

Trond Mohn kommer altså fortsatt til å ha til salt i grøten om det der slår til, selv om han fortsetter å bygge fotballbaner til ungene.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Yngling ØH
12.05.2020 kl 00:54 8524

Covid-19-pandemi: et dypt dykk i Storbritannias ACCORD-program
Av Allie Nawrat

For å akselerere medisiner gjennom de tidlige stadiene av klinisk utvikling og inn i storskala britiske studier, har den britiske regjeringens Covid-19 Therapeutics Taskforce opprettet ACCORD-programmet, med BerGenBios bemcentinib det første legemidlet som ble sporet raskt gjennom ordningen. Selskapets Mewburn Ellis patentadvokat Rob Andrews forklarer løftet om dette stoffet mot det nye coronavirus og hvorfor det er gunstig for farmasøytiske selskaper å delta i programmet.

I Covid-19-pandemien er Storbritannia offisielt det mest rammede landet i Europa. I følge de siste regjeringstallene, har over 219 000 mennesker testet positivt for virussykdommen, og litt mer enn 31 000 av dem har dessverre dødd. Selv om den britiske regjeringens svar på pandemien har blitt kritisert - særlig over tilstrekkelig tilveiebringelse av nødvendig personlig verneutstyr for helsepersonell i frontlinjen - har den forsøkt å se utover bare den kortsiktige virkningen av denne pandemien.

I stedet har den britiske regjeringen og dets helsebyråers hovedprioritet støttet den kliniske utviklingen av potensielle behandlingsalternativer for å takle denne virussykdommen.

Dette har kommet i form av finansieringsforpliktelser til internasjonale byråer - CEPI, GAVI-vaksinealliansen, og bidratt til et EU-ledet investeringslova på $ 8 milliarder dollar - i tillegg til å forsøke å utnytte Storbritannias sterke spor i livsvitenskapelig forskning for å bekjempe Covid-19. Det er nedsatt arbeidsstyrker for både terapier og vaksiner av regjeringen for å koordinere forsknings- og utviklingsarbeidet.

Et nylig eksempel på Therapeutics Taskforce i aksjon er lanseringen av studieplattformen Accelerating COVID-19 Research & Development (ACCORD) for å spore lovende medikamenter raskt gjennom tidlig klinisk utvikling og inn i Storbritannias store studier, for eksempel RECOVERY-studien , verdens største Covid-19-studie.

Hva er Storbritannias Covid-19 ACCORD-program?
"Gjennom ACCORD samler vi regjeringen, industrien og forskningsorganisasjonene for å fremskynde utviklingen av effektive nye koronavirusbehandlinger, og bidra til å redde tusenvis av menneskers liv og komme NHS til gode," sa statssekretær for virksomhet, energi og industriell strategi Alok Sharma.

Initiativet blir finansiert av Department of Health and Social Care (DHSC) og UK Research and Innovation (UKRI), men levert gjennom National Institutes of Research og dets tilknyttede ekspertsentre, og videreført med støtte fra AstraZeneca som representant for industrien.

”Å samle kompetanse fra Storbritannias forsknings- og innovasjonssektorer i verdensklasse - fra kliniske forskere til legemiddelindustrien - vil denne nasjonale plattformen raskt prioritere og levere de beste potensielle medisinene i kliniske studier for å finne ut om de kan hjelpe mennesker med Covid- 19, ”bemerket UKRI-sjef professor Sir Mark Walport.

Det er håpet at denne samarbeidsmessige tilnærmingen vil redusere tiden det tar å sette opp kliniske studier fra måneder til bare uker; det endelige målet er å redusere tidslinjen ytterligere.

Opprinnelig er seks medikamenter valgt å bli studert på plattformen; disse inkluderer både nye forbindelser og de som blir gjenbrukt fra andre forhold. Fase II, adaptiv klinisk forsøksplattform er levert av det kliniske forskningsfirmaet IQVIA da det letter utførelsen av flere studier fra forskjellige sponsorer.

Regjeringen har bare offentlig erklært navnet på en av de seks terapiene - BerGenBios undersøkelsesmedisin bemcentinib. AstraZeneca bemerket imidlertid i en pressemelding at to av molekylene blir undersøkt: Brutons tyrosinkinaseinhibitor som er godkjent for blodkreft, Calquence, og en interleukin 33-medisinkandidat som studeres i fase II for en annen indikasjon.

