FIVEPG - Planet of the Apes


5th Planet Games bør lage et spill som tribute til Apeburet på forumet. Idiothaussing, lyv og lokk, raketter, elleville kursmål, nye og gamle brukernavn, gamle traderklovner, ferske amatører som ikke skjønner noe som helst og så flukten fra Apeburet.

Det er klassisk dette debattforumet. Det ender alltid med det samme: Kursnedgang og tap for de som var for sene med å komme seg ut midt i hausseorgien.
Redigert 14.05.2020 kl 15:49 Du må logge inn for å svare

God pointe jeg solgte ud tidligere idag over kurs 3.. Jeg forventer nedgang! 🔴

Bra jeg ikke slang mer enn 1000kr til apekattene, dobla pengene og solgte ut gevinsten. Skal se om jeg får dratt ut den siste tusenlappen fra nevene til Julius.

Og hva har du å bidra/ bidratt med selv i debatten, annet enn en generell betraktning om hvordan du synes enkelte debattanter kommuniserer? Hvilke grep har du gjort for å bringe diskusjonen til et plan og nivå du synes den bør ha?

Ingen kan forutsi hvordan selskapsutviklinga vil forløpe, men man kan komme med mer eller mindre kvalifiserte gjetninger på hvordan man ser for seg den blir. Dette må baseres på de fakta som foreligger, også blir det opp til hver enkelt med- eller motdebattant å avgjøre hvorvidt denne argumentasjonen er plausibel.

For øvrig er jeg helt enig i det du implisitt skriver: Overdreven haussing og baissing uten begrunnelse, og uten å diskutere sak, er rimelig enerverende. Innlegget ditt er imidlertid strengt tatt et eksempel på det du selv angriper, så det hadde kanskje vært en idé å prøve sortere tankene dine litt mer før du "bidrar" i debatten. På den måten kan det kanskje bli litt mer stringens i uttalelsene dine.

Så kan du kanskje bidra du også, på en slik måte som du etterlyser.
aklm
14.05.2020 kl 20:49 575

Aper som kan skrive er en sjeldenhet.

Hvor mye er du i minus idag?
lofric
14.05.2020 kl 21:04 492

Jeg er totalt i pluss...men gikk ned noen 10 tals tusen i dag....
BS
14.05.2020 kl 21:24 404

Sitter man i en aksje så opplever man det som du gjorde idag og fra 0.45 opp over. Du kan omstille tankemønster når kurs var 2.45 og glem 3.35 ---- 3,15 men gle deg at den er på 2.73 så du er 10 tals tusen + Idag.)))))