AXA - smeller børsene nå - er AXA/B2 det siste du skal sitte med


Smeller børsene igjen nå, noe mange tror, også ekspertene, så er nok inkasso som AXA, og B2H det siste man bør ha i portisen.

Jeg er 100% sikker på at jeg får axa på 3 tallet. Nå er vi en drøy 50 øring fra å kjøpe under Endre sitt kjøp.

AXA er nå i overlevelses modus. Emisjonspengene som skulle brukes til billige portiser, brukes nå til drift og for å overleve.
Ingen kjøp annonsert. Innsidekjøp tørket ut. Freddy kjøper ikke.

Alle her lo da jeg sa at AXA skulle i 5 kr, på 28 kr.
Om den skulle falle, og vi skulle få en sort svane (som alle også lo av), så sier kremen at det skulle bli så mye billige portiser at dette bare var vinn vinn for AXA. SS sa nei, glem det. SS fikk rett, AXA sier sammen med B2H at de holder på cash, for å dekke drift og overleve, istedenfor å kjøpe billige portiser.
Med andre ord, det er "DYRT Å VÆRE FATTIG, også for AXA og B2H.

Selg, det blir solid korsfall i både AXA og B2H.

SS
Redigert 14.05.2020 kl 10:28 Du må logge inn for å svare
Moffsi
14.05.2020 kl 21:28 1471

Godt å få inn noen som har vært med noen år! Skipssjefen prøver så godt han kan å skremme ut småsparere. Det virker som det gir han glede 😂
Men jeg tror Fredriksen prøver seg på et lavt bud i runde 1. Tipper mange godtar det. For de som har tålmodighet vil nok gevinsten bli betydelig bedre.
Karius - husk at selv om kursen går feilvei gjengir ikke kursen selskapets verdi. Den gjengir kun hva noen er villig til å betale for noen aksjer nå. Og de fleste som handler småpotter over børs er utolmodige småspare, og de er lett å skremme...

Det beste som kan skje er at han/de kommer med et skambud som avvises av majoriteten, men det kan ta en liten evighet. Husk at døtrene er relativt ung, og de har med forente krefter handlet AXA ned fra 30 på fem år.

Coronaen fikk de i bonus, og den nytes i lange drag. Imidlertid hyggelig å se at shorten reduseres på vegne av aksjonærene. Det skumle er at ingen vet om JF låner ut mer hvis det gangner hans langsiktige planer.

Noen sitter i axa klisset, mens andre kjøpte 30k eqnr i går 135,-
Selger 138 ish. 90 laken i kursgevinst.
Og nesten 90 laken i utbytte!

Suss

SS

Ose opp 2,5%-

Axa, stakkars, i null......5,41.....!

Hilsen SS.......som lenge har fortalt at man bør satse på andre hester, og som mener det er bedre å selge 5,41 og kjøpe 50% flere aksjer for samme kronasje på 3 kr.
Soj
15.05.2020 kl 11:11 1212

Haha. Du jobber godt på ss...

SOJ - vil du fortelle oss litt om din Hegnar historikk ?
Jeg er sikker på at du har vert her mange ganger før i annen forkledning.

SS

Lindorff venter inkassoras
i dag kl 11:48av NTB


– Vi forventer en økning i inkassosaker som vil bli høyere enn under finanskrisen, da det på det meste var en dobling av inkassobeløpene. Dette er fordi gjeldsnivået i Norge er betydelig høyere nå, og aller viktigst: Mange flere er permitterte og arbeidsledige, sier gjeldsøkonom Morten Trasti i Lindorff i en pressemelding.

Basert på historiske tall venter Lindorff at det vil være flest inkassosaker utover høsten og vinteren. Dette er blant annet fordi det gjerne tar om lag 45 dager før en ubetalt regning går over til inkasso.

Ifølge selskapet var det en økning i inkassobeløpene allerede før koronapandemien brøt ut. I første kvartal var hver inkassokunde i snitt skyldig 20.000 kroner, opp fra rundt 10.000 kroner i 2014.

Så synd AXA og B2H må bruke kruttet sitt for å overleve, og ikke kjøpe billig gjeld og inkasso saker.

Det er vel som alltid, de største som Lindroff, Intrum og Hoyst som bare skal bli større og større......

SS
Turbo
15.05.2020 kl 14:01 1035

Ja spesielt når B2H sitter på milliarder av tørt krutt. Grunnen til at dem ikke kjøper er at de ser porteføljene enda billigere om 3-6 måneder da bankene er tvunget til å selge balansen sin (alle sammen) Noen ganger lønner det seg å lese ting før du uttaler deg. Hvis du leste Q1 rapportene så klarte B2H seg langt bedre enn de svenske.
Jeg mener ikke kjøp eller selg, orker bare ikke usanne uttalelser.
Tectic
15.05.2020 kl 14:36 1000

Axa har tørt krutt. De sitter med finansiering til å gjøre gode kjøp de. Anbefaler å ta kontakt med selskapet om slike spørsmål da mye av det som skrives på forumet er både feil og misvisende (de svarer gjerne og oppfordrer til å kontakte dem) bankene har trua på Axa. Grunnen til at Axa ikke kjøper nå er fordi det vil komme mye portoføljer i markedet til en redusert pris. Hør gjerne på siste fremleggelse av kvartalsrapporten med Johnny, han bekrefter finansieringen og at de har greit med takhøyde iforhold til de vanskelige tidene og eventuelt nedskriving om det måtte komme (Hvor mye inntekt er utsatt, hvor mye må de eventuelt kjøre tap på er det ingen som har klarhet i enda. De har også en god cashflow fra de andre europeiske landene hvor offentlige kontorer ikke har vært stengt. Finland, Norge, Sverige, Tyskland.