Farmasøytiske selskaper vil kunne foreslå Therapeutics Taskforce at andre lovende medisiner skal forsøkes ved å bruke ACCORD.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Yngling ØH
12.05.2020 kl 00:55 8511

Spotlight på BerGenBios bemcentinib
Det første stoffet som blir sporet raskt gjennom ACCORD-programmet er BerGenBios bemcentinib. Det er en potent selektiv hemmer av AXL-kinasen, et protein "som brukes av celler for å la dem endre form og bevege seg rundt", forklarer Mewburn Ellis-partner og patentadvokat Rob Andrews, som har gitt råd til BerGenBio i nesten et tiår.

Dette stoffet ble opprinnelig utviklet av det britisk-norske biofarmaselskapet for å behandle kreft, fordi det ved å hemme AXL-kinase kan bidra til å stoppe metastasering av kreft i kroppen. Imidlertid har forskning vist at AXL-kinase også hjelper virus med å infisere vertens celler, så "det viser seg at hvis du bruker bemcentinib for å hemme målproteinet, så har virus det vanskeligere å komme inn i cellene dine", sier Andrews

Dette er fordi inhibering av AXL-kinaseaktivitet blokkerer virusinntreden og forbedrer en nøkkelcellulær forsvarsmekanisme mot virusinfeksjon.

"Basert på det faktum at bemcentinib har vist seg å virke med noen andre virus [inkludert ebola og Zika], gjorde BerGenBio noen foreløpige, prekliniske kontroller, og de fant ut at det faktisk reduserer hastigheten som koronavirus kunne infisere celler , Sier Andrews. "Det utelukker muligheten for at det også kan fungere for å forhindre eller behandle Covid-19."

Viktigere er at bemcentinib er en god kandidat mot Covid-19 fordi i motsetning til de fleste medisiner som blir studert for denne indikasjonen, som hovedsakelig fokuserer på den alvorlige enden av sykdommens spekter, er den anvendelig over hele linjen.

"På grunn av mekanismen kan den potensielt brukes til å forhindre at folk får Covid-19 i utgangspunktet, siden du kan forhindre den første infeksjonen," forklarer Andrews. "Hvis du har noen som allerede lider av Covid-19, i prinsippet, kan du gi dem bemcentinib for å redusere progresjonen og symptomene på sykdommen."

Andrews konkluderer: "Hvis vårt mål er å redusere byrden for NHS, vil du enten stoppe folk som fanger Covid-19 i utgangspunktet, eller du vil sørge for at menneskene som har det ikke ender opp med å trenge intensiv pleie eller ventilator; bemcentinib kunne hovedsakelig arbeide med begge disse aspektene. ”

Dette stoffet har også en veldig gunstig sikkerhetsprofil hos voksne, fordi proteinet det hemmer blir mindre viktig i voksen alder - det er nærmere knyttet til babyens utvikling i livmoren. Profilen er velkjent fordi BerGenBio har studert dette stoffet i flere år med onkologiske indikasjoner. Dette lar også selskapet slå bakken når det gjelder å teste den mot Covid-19.

En siste årsak til at Andrews synes BerGenBio var en attraktiv første deltaker i ACCORD-programmet, er fordi selskapet er "godt koblet til den britiske vitenskapsscenen" gjennom eksisterende partnerskap og avtaler i landet, så vel som forskningsfasilitetene i Oxford.

Fordeler og ulemper med pharma for å samarbeide med ACCORD
"Det er en stor PR- og publisitetsfordel i farmasøytiske selskaper som viser at de er interessert i samfunnet og er offentlig tenkende" ved å delta i ACCORD-programmet, bemerker Andrews.

I tillegg er det vitenskapelige og tekniske fordeler ved å være involvert siden "den britiske regjeringen kutter mye byråkrati for disse forsøkene", noe som betyr "ved å delta i et akselerert testprogram som ACCORD kan bety at et selskap som BerGenBio kan redde måneder, om ikke år, med å teste og finne pasienter ”for å rekruttere til studier.

