NAS - Buklandingen nærmer seg kraftig


Alle skjønner at overtegningen i NAS til 1 kroner vil ende med forferdelse for de som var aksjonærer 30.4 og vi andre håpefulle som har tegnet oss i håp om at kursen tross enhver fornuft vil ligge langt over 1 krone den 20.5.

Kursen skal, vil og må kollapse. Noe annet vil være helt hinsides latterlig og en gavepakke for obligasjonseiere, leasingselskaper og andre som faktisk får aksjer til 1 krone per stykk. Slik det ser ut nå vil jo haircuten repareres kraftig av idiothandel på Oslo Børs enn så lenge.

Så kommer mer konvertering av leasinggjeld. Egenkapitalen styrkes, aksjonærene vannes ut og kursen stuper til et nivå som reflekterere egenkapitalen og forventet inntjening.

Jeg blir gledelig overrasket om jeg får en eneste aksje i morgen. Vi som er rewardmedlemmer fikk en oppfordring om å delta i emisjonen og mange av oss har gareantert slått til. Kanskje de skulle sjekket cashpoints tilgode før de tildeler? Ellers kan det bli mange jævlig forbannede kunder i morgen.

Da hjelper det ikke med fjollete julekalendere, fake tilbud, og mailer der de ber om hjelp og støtte.

Mulig.. det må da i så fall være andre tilbydere av puts/bear enn puttene på Oslo børs. Der finnes det kun 60 kontrakter puts i åpen balanse pr nå, tilsvarende kun 6000 aksjer.

Jeg tror ærlig talt ikke at kursen går kraftig ned, veldig mange av de som har deltatt i emisjonen får lite aksjer og de som har søkt om mye får sikkert også begrenset.
Regner med at de som har deltatt i emisjonen tar emisjonsaksjene for å få et brukbart snitt og mange vil øke beholdning over børs etterpå dersom kursen går ned.
Det er jo en gavepakke å sitte med aksjer til 1 kr slik jeg ser det.
Vi får snart svaret.
En ting er sikkert og det er at kursen så langt holder seg forholdsvis stabil, jeg tror den vil være et godt kjøp på dette nivået og vi vil snart se betydelig høyere kurser.
Redigert 15.05.2020 kl 15:26 Du må logge inn for å svare

Det er lov med håp og drømmer:-)
15.05.2020 kl 16:27 607

Noen som har fått tilbakemelding på tildelingen? Den skulle vel komme i dag?

Ingenting så langt. ;-)
nima
15.05.2020 kl 17:12 483

Det tar sin tid, husk at meglerne fikk dårlig betalt for å ta seg av emisjonen, bare 130 millioner !!!!
nima
15.05.2020 kl 17:12 483

Det tar sin tid, husk at meglerne fikk dårlig betalt for å ta seg av emisjonen, bare 130 millioner !!!!