Status Streamer-Seismikk

rogerhest
SEISMI 15.05.2020 kl 14:52 380

Ser følgende når det gjelder Shearwaters seismikk skip:

Amundsen(Norge), Oceanic Vega(Svartehavet), Geo Coral(Australia), Geo Caribbean(Brasil), Emerald(GoM) og Diamond(ankommer Galveston i slutten av Mai og regner med de skal i jobb i GoM). Disse er i jobb uten at jeg vet hvor mye som gjenstår av de forskjellige oppdragene.

Oceanic Sirius(India ferdig 30/5), Cook og Tasman(TGS Norskehavet ferdig 22/5) og Amazon Warrior og Polar Empress(Argentina og jobbene skal vistnok være ferdig ila Mai). Alle disse er snart ferdige og ingen nye jobber er meldt på lenge. De øvrige ligger i opplag eller til ankers rundt om og liketil Amazon Conqueror som har deres siste ISOMETRIX STREAMER TECHNOLOGY ligger uten jobb.

Pr 15.Mai: Ryktene sier at Oceanic Vega også skal i opplag og har da snart kun 5 skip i arbeid.

POLARCUS

når det gjelder Polarcus er det vel ikke noe som sier at det er noe bedring ift nye oppdrag