Imidlertid bemerker Andrews at “PR-sverdet kan kutte begge veier; hvis du blir med og ikke gir regjeringen det de ber om, kan det gjenspeile deg dårlig, spesielt gitt farmasøytisk industri i noen kretser. "

Det er også bekymringer blant farmasøytiske selskaper med tap av kontroll over studier med deres produkt, særlig ettersom det endelige målet med ACCORD er at disse medisinene skal gå videre til Storbritannias eksisterende storskala studier. Andrews bemerker: "En av grunnene til at det er vanskelig å finne pasienter for kliniske studier er selskaper som ønsker å vurdere pasientene nøye for å sikre at de er fra gruppen som forventes å ha mest nytte av medisinen."

Han fortsetter: "Når firmaet ikke har den kontrollen, er det ikke sikkert pasientgruppen passer så godt til stoffet. I beste fall kan stoffet være ineffektivt, i verste fall kan det være en bivirkning knyttet til legemidlet når det brukes til pasienter selskapet aldri ville ha valgt for behandling. Å identifisere en slik bivirkning kan ha en negativ innvirkning på fremdriften for et medikament og dermed selskapets verdi og / eller aksjekurs. "

Til syvende og sist er Andrews optimistisk over at fordelene ved å delta i et program som ACCORD oppveier disse bekymringene, og konkluderer med at "farmasøytiske selskaper i praksis ikke har så mye valg", men å samarbeide med disse initiativene.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
KalleAnka123
12.05.2020 kl 01:05 8462

Hvor registrerer man seg til BerGenBingo?
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
MartinBangkok
12.05.2020 kl 05:40 8271

Feil i din oversettelse. Du skriver at ifølge Andrews er "det utelukket" at bemcentinib kan forhindre eller kurere Covid-19 sykdom. Det han sier er motsatt:
“That holds out the possibility that it might also work to prevent or treat Covid-19.”
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Yngling ØH
12.05.2020 kl 07:13 8076

Google Translate er ikke alltid til å stole på. Bra du så det. Fikser senere.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
HP17
12.05.2020 kl 10:13 7581

Så bra med kurs 200, hvorfor siger Bergen BIO nedover i dag da?
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
HitIT
12.05.2020 kl 10:17 7519

Nedover? Har da vært i pluss i hele dag...
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.05.2020 kl 10:47 7368

Hvis aksjen følger gårsdagens mønster (som den har gjort så langt) så vil den først vake +/- 1 krone i pluss til de små nervøse gevinstsikringene er gjort, før den utpå ettermiddagen begynner å forme kursen iht undertrykket, og til slutt ende 3-4 kroner opp, til ca. 42-43.
Jeg traff på dette i går - kall meg gjerne Jesus om dette slår til i dag også :-)


Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.05.2020 kl 10:56 7239

Virker å være siste verset på 30 tallet hvor man ikke skal bli overrasket om det tikker inn en oppdateringsmelding veldig snart … ;)
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.05.2020 kl 11:06 7108

En vidunderlig skuespillerprestasjon :-)
Fyren var ikke engang en trent skuespiller på dette tidspunkt. Rent talent.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Intravenøsiu
12.05.2020 kl 11:08 7052

Enig :)
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.05.2020 kl 11:14 7003

Noen driver og gevinstsikrer på 38-tallet. Vel, vi så det samme formiddagsmønsteret i går.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.05.2020 kl 12:08 6761

.... øretrading kalles det …. ;)
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
protagoras
12.05.2020 kl 12:27 6644

Ca 100.000 aksjer omsatt på 38-tallet.
Hvis inngangen var på 20-tallet går det an å forstå det.
Men rent logisk er nedsiden begrenset, mens sky is the limit på oppsiden.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.05.2020 kl 12:43 6580

Skal man få noe på høy 30 så må man være rask - det komiske er jo at det vil være flere som vil ha et ønske om å kjøpe jo mer aksjen stiger så flere vil handle på 40 tallet og enda flere på 50 tallet osv - flokkmentaliteten er noe psykologisk merkelige greier … :)
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Yngling ØH
12.05.2020 kl 12:56 6479

Dette er jo langt frem, men Godfrey nevnte i denne presentasjonen at Merck, som har lungekreftmedisinen Keytruda omsetter for 1 mrd i uken. Dollar! 10 mrd norske i måneden, altså. Og indikasjonene så langt er at bemcentinib kan vise seg å være bedre enn Keytruda, eller i alle fall vil gjøre behandling med Keytruda langt mer effektiv.

