Fresh Prince


Er du redd for motsvar, legger ut gamle artikler på låst tråd, baisser og oppfører deg som klovn 🤡 Nettroll
d4rkman
14.05.2020 kl 18:04 864

bare ignorere troll, han skal ikke diskutere her

Gjerne svar meg hvor de 1 milliard kronene skal komme fra er du snill:) Skulle hørt på meg og solgt i dag da den fremdeles var i +7%, fasiten viser -3% og skal mest sannsynlig videre ned. Har forøvrig åpnet tråden, er klar for ekstremt gode argumenter på hvor pengene skal komme fra, men mistenker det bare blir "du er dust, de kommer til å tjene penger, de trenger ikke penger":) De må ha kapital, å si noe annet viser ingenting annet enn fullstendig mangel på grunnleggende matematikk. Hvis de ikke klarte hente inn penger på det SEB anslo var 0,10kr hvordan i all verden skal de få til finansieringen?
Redigert 14.05.2020 kl 18:15 Du må logge inn for å svare
G-Aksje
14.05.2020 kl 18:52 724

Eier du ikke aksjer i caset skjønner jeg ikke hvorfor du bruker tid på å forklare andre hvor dumme de er. For tiden er jeg mest kritisk til ledelsen, som investor forholder jeg meg til børsmeldinger, ikke hva bladsmørerne og meglerhus mener, de meler kun sin egen kake. Når ledelsen melder om behov for kapital og bladsmørerne fyrer opp ytterligere spekulasjon bør ledelsen komme på banen, ikke bare skape ytterligere usikkerhet ved å si at markedet er i bedring og at behovet for kapital er redusert. At de ikke oppdaterer oversikt over de største eierne er heller ikke bra. Caset er rimelig, hva det blir når behovet for kapital er klargjort vet hverken du eller jeg. Du opptrer ikke som annet enn en besserwisser, hva agendaen din er vet ikke jeg, men for min del synes jeg du heller kan dele din kunnskap om aksjer du selv eier. Lett å mistenke deg for å fremme egne interesser, ikke å være Mor Theresa.

Denne er til trading only, noe annet er galskap.

Det endrer fortsatt ikke det faktum at de har behov for kapital for å sikre videre drift. Du synes altså det ikke er et faretegn at de ikke fikk nok interesse til en emisjon på 0,10kr? Det er jo et enormt rødt flagg, og som du påpeker er det nærmest amatørmessig av ledelsen å ikke oppdatere markedet om eventuelle endringer i kapitalbehovet. Jeg vil bare advare, jeg er ikke short i aksjen. Kan godt hende at noe utrolig skjer og at de på en eller annen imponerende måte klarer å kutte kostnader helt ekstremt mye innen de neste ukene, men det er meget tvilsomt. Vi får imidlertid se tilbake på denne tråden om noen par uker og se hva som ble fasiten. Håper bare ingen har investert for mye penger her. Dersom vi utelukkende ser på muligheten for å trade aksjen så er det en annen historie da det sikkert blir flere tilfeller fremover der KOA stiger kraftig og faller kraftig, men det hadde ikke jeg turt.

Dette var akkurat det jeg advarte om for 1 uke siden...