Softox: snarlig godkjenning for eu? Ja mener jeg.


5.2 gikk softox inni evaluation phase hos svenske myndigheter.

Da starter en MAX 365 evaluering av produktet søknaden for endelig godkjenning. Men. Pga Corona kan prosessen gå betydelig fortere. I mellomtiden kan de selge produktene i Norden og Baltikum .

" our team is working on the evaluation following the agreed criteria and time table of the BPR, in close contact with the applicant representatives."

"Please note, for your information, that Sweden and several other member states of the EU have issued derogations from the requirements in order to meet the demand for disinfectants during the Covid-19 pandemic."

Dere må og huske at salget nå går ut til Norden og Baltikum. Ikke bare apotek 1 etc.

75000 flasker daglig.


Dette er bare starten.

Deretter kommer det de egentlig driver med: biofilm eradication.

Her er den store gulrota..

Hvor er de om 1 år, om 3 år om 5 år?


Dette er bare starten.
bj111
21.05.2020 kl 23:00 1195

Jepp, vet men jeg vet ikke hva det var. Fant ikke gruppen men den er der den. Regnet med at jeg og var kastet ut siden han jeg kjenner var det.

Jeg har null til overs for mye av det som hylles der inne og enda mindre til overs for en som kaster ut kritiske røster uten å ta kontakt. Håper ikke aktiviteten medfører problemer for Softox. Var indikasjoner på gruppen om at det lå i luften ettersom de skulle ha en kontaktperson mot selskapet derfra. Den personen truet med å gå ut av gruppen ettersom det ble endel bråk av det forslaget. Så mye at jeg ikke skjønte hva det ble til. Ble det vedtatt, i så fall må gruppen bli helt åpen for den info må være tilgjengelig for alle. Vurderer selv å ta kontakt med Softox om den saken. Vi har noen med mer juridisk kompetanse til å se på saken I forhold til offentlige forum kontra private grupper, men FB og disse gruppene er litt upløyd mark så tvilsomt at det blir noe ut av det. Det er forskjell på en skoleklasse som har sin gruppe kontra f.eks en aksjonsgruppe eller en investorgruppe uten sjekk om man eier aksjer slik Softox gruppen er. Jeg har vært i mange slike aksjegrupper og ikke sett noe lignende. Sett sensur ved at innlegg slettes noe som er ok da de har vært stygge men ikke denne blokkerings formen som Lazz har lagt opp til. Det er tullete.

Det er særdeles enkelt å få slutt på disse innleggene, enten slutter jeg å skrive de noe som selvsagt ikke skjer eller så får han åpne opp for full lesetilgang uten medlemskap. Da unngår han innlegg han ikke vil ha samtidig som alle kan se hva som foregår. Det siste er det viktigste når de mottar privat info av kursdrivende art fra Softox.

Det er meget suspekt det Lazz holder på med der og juridisk er det godt mulig han har et problem eller vil få det. Tror egentlig ikke helt han skjønner hva han har tatt på seg og det er greit nok men da må han gjøre noe med det.
bj111
21.05.2020 kl 23:05 1169

Selvsagt er det for dumt. Lazz får bare åpne opp så er det slutt på dette med en gang.

Ja en får finne ut hva de tjener og jeg tenker det vil komme et resultatvarsel fra selskapet ettersom det er grunn til å tro at Q2 vil avvike mye fra det en skulle kunne forvente fra Q4, den skriftlige vel og merke.
Sårbehandlingen er et større lerret å bleke tenker jeg.
I første omgang er det mest interessant hva de tjener på SafeDes syntes jeg. Det har det blitt gjort mye kalkyler på men ingen vet egentlig hva som er rett.
Lazz
21.05.2020 kl 23:16 1135