Det er bare om bemcentinib blir bekreftet å fungere for lungekreft. Så kommer alle de andre behandlingsmulighetene for andre krefttyper i tillegg.
Om BGBIO ender opp med å omsette for 1/10 av Keytruda, så vil BGBIO omsette for 12 mrd årlig. Med en P/E på 20 burde selskapet bare for dette produktet verdsettes til 240 mrd. Tett på 100 gangen dagens markedsverdi....

100 gangen... Det blir veldig mange ballbinger for Trond Mohn.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Yngling ØH
12.05.2020 kl 13:02 6441

Kursen kan bare holde seg nede for min del.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.05.2020 kl 13:12 6384

Du vil med all mulig sikkerhet gå glipp av mange muligheter dersom den tankegangen styrer deg.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Herman*
12.05.2020 kl 13:12 6587

Du må ikke blande P/E og P/S. Hvis selskapet noen gang skulle omsette for 12 milliarder, kan en se for seg en resultatgrad på rundt 40%. P/E vil jo være svært avhenging av vekstutsikter, antall år med patentbeskyttelse osv. At selskapet kan bli verdt 50 milliarder med full klaff på kreftstudiene kan ikke utelukkes.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Yngling ØH
12.05.2020 kl 13:16 6548

For nye som er interessert i BGBIO. Se disse to videoene:
https://www.youtube.com/watch?v=isEZCTE1-8c

https://www.youtube.com/watch?v=gy7OgPxrFEM

Til dere som har sett disse videoene tidligere. I siste video fra ABGSC presentasjonen, se fra 24 minutter og 30 sekunder og utover. Sier Godfrey ca 25 minutter ut i videoen at bemcentinib kan knekke så godt som alle virus?

Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Yngling ØH
12.05.2020 kl 13:23 6486

Riktig det Herman, men dette blir bare tankespinn uansett. 1/10 av det Merck får for Keytruda er jo også "tenkt på et tall", Det kunne likså godt stått 2/10, 2/10 osv. Hensikten var å illustrere at det her ligger en helt enorm oppside som er så stor at det er vanskelig å ha fornuftige begrep om hva det kan bli.
For alt vi vet- eller evner å forutse, så vil vil bemcentinib omsette for med enn Keytruda + mer enn de fleste andre kreftmedisiner.
Det blir helt absurde tall. Så lenge du vet at oppsiden er potensielt enorm... om den er 10 gangen eller 500 gangen.... det spiller ikke så stor rolle her og nå, annet enn at det bare er å laste opp. Pantsett huset. Selg båten. Selg ungenes sykler, skiutstyr ..
Så stålsetter du deg og venter på at det begynner å ta av.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Nanoq
12.05.2020 kl 13:28 6459

Det danske biotechselskapet Genmab har fokus på områder som også BerGenBio arbeider med, bl.a. kreftmedisin og AXL.

Genmab har eksistert i ca. 20 år, og har i dag partneravtaler med mange store internasjonale farmaselskaper, noe som alltid har vært en hovedstrategi.
Med stor suksess, verdien av selskapet er i dag ca. 120 milliarder DKK (ca. 180 milliarder NOK).

https://www.genmab.com/partnering/current-partnerships#tab2

PS.: Jeg eier også aksjer i Genmab.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.05.2020 kl 13:48 6361

Ja, det som er sikkert at om man lykkes på ett eller flere områder så vil det komme en enorm reprising hvor de færreste av oss (om noen) vil få med seg store deler av oppgangen - ikke en gang i nærheten.

De fleste vil takke for seg etter de første doblingene noe som vil være for peanøtter å regne sett i etterkant hvor kursen da gjerne har gått flere 1000%,

Ikke noe rart i det da det ligger i menneskets natur å gevinstsikre alt for tidlig noe de fleste vil kunne kjenne seg igjen i - meg selv inkludert… :)
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Trainspotter
12.05.2020 kl 13:48 6337

Ja, jeg tror det, han nevner cancer cells, fibrosis, scleroderma, COPD, faktisk alle immune evasive organismer.
I klippet https://www.youtube.com/watch?v=gy7OgPxrFEM avslutter Godfrey avslutter omtrent som dette:

"During the ebola outbreak on the West Coast of Africa 4 or 5 years ago WHO, The Welcome Trust and the Gates Foundation scoured the world looking for agents that were effective. They shortlisted three to be tested in a level five containment suite to see if it could be treated. Ours [bemcentinib] was one of those three and it worked very well. As we know they have now developed a vaccine against ebola; guess what? It doesn't work. We are seeing the outbreaks right now, it doesn't work for the same reason: The vaccine targets the T-cells to go in and kill the ebola virus but the ebola uses AXL and interfere on gamma as a way of avoiding it. So, watch this space, it is really exciting biology. And that's because it is fundamental to the way in which alien cells survive inside our body whether it is a viral infected cell or a cancer cell, or indeed it may be fibrosis, scleroderma, COPD. All of these diseases, sometimes [utydelig] auto immune, immune evasive, its because of this."
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Nanoq
12.05.2020 kl 13:58 6286

Vedr. Genmab og selskapsverdien:

Her er selskapsverdien ca. 20-doblet siden 2013, så ja, etter noen år med forskning og utvikling, så kan det plutselig gå veldig fort oppover i denne sektoren...

noe lignende kan jo også skje for BerGenBio. Bl.a. kreftmedisin og AXL vil alltid ha et stort potensial - også som kombinasjonsmedisin sammen med andre legemidler fra andre farma-selskaper.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Yngling ØH
12.05.2020 kl 14:05 6236

Det er i så fall helt villt. Mer og mer forskning peker i retning av at mange autoimmune sykdommer/tilstander starter med en virusinfeksjon.
Potensialet for bemcentinib kan altså bli langt større enn covid-19 medisin og kreftmedisin.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
rischioso
12.05.2020 kl 14:11 6196

Spot-ON! :)
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
BioBull
13.05.2020 kl 10:18 5744

Det ser dessverre ut som Linken ikke fungerer ...
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.05.2020 kl 13:06 5318

Arctic Securities ute med kursmål 85 kroner. Men det er før kraftig oppjustering ved gjennombrudd. Aksjen vil mest sannsynlig stige solid i ukene fremover mot resultatet. Da vil nedsiden kunne være ned mot dagens nivå. Ser bare oppside i BGBIO nå og måtte gå tungt inn i denne nå.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.05.2020 kl 14:56 5151

Ved suksess kan kursmålet settes til 280 - 350 kroner 🚀🚀💰💰
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
_of_osebx
14.05.2020 kl 15:22 5064

ikke gi meg håp og drømmer
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Hayen
14.05.2020 kl 15:29 5027

250 hvis bemcentinib er et medikament som berger verden?
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Nanoq
14.05.2020 kl 16:02 4943

Et biotechselskap som danske Genmab som også har fokus på bl. a. kreftmedisin og AXL, har i dag en markedsverdi på ca. 175 milliarder NOK. Og de har ikke engang reddet verden fra verken coronavirus eller fra kreft. Så ja, jeg tror du skal høyere med ditt kursmål, hvis altså......MYE høyere.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.05.2020 kl 16:13 4904

Nei er nok nærmere 500 kroner da.

BGBIO over 40 kroner før vi tar helg. Nyheter kan begynne å komme inn om kort tid.
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.05.2020 kl 16:27 4844

Slik jeg leser det...så var test perioden for Remdesivir (ACTT) på ca 2 mnd...Testen med Bemcentinib (ACCORD) startet vel i slutten av April...så en kan vel da komme til en konklusjon i Juni/Juli?...

"The clinical trial is the next iteration of NIAID’s Adaptive COVID-19 Treatment Trial (ACTT), which began on Feb. 21 to evaluate remdesivir, an investigational broad-spectrum antiviral treatment developed by Gilead Sciences, Inc. That trial closed to enrollment on April 19 after recruiting 1,063 participants at 47 U.S. and 21 international sites. An independent data and safety monitoring board (DSMB) overseeing the trial met on April 27 and shared their preliminary analysis with the study sponsor, NIAID."
https://www.nih.gov/news-events/news-releases/nih-clinical-trial-testing-antiviral-remdesivir-plus-anti-inflammatory-drug-baricitinib-covid-19-begins
Redigert 21.01.2021 kl 08:27 Du må logge inn for å svare