Gammel info. Kan slettes

Slettet bruker
30.08.2018 kl 09:42 10054

Gammel info. Kan slettes
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
geoinvestor
30.08.2018 kl 10:03 7162

Svaret på hvorfor selskapet skal være verdt mer enn en milliard eller mer er at de er i førersetet i et nytt markedssegment som kan bli bransjestandard i løpet av noen år. Teknologien skal prises på forventninger om vekst. Ikke dagens inntjening.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
geoinvestor
30.08.2018 kl 10:05 7153

Ser også for meg at det kan komme flere fusjoner i bransjen, for å øke kapasitet, effektivitet og lønnsomhet.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
geoinvestor
30.08.2018 kl 10:44 7057

Innlegget er slettet
Markedet vil bli stort nok for alle. Fusjoner vil komme.

Thinfilm continues to collaborate closely throughout the
NFC ecosystem to accelerate the global development
and adoption of NFC technology.

Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Single Malt
30.08.2018 kl 23:06 6966

Innlegget er slettet
En av tingene de skiller seg ut på er manglende salg.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
terningmanden
30.08.2018 kl 23:36 6935

Helt enig i dit indlæg perespen. De fundamentale værdier i THIN er efter mine beregninger heller ikke mere værd og inden længe kommer næste emission, da selskabet snart har brugt kassebeholdningen.

Teknisk viser THIN bestemt heller ikke andet, da uge- og månedschart viser nedadgående tendens, mens dagschart måske viser vending op for en kort periode. Umiddelbart er der støtte i området omkring 0,80 på den korte bane og ellers er der mere støtte i niveauet 0,60 området.

Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.08.2018 kl 15:27 6638

Innlegget er slettet
Hmmm..
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
tynnslitt
31.08.2018 kl 23:36 6481

Kan det være så vanskelig å forstå;

Davor varslet "break even" i 2019. Etter mangfoldige år med skuffelser var dette etter alt å dømme siste mulighet til å innfri. Nok er nok osv.
Q2-rapporten beskriver problemer av alle slag og hva annet enn halvering av aksjekursen kan man forvente ?

Fra å skryte uhemmet av den voldsomme interressen for Thins produkter viser bildet seg å være helt motsatt. Da må aksjen reprises etter den nye informasjonen som markedet har fått servert. Ut fra fundamentale forhold er det ingen ting som tilsier noen "rekyl".
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Fuselmannen
01.09.2018 kl 00:03 6457