Den største elefanten i rommet er at Axactor eier 40% av REOs i Spania. Det er her bommerten ligger i mine øyne, siden de må vente 6 til 8 uker for at salget kan intektføres, å at de vil måtte selge de siste REOs på salg siden boligmarkedet går noe ned (mine antagelser), nå vet vi at visningene er igang igjen i Spania, men det vil ta litt tid å få ført salgene framover.

Så REOs og NPL vil gi en smell i Q2 regner jeg med ifra Spania (Selskapet vil selfølgelig ut av REOs og de er nå inne i halen av dette segmentet) Men at selskapet skal prises til 25% av bokført verdi, ja det er jeg faktisk overasket over!

Kos dere alle denne helgen!
Redigert 15.05.2020 kl 14:40 Du må logge inn for å svare

Axa sier de havner trolig i brudd på lån.

Begge selskapene sier de vil /må holde kruttet tørt for å komme igjennom krisen. Står INGENTING om at de skal kjøpe. De må overleve.

B2 sier de må ta to tunge mrd nedskrivinger. Axa må nok det samme!

Dette hr du nok ikke peiling på, men snakker for din syke mor virker det som.

SS
Turbo
15.05.2020 kl 18:14 895

Hvor står det at B2 må ta to mrd med nedskrivninger?
Står ikke noe om det i Q1 og det blei ikke nevnt så hvor får du info fra? Du må slutte og finne på ting som passer deg.

Det står at de vil vurdere nedskrivninger utover sommeren etterhvert som de får bedre oversikt over skaden Cov-19 påfører selskapet. Og med en estimert ERC på over 20 mrd er det vel -( correct me if I´m wrong) blir det nok fort et par milliarder i reduksjon her ja - eller mye mer om de europeiske markedene virkelig tryner som er ganske sannsynlig. Når det gjelder skittkastingen på SS bør vi kanskje gi han cred for at han faktisk har sagt at AXA skal i 5 fra høyt 20 tall. Det så ikke jeg for å være ærlig - så æres den som æres bør. Så synes nok jeg også at pennen til SS kan være litt provoserende, men det skaper jo også debatt og energi - og alle de positive får noen å bryne seg på - og det er sunt.

Baissekorpset hyler i ren frustrasjon. Patetisk slik Dere holder på.håper ingen er så korka å høre på disse små små barn
Varsom
15.05.2020 kl 18:56 832

Dette går nok rett til helvette Karius, redd stumpene mens du enda kan!

Lille baby, du skjønner ikke mye, du er sperret for alltid

SS finner da aldri på noe som ikke stemmer. Ingen kan da inkasso på børs bedre enn SS.

Hvem har skrevet 2 mrd ?

Men gudene vet, når 2 uker av Q1 kunne ødelegge så mye, hva gjør i ikke 12 av 12 uker i Q2 med ballansen og regnskapene.
Ikke en kjeft som betaler inn nå, så her er masse utgifter, null inntekter.

Så nedskrivingene de så for seg i mars og april, kan bli langt - GJENTAR LANGT verre når dem kommer.

--------

Dårligere markedsutsikter

ABG Sundal Collier frykter dårlige markedsutsikter de neste 2-3 år på grunn av Covid-19, og peker på at B2Holding sannsynlig vil holde capex på et minimum i 2020 for å bevare likviditeten.

Ifølge TDN Direkt venter meglerhuset nedskrivninger på 53 millioner kroner i første kvartal, mens de ventes å øke til 452 millioner kroner i andre kvartal.

Hittil i år har aksjen falt over 57 prosent, noe tallknuserne mener er mer enn berettiget.
Redigert 15.05.2020 kl 19:51 Du må logge inn for å svare

Outlander:

AXA ble spådd ned fra 28,80.

B2H ble spådd ned fra 20,60 til 3-4 kr. Innertier. Skrevet i 2018.

SS
Turbo
15.05.2020 kl 20:40 725

Du skriver at B2H har gått ut med at de må ta tunge mdr nedskrivninger. Hvor står det?
Du kan ikke bare finne på ting som passer deg.
Dette blir rapportert. Greit at du ikke liker selskapet men komme med fakta opplysninger som ikke stemmer får deg utestengt. Så igjen hvor står det?

Dette ble uttalt på web presentasjon. Jeg har ikke tapet kopi av denne, tror du andre har det?

Det er jo andre som også har fått slikt med seg, som TDN Finans - tror du dem hare har tatt eksakte summer ut fra intet?

B2H og AXA har sagt at de vil holde en LAV profil mtp portefølgekjøp i denne Corona tiden, tror du det også er noe SS har funnet på ?

På tide å skjerpe seg, SS har ALLE sine ord i behold.

SS
Tectic
15.05.2020 kl 21:26 680

Ute og ror litt ja 🚣‍♂️

SS ror aldri, trenger ikke det, for SS har alltid sine ord i behold..........!

Hilsen SS......som har mer enn nok med å telle gryna i kveld.......!

Er klar over det SS - og som sagt, fakta er fakta og godt sett! Jeg er kun ute etter fakta og kompetanse og ikke for å kverulere - det bruker jeg ikke tid på. Men keep up the good work. Tar gjerne synspunkter på bår inngang i både Axa og B2h kan være fornuftig - selv vurderer jeg hhv. 4 tallet og 2 tallet som interessant, da jeg tror 2021/2022 kan bli spennende for begge - særlig 2h av 2021 og 2022...