Det er en gruppe hvor en kan diskutere og skrive hva en vil. Har nettopp vært en kritisk, saklig diskusjon i gruppa rundt konkurrenter. Selvfølgelig har jeg ikke reagert på det? Har som sagt kastet ut 2 stykker som gikk til personangrep og var direkte stygge mot andre eller gruppen. Det er på sin plass. Skjønner ikke hvorfor du så desperat prøver å "vinne" dette her? Har vært enkelte innlegg som jeg har slettet. Disse har vært av typen: "Hva er kursen i morgen?", eller et nytt innlegg om akkurat det samme som vi nettopp har diskutert. Da har jeg sendt melding til vedkommende og forklart hvorfor jeg slettet innlegget. Det med kontaktperson ble det ikke noe av, grunnet en haug med folk som ikke så poenget, fair enough.

Hvis du tror jeg får juridiske problemer ved å kaste ut folk av en gruppe som ikke kan oppføre seg får du tro om igjen. Gjerne bruk tiden din til å lage en sak om meg og, den vinner jeg med glans. Skulle gjerne visst hvem du er av et vesen. Kan du ikke sende meg en melding direkte på messenger sånn at du får luftet alt du har på hjertet? Blir så patetisk når du gjemmer deg bak et nickname og strør rundt deg med anklager og annet tull. Kan vi ikke begynne å diskutere selskapet igjen som er grunnen til at vi er her inne?
Redigert 21.05.2020 kl 23:21 Du må logge inn for å svare
Sapa
21.05.2020 kl 23:33 1094

Bj111 jeg syntes du har bidratt med mye bra, men ut i fra de siste innleggene dine har du fremstått som en tulling.
Når det gjelder lazz, syntes jeg han gjør en god jobb med Facebook gruppa og kommer med mange saklige gode innlegg både der og på andre forum. Er bra det finnes bidragsytere som han👍
bj111
21.05.2020 kl 23:41 1072

Bare gjør gruppen offentlig så er saken løst. Det betyr at alle kan lese der men ikke skrive. Så enkelt.
Den jeg kjenner som du heiv ut kjenner seg ikke igjen i det du skriver så du skulle kanskje tatt kontakt? Hadde vel vært en langt mer fornuftig måte å løse det på.
Jeg diskuterer selskapet men og den gruppen inntil du har tatt kontakt med de det gjelder.

Jeg skjønner at du ikke forstår hvorfor dette irriterer meg men når det er snakk om folk som sitter med betydelige midler i Softox så skulle det bare mangle at de har innsyn i gruppen og ikke må spørre meg hva som skjer der. Jeg er ikke mye der inne for fikk litt nok.
Hadde aksjen ikke vært så sensitiv til rykter som du og jeg vet den er så hadde det ikke hatt noen stor betydning. Når aksjen trynet til 92 var det vel så er det greit å kunne sjekke de kanaler som er.

Regner med at du er en fornuftig fyr og faktisk ser problematikken.
bj111
21.05.2020 kl 23:42 1061

Det er jeg helt enig med deg i og jeg hater dette tullet. Så Lazz la oss få en slutt på det?
Lazz
21.05.2020 kl 23:50 1041

Be vennen din ta kontakt med meg på messenger, så løser vi dette her.. Nå legger vi denne saken død.
sirwin
21.05.2020 kl 23:56 1018

Er vel du som holder det gående Andreas. Bare å kutte det ut først som sist
bj111
22.05.2020 kl 00:01 1004

Det har han forsøkt men fikk det ikke til så send han en melding du. Halvorsen er etternavnet hans. Du finner han om du går på blokkerte avsendere. Han biter ikke.

Den andre vet jeg ikke hvem er men syntes du skulle sende vedkommende en melding. Ligger vel på blokkert han/hun og.

Mye støy har det vært med den Kalle men den eksisterer og den er av en ganske betydelig størrelse. Det kom frem der ganske fort hvorfor kursen på aksjen gikk kraftig ned en dag. Årsaken var ikke gruppen.