Om en har fulgt "togrøverne" gjennom mange år, så ser en at
- Keith og Fussels mer eller mindre faste følgere / nettverk (Simpson, Mathys etc.) har truffet bra med når de har kjøpt seg inn og solgt seg ut.
- Kontrollen over lovende selskaper skjer tilsynelatende gjennom å ha en posisjon i styret (Fast følgesvenn Opstad som styreleder), holde emisjonsspøkelset levende og tradinginteressen oppe slik at svingningene kan bli store i aksjekursen.
- Det sendes ofte ut dårlig nytt i tiden før nettverket kjøper seg inn, og kursen kan rase. Tilsvarende kommer det gjerne gode nyheter ikke så lenge etter at de har kjøpt seg inn. Kursen stiger da ofte meget fort. Les gjerne gamle DN-artiker om selskapene og K/F++ for utdyping. Dette kan være tilfeldig, men kan i det minste ses som et noenlunde gjentakende mønster over tid.
- Ikke alle aksjer kjøpes i markedet. Når man står foran en oppgang er det ikke uvanlig at det kjøres en rettet emisjon mot "strategiske investorer", som ofte viser seg å være faste følgere som går igjen i Keith og Fussels selskaper. De øvrige investorene har som regel fraskrevet seg retten til å være med i emisjonen ved GF, der styret (styreleder?) alltid sørger for å ha med betingelsen om at de eksisterende aksjonærene frasier seg fortrinnsretten ved rettede emisjoner.
Når både Invesco og Woodford har valgt ut og investert i både Thin og Idex, så tolker jeg det dithen at kontakter i disse firmaene på en eller annen måte har tette bånd til Keith og Fussel. Ellers virker det litt søkt at de skal investere slike fantasibeløp inn i akkurat de to selskapene uten at det foreligger mer informasjon i markedet enn det har gjort ved emisjonstidspunktene. Dermed er store deler av selskapets aksjer kontrollert av investorer som K/F har innflytelse på.
Akkurat nå er vi i en situasjon der det øvrige K/F-nettverket (bortsett fra Woodford og Invesco) har lite aksjer i Thin Film. Skal de inn igjen, viser historien at det vil skje når firmaet kommuniserer lite gode nyheter og kursen har rast. Historien viser også at det kan skje ved en rettet emisjon rettet mot akkurat nettverket. Og at det vil gå på bekostning av øvrige aksjonærer som vannes ut. Dette er en klassisk situasjon. Om slik innsideinformasjon florerer, er dette høyst ulovlig, men vanskelig å bevise. Med litt kreativitet klarer man også å innrette seg slik at man holder seg innenfor regelverket.
I siste kvartalsrapport står det også uttrykkelig at "It is currently envisaged that any funding requirements will be met by seeking a strategic equity partner." Altså: Hvis det blir aktuelt med emisjon, får ikke eksisterende aksjonærer være med. I stedet søker de å få inn en strategisk (finansisell?) partner på eiersiden, noe som må skje gjennom en rettet emisjon. Samtidig sås det tvil om fremtiden ved å si at etterspørselen i markedet ikke er som de har håpt på. Det er høyst reelt at fremtiden er usikker, men Thin har kommunisert noe helt annet om etterspørselen ved andre anledninger. Et komplekst og sammensatt markedsbilde for et produkt som ikke er på markedet ennå kan vris i den retning man ønsker, avhengig av hvilket bilde man ønsker å gi. Nå virker det som de ønsker å gi et litt negativt bilde for anledningen, og formulerer det som alltid på en måte som de ikke kan arresteres på.
Det som muligens (gjentar: MULIGENS) kan skje nå, er at
1 - Det gjennomføres en rettet emisjon mot "strategisk partner" på rundt 1,50. Siden dette ligger over dagens kurs, vil alle påstander om snusk og utvanning slås tilbake ved å si at alle hadde muligheten til å kjøpe til denne kursen i markedet.
2 - Etterhvert vil aksjonærlistene vise at mange trofaste følgere igjen er posisjonert i Thin Film. Noe som i seg selv for mange kan gjelde som et kjøpssignal og løfte kursen.
3 - På høsten kan det så komme nyheter av en slik art at kursen kan begynne å fly. F.eks. HM, IKEA eller Amazon. En nyhet av den sorten som styret må ha kjent til i lange tider men kan vise til konfidensialitetsavtaler for å begrunne at de ikke er meldt tidligere. Slik som f.eks. Idex' Nokia-avtale rundt årtusenskitet. Eller med STMicroelectronics i 2001. Eller Fasts avtale med Lycos. Eller for den saks skyld Microsofts oppkjøp av Fast, som var en prosess som hadde pågått i et par år uten å ha blitt kommunisert. Eller Opticoms avtale med Intel. Gå inn i historikken og se på hva som skjedde med kurs, styrekommunikasjon og eierposisjoner det siste halvåret FØR de nevnte hendelsene...!
4 - Rundt juletider eller utover i 2019 vokser kursen til nivåer som stemmer overens med Edison-"analysen", og Thin-styret kan da si at "det er det vi har kommunisert hele tiden". De har sitt på det tørre, og analysen var tilgjengelig for alle selv i den tiden da kursen havarerte og enhver småinvstor kunne kjøpe billig i markedet. At kursen svinger på grunn av psykologi i markedet vil de alltid kunne hevde at de ikke kan klandres for.
5 - Gjennom rettet emisjon har nettverket til K/F sørget for så store samlede eienandeler i Thin at de har muligheten til å styre hvorvidt et oppkjøpstilbud skal godtas eller ikke. For noen måneder siden skisserte Reserven, med god kjennskap til K/F sin historie, et mulig kupp av Idex ved et styrt salg mot en ukjent aktør XXX (Det blir litt for gjennomsiktig om det heter Food International :-)) som K/F indirekte har kontrollen over. Det samme scenariet kan bli aktuelt med Thin dersom det ligger gode nyheter skjult i horisonten.
Det ironiske er at hvis dette blir fasiten, så har skribenter som f.eks. Reserven (med sine tross alt vettuge og realistiske kommentarer basert på teknisk innsikt og tilgjengelig informasjon i markedet) faktisk operert som en nyttig idiot for Keith og Fussel, da han har bidratt til negativ stemning rundt aksjen og Davor spesielt, og dermed også bidratt til å senke kursen før nettveket laster opp. Hadde man vært virkelig, virkelig paranoid kunne man lurt på om han var en av disse betalte forumskribentene som det tidligere har vært påstått at K/F har hatt forbindelse med. Reserven, jeg har bra med respekt for deg som forumskribent, så du får ha meg unnskyldt akkurat at jeg nevner dette, men du som kjenner K/F-historien er vel den første til å se at den slags paranoia ofte kan gro frem rundt engelskmennenes selskaper. Og ja... kommentarer på Hegnar Online kan ABSOLUTT ha betydning for kursen. Selv for store investorer er det nyttig å hente de impulser som finnes, og forumet er et sted den profesjonelle er skeptisk til, men ikke kan ta seg råd til å overse.
Man kan alltids avfeie den ovennevnte hypotesen med at nei, det står faktisk dårlig til med Thin. De brenner penger. De har ikke lykkes i å selge, eller for den saks skyld produsere produktet sitt. De har mistet samarbeidspartnere. Tidligere kursdrivende avtaler har resultert i null og niks. Og tidspunktet for break even har vært på stedet hvil 2-3 år frem i tid de siste 15 årene. Tilliten er med rette tynnslitt.
Men det er noe som skurrer:
- For det første: Den enorme investeringsviljen i Thin fra fortrinnsvis Woodford og Invesco. Hvordan kunne et tapssluk hente en milliard kroner på en ettermiddag fra bookbuilding blir kjent og frem til midt på natten - slik at emisjonen stenger flere timer før den varslede fristen som var børsåpning dagen etter? Er disse fondsforvalterne helt amatører når det gjelder risikostyring, eller visste de noe mer (enn de burde vite)?
- For det andre: Hvem bygger en dyr fabrikk som kan produsere milliarder av enheter uten en viss trygghet for at det finnes kunder som vil ta produktene i bruk? Er den velutdannede ledelsen fullstendig kokos, eller foreligger det konfidensielle intensjonsavtaler som vi ikke vet om?
- For det tredje: Hvorfor fortsetter Thin å bemanne opp? Om markedet virkelig ikke er til stede, så må vel dette være litt merkelig timing?
- For det fjerde: Om det virkelig skal kjøres en rettet utvanningsemisjon nå, så ser jeg ikke helt at det skal være mulig å finne en profesjonell investoraktør som vil spytte inn hundrevis av millioner uten at noe av det jeg har skrevet over stemmer. Med andre ord: Aktøren må være idiot om den legger inn nisifrede beløp i Thin uten å vite mer enn hva som er tilgjengelig for oss i dag. Spesielt siden engelskmennene er involvert. En investoraktør utenfor deres sfære har ingen grunn til å ha tillit til firmaet, ledelsen eller styret. En rettet emisjon KAN således tolkes som at det foreligger info vi ikke vet om, det kan bety at K/F vil posisjonere seg, og det kan være et kjøpssignal