Selv foretrekker jeg FA forum.
bj111
22.05.2020 kl 00:15 961

Vi finner deg ikke på messenger Lazz om det er du som er grunnlegger. Jeg forsøkte nå for syntes det hørtes snodig ut men nei får deg ikke opp. Veldig rart.

Han hører fra deg håper jeg😊

Hehe du sikter nok til feil fyr, heter ikke Andreas. Kall meg gjerne for kalle. Men til saken, gruppen har i det siste vært mer saklig og det er en bra ting. Samtidig kan man bli litt skremt av hvor paniske folk blir når en "innsider" selger litt. Men skal legge dette vekk, og fokusere videre på caset. Ser fram til 31.05, håper vi får en fin guiding:)

Skal jeg kritisere noe ved den gruppa, så må det være at Admin er litt for snill/tålmodig. Forøvrig syns jeg ikke det er særlig spennende å lese om dine personlige problemer her, heller ikke problemene til han du fremstår som støttekontakt for. Du bør stoppe nå, før du fremstår like useriøs som TobbeR.
LaFleur
22.05.2020 kl 01:07 881

Er en fyr der inne som har investert rundt 3mill, han skrev et saklig innlegg om at folk må ta det med ro, og slutte med alt maset rundt med mailer og telefon. Håpløst at det ble slettet.
Lazz
22.05.2020 kl 08:23 716

Han er ikke blokkert lenger, og kan sende ny forespørsel om å bli med, selvom jeg er dritt lei av alt han skriver. Utallige dårlig innlegg om dagen, null konstruktivt og barnslig oppførsel.. Men får vel gi han en sjanse. Utrolig rart det her. Har totalt kastet ut to stykker som kun er negative til gruppen og hele opplegget. Likevel blir det et såpass stort oppstyr fordi de er kastet ut. OG det er 2 stk. Utrolig.. Fra nå av bj111 kommer jeg ikke til å høre på noe av det du sier. Jeg skulle gitt disse folka en advarsel først, det er derfor jeg gir de en ny sjanse, ikke fordi det står noe respekt av deg eller dine meninger..
Lazz
22.05.2020 kl 08:26 701

Det ligger der enda det? Hvertall hvis du mener innlegget til D. Jeg har ikke slettet det. Det er også viktig å påpeke, jeg sletter sjeldent innlegg, det er ofte trådstarter selv som velger å gjøre det. Dette kan være fordi tråden sporer av, tema har vært diskutert før eller angrer på at tråden ble opprettet.
bj111
22.05.2020 kl 10:54 539

Syntes det er en god løsning Lazz, beklager alt oppstyret jeg har laget og jeg kan godt forstå din mening om meg her.

Beklager at trådene er fullstendig nedlesset av søppel fra min side.

Legger selvsagt det hele nå dødt og gjør som jeg gjør med aksjer, ser fremover.

Nyt denne inneklemte maidagen og helgen som kommer.
Handelen på inneklemte dager er ofte litt mer laber enn vanlige dager. noe som kan åpne for muligheten til å gjøre noen gode kjøp.

Det er mye fokus på EU-godkjenning, men den kommer når den kommer.
Etter hva jeg har skjønt har Softox mulighet for å selge i Sverige da de allerede hadde solgt noe der i 2018.
Inntil videre får Softox øke produksjonen fremover og jobbe med produktutvikling gjennom flere typer flasker/beholdere etc.

I og med at de har etablert merkevarenavnet AntiVir vil jeg tro det er dette som skal benyttes når man ruller ut produktet for fullt.
Viktigste fokus nå er omsetning og omsetning/enhet i tillegg til antall enheter som reelt produseres nå per dag og ikke produksjonskapasitet.

Skal man inn i hele EU så vil dette koste for å etablere markedet så like greit at man kan bygge en sterk økonomi i mellomtiden i Norden.
En annen mulighet er selvfølgelig lisensiering av produktet til en større produsent i EU og søke i USA.