Reserven, du har gode svar. Men jeg har noen kommentarer:
Reserven: "runner, mener du i fullt alvor at Thinfilm ledelsen (og styret) deler betydelig inside informasjon med de 3-4 største aksjonærene (Woodford, Invesco, Ferd og Mølsæter)?
Isåfall mener du også at Thinfilm ledelsen (og styret) er lovbrytere! Og slike folk gir du frivillig pengene dine?"

Jeg sier ikke at dette har skjedd. Jeg sier at det er god grunn til å spekulere i det. Det er to forskjellige ting. Om du tenker at alt har fulgt lovboka til enhver tid i de firmaene Keith og Fussel har vært involvert i, vil jeg si at du er i overkant naiv. Det tror jeg ikke du er. Faktisk tenker jeg av vi begge deler tanker om at ordet svindel kunne vært brukt om mye av det som har skjedd opp igjennom årene, men at man må være forsiktig med å være bastant om sånt (injurier etc.). Det virker for meg ganske åpenbart at Simpson, Mathys, Forrest ++ har fått noen uoffisielle og velmente råd om når det er lurt å kjøpe/selge i Opticom og Fast, og det har du selv også påpekt gjennom linker til gamle artikler om emnet. Personlig tror jeg Ferd er rene, og Mølsæter har jeg ingen formening om. Men det er ikke helt utenkelig at K/F har en kontakt hos Invesco/Woodford som får stor personlig vinning av å styre fondskundenes penger inn i Thin og Idex. Jeg sier ikke at det er slik, men at det ikke ville overraske meg.
Du selv har investert i engelskmennenes selskaper, og den tiden du var inne var du nok helt inneforstått med at de gjør noen krumspr

?
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Fuselmannen
01.09.2018 kl 00:08 6448

Runner runner har kommet med dette innlegget over og slutt.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.09.2018 kl 00:16 6432

En del triggere i vente fremover.

+R2R fullføres i september ihht til guiding.
+Thin skalerer opp
+Etablerer nye og flere kundegrupper
+Apple åpner opp for NFC
+Thin blir kjøpt opp av evt. Apple eller Amazon.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
SabelT
01.09.2018 kl 00:21 6422

Håber uagtet hvad at der bliver kastet maksimalt lys over ALT, hvad der har foregået/forgår i Thin!

Hvis der - trods alt - ikke bliver iværksat en juridisk gennemgang på et tidspunkt, kan man ønske, at en eller flere får idéen til at skrive en business opgave/afhandling om dette norske firma Thin og folkene bag det.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
tynnslitt
01.09.2018 kl 14:30 6164

Fuselmannen

Jeg kan ikke se at du nevner eksplosjonen i antall aksjer, noe som gjør at situasjonen ikke kan sammenlignes med tidligere situasjoner og kursbevgelser.
Det er game over. Du kan bare glemme at aksjen hopper som i gamledager.
Vi langsiktige ble aldri premiert.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.09.2018 kl 15:23 6439

Fornøyd med 4-5kr Om det ikke blir gamle høyder på 7-8kr

Neste trigger:

"Roll-to-Roll (R2R) production start in June leads to initial
yield from 75% roll-processed EAS lot and full EAS lot
delayed to September by R2R equipment downtime"
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Fuselmannen
01.09.2018 kl 15:28 6432

Kommer snart til å bruke 25% på trading. (75 K aksjer)
Har nå et snitt på ca. kr. 1,21

God helg !
?
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
tynnslitt
01.09.2018 kl 15:38 6419

Ikke lett å trade en aksje som bare går nedover.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
rischioso
01.09.2018 kl 15:39 6416

TS,

RE - Det er ingenting for meg som tilsier at Thin Film i dag er verdt over 1 milliard - hvis de ikke snart klarer å vise til flere større salg om kort tid.

* Det er nok akkurat det som vil skje om ikke veldig lenge at det vil komme melding om nye ordrer og muligens også i sammenheng med partnerskap så Stay-Tuned!
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.09.2018 kl 17:38 6338

hango:   "Fornøyd med 4-5kr Om det ikke blir gamle høyder på 7-8kr"

HA HA HA HA HA - sinnssykt morsomt.

Hvis Thinfilm klarer enda en emi, vil Thinfilm da ha drøyt 1,7 milliarder aksjer. 4 kroner vil da prise bula til ca 7 milliarder, og 8 kroner til hysterisk sinnssyke 14 milliarder. De fleste norske sparebanker prises i området 1 - 7 milliarder, 1/10-1/2 av din prising av Thinfilm. Ikke bare tjener alle sparebankene penger som gress, men utbetaler et årlig utbytte på 5-7 % av aksjekursen.

Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.09.2018 kl 19:32 6269

Vi får se hvor dette bærer.
Det blir feil å sammenligne bank med teknologi.

Thin fikk leveringsporblemmer til anlegget sitt, og ble forsinket i oppskaleringsfasen. I sin natur vil også dette medføre fravær av volum.
Når dette nå faller på plass utover i september, kan thin med sikkerhet motta større volumer.
Apple vil etter hvert åpne mer opp for NFC som i sin tur utvider markedet for thin.
Kjøpsmuligheten i thin vil sansynligvis ikke vare lenge.

300k snitt 90øre
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
rischioso
01.09.2018 kl 21:35 6201

Absolutt ALT og ALLE virker å synes at baissingen er kommet ned på et helt latterlig nivå som er enda et signal på at ting er godt på veg til å snu...;)

https://www.youtube.com/watch?v=Xm8-bw3nLMA
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
CS_invest
01.09.2018 kl 22:10 6164

En børskurs sier hva de som investerer kapital i marked TRUR - og ikke en PIND mer end det!

Er millioner av eksempler på at markedet har tatt mange tusin prosent feil
- bare innen siste dekade (og fler om en har lengre perspektiv, fra tulipaner, gull, lån, IT, nano, you name it)!

Sådan er det med det med kurs og selskaper!

Og faktum er at ikke en faen av Dere (selv ikke Reserven himself) kan forutsi hvordan dette går!
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.09.2018 kl 22:31 6140

CS_invest:   "Og faktum er at ikke en faen av Dere (selv ikke Reserven himself) kan forutsi hvordan dette går!"

Det er sikkert riktig. Jeg har heller aldri sagt at jeg kan se inn i fremtiden, eller forutsi hvordan dette går - i motsetning til rischioso som faktisk har skrevet at han nærmest kan se inn i fremtiden og se ting før markedet.

Men siden HO er et diskusjonsforum, har de som er kritiske til Thinfilm like stor rett til å skrive som de som er positive. Og alle positive er mest positive fordi de er aksjonærer og håper at papirtapet ikke skal øke, man forhåpentligvis snu seg til [papir]gevinst. Det påfallende er at de kritiske har argumenter basert på det Thinfilm har meddelt markedet, mens de positive bare presenterer luftslott.

Ønsker noen å kjøpe 100 millioner NFC-etiketter fra Thinfilm, besørger Thinfilm 100 millioner konvensjonelle silisium baserte NFC-etiketter, som attpåtil kan leses av iPhone, og selger dem videre til kunden. Derfor er det bare tull å hevde at ordrene vil strømme på hvis/når R2R prod av NFC-etiketter blir ferdig. R2R fabrikken endrer NULL på de kortsiktige markedsmuligheten til Thinfilm. Det skriver Thin attpåtil i 2018-Q2 rapporten, ved at de ikke forventer break-even volum i 2019, men først i 2020.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.09.2018 kl 22:36 6130

rischioso, ser du mange nok YouTube videoer av den typen du postet i innlegget over, gjør det nok hjernen så sløv at det forleder til å tro at du ser ting før markedet.

Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
tynnslitt
01.09.2018 kl 22:37 6124

CS_invest
Det er riktig at ingen kan forutsi hvordan dette går.
Men det er overhengende sannsynlig at Q2-rapporten er korrekt og at utviklingen går dårligere en forventet. Vanskelig å snu det til noe positivt.
Det sitter veldig langt inne for Davor å gå ut med noe negativt. Når han allikevel gjør det tyder alt på at situasjonen er svært alvorlig.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
rischioso
01.09.2018 kl 22:49 6103

Reserven,

mister man humoren så har man ikke mye igjen...:)

RE - Ønsker noen å kjøpe 100 millioner NFC-etiketter fra Thinfilm, besørger Thinfilm 100 millioner konvensjonelle silisium baserte NFC-etiketter, som attpåtil kan leses av iPhone, og selger dem videre til kunden. Derfor er det bare tull å hevde at ordrene vil strømme på hvis/når R2R prod av NFC-etiketter blir ferdig. R2R fabrikken endrer NULL på de kortsiktige markedsmuligheten til Thinfilm. Det skriver Thin attpåtil i 2018-Q2 rapporten, ved at de ikke forventer break-even volum i 2019, men først i 2020.

* Selv du tror vel ikke at markedet venter med reprisingen til 2020 - slikt kommer alltid lenge i forkant. I tillegg så er året 2020 basert på hvordan ting så ut når outlooken ble skrevet så med titalls følere ute i markedet hvor selv selskapet ikke kan forutsi responsen når det kommer til nye ordrer og eventuelle aktører som banker på døren ifb.m mulig partnerskap etc så vil nettopp det være ting som kan komme på trappene i tiden fremover - mao, hvordan markedet velger å prise de enkelte case fra tid til annen vil aldri være korrekt ut i fra et fundamentalt perspektiv - man underpriser eller overpriser basert på forventninger, resultater og perforemance hvor akkurat dette kan snus over natten i den ene eller andre retningen og vi som er positive til caset tegner ikke noe luftslott, men venter på at en eller flere slike mulige realiteter skal meldes.

I mellomtiden og inntil det skjer så får de som tipper kursen fra den ene dagen til den andre slå seg på brystet og le så de bakre gjekslene blottes når de kan og så lenge de kan, men pass på så ikke tunga svelges for det kan skje når som helst og gjerne når man minst venter det...;)

Fortsatt God Helg!
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
tynnslitt
01.09.2018 kl 22:58 6091

Du er for fersk til å forstå at all form for guiding i dette selskapet er 100% feil.
Hvordan i all verden vet Davor hva som skjer i 2020. Men han kan selvfølgelig håpe - som deg og enkelte andre.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
CS_invest
01.09.2018 kl 23:03 6080

DET er jo da ganske påfallende at noen av de som er på båten - oppfatter det slik at markedet tar så feil (i negativ rettning) at de satser 1/2 mil egne penge på denne «feil».

I mine øyne tegner det et bilde som ikke er helt så enkelt/negativt som det som tegnes her!

Kursen kommer IKKE at (som Reserven stadig henviser til) at bli betinget av break even - men av så mye annet!

Kine Sere kunne sette opp prod.kap for 100 mia på et par måneder - om det var aktuelt.

Det er mye som kan skje her - som ikke klassisk norsk trangsynthet - klarer at se!

Jeg husker veldig godt alle «spesialistene» her - da det var FAST som var diskutert...

Nå bruker «alle» den teknologi - som vart solgt for knapper og glansbilder - akkurat pga det også da var like store fjoldser innen norsk finans/investorer!
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.09.2018 kl 23:18 6060

R2R vil kunne snu på sentimentet i aksjen, selv om det ikke skulle bli noe voldsomt oppgang med det første.
Nå står alt å faller på om thin evner til å fullføre R2R. Uten dette har ikke thin nok kapasitet til å håndtere store volumer, dersom dette skulle komme tikkende inn. Så skal det jo også sies at etter oppskaleringen er blitt fullført, MÅ Davour og Co sette fart på ting, og oppsøke nye kundebaser slik at den klargjorte maskinen kommer i gang for fullt.
Den første triggeren kan da lett løfte thin over kronen igjen og vi får en gradvis kursoppgang frem til evt en ny emisjon.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
CS_invest
01.09.2018 kl 23:36 6045

Hallo -? Noen her (Davor og..) som har hørt om Kine Sere???

Herre Gud så treige Dere nordmenn er! Luen for trang og for langt nede i pannen??

Masseproduksjon kan settes opp på måneder (hos de som kan akkurat DET!)

Dersom trangsyntheten reduseres bare «pitte lite»!
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.09.2018 kl 02:46 5958

Du er forutinntatt ang nordmenn? Det du prøver å understreke er akkurat det samme som Reserven påpeker. Thin trenger ikke å vente på R2R for å levere 100 mill om de skulle få en bestilling. De kan kjøpe 100 mill fra kinesere, trenger ikke engang å sette opp produksjonene en gang den er i full gang, allerede i "billions" per år. Det eneste som mangler for thin er kunder som vil kjøpe 100 mill.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
tynnslitt
02.09.2018 kl 11:33 5810

Det er kun et fåtall som forstår nettopp dette, at Thin kan levere uten R2R fabrikk, hvis det hadde vært noen interesse og kunder.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Jackpot$
02.09.2018 kl 11:44 5797

Hva tenker du om Giampaolo sin overgang fra NXP til Thin?
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
OZZY
02.09.2018 kl 13:16 5744

Last ned en app som heter Vivino
Der er det masse opplysninger om forskjellige vin og du kan ta bilde av flaska å få fram masse info om akkurat den vinen. Løkke til
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Jackpot$
02.09.2018 kl 14:35 5671

Har hatt den appen i mange år. En nfc tag blir selvfølgelig mye mer brukervennlig, nyttig for produsent og sikrer deg som kunde mot forfalskning! Løkke te :)
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.09.2018 kl 14:46 5655

Dere får henge på til uken. Tipper det blir en kraftig rekyl til ca.1,2kr og det på stor volum.
Det fine med Thin er at når dem nå er ferdig med R2R så har dem direkte tilgang til salgsproduktet istedet for å oppsøke tilbud hos andre, som i lengden er tids- og kostnadskrevende.
De store som tidligere har spyttet penger i emisjonene, forventer at produksjonen kommer på plass og blir klar.
Avtalen med denim ble ikke fullført i sin helhet pga kapasitetutfordringer.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
OZZY
02.09.2018 kl 18:01 5549

Tynn blir mer og mer overflødig etter som stadig ny teknologi tar over.
Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
02.09.2018 kl 19:15 5500

Jackpot$:   "Hva tenker du om Giampaolo sin overgang fra NXP til Thin?"

Nøyaktig det samme som jeg tenkte og tenker om Claus Hansen sin overgang fra NXP til Thin - NULL betydning!


19.12.2014, 08:30:56     https://newsweb.oslobors.no/message/367946
Thinfilm Hires Former NXP Executive, Claus Hansen, to Head Sales Efforts in Asia

Sales Veteran and NFC Expert Brings Impressive Track Record of Sales Growth
and Organizational Expansion to Printed Electronics Leader

Mr. Hansen is an accomplished sales veteran and organizational leader with deep
experience in developing high-performance sales teams in competitive
environments across China, Korea, Singapore, Japan and India. He has held senior
sales and marketing positions for a number of leading multinational and domestic
firms, including Gemalto, a 12,000-employee digital security company
specializing in smart cards, as well as Banner Plastic Card and DZ Group.

Prior to joining Thinfilm, Mr. Hansen was Senior Director, Identification ASIA
(Singapore), for NXP Semiconductors - the world's largest supplier of RFID chips
- from 2009 through July 2014. In this role he grew Asia sales from USD120M in
2009 to more than USD700M in 2013, creating a dominant market position for NXP
in all segments. He was responsible for the implementation of NXP's IOT strategy
in Asia, and was instrumental in driving NFC adoption among regional customers
within the electronics segment, including SONY, Panasonic, Epson, HTC, Samsung,
LG, Lenovo, Huawei, Xiomei, and ZTE.


Thinfilm meldte aldri at Claus Hansen sluttet, men LinkedIn profilen hans sier at han sluttet i Thinfilm i januar 2017.


Davour sa en gang at den første STORE Mobile Marketing kampanjen med Thins NFC-etiketter skulle komme i Kina. Etter nesten 40 Mobile Marketing kampanjer, venter vi fortsatt på en i Kina, eller en i Asia, utenom BAT kampanjen på Dubai Airport som ikke akkurat er representativ for Asia.

LinkedIn profilen til Davour sier at han har vært CEO i Thinfilm siden januar 2010, ikke siden 30 juni som er sannheten. Dette tok jeg en gang opp med Davour ansikt til ansikt. Han svarte at det som står på LinkedIn ikke er en CV, så det som står der må ikke være 100% riktig.


Redigert 20.01.2021 kl 23:02 Du må logge inn for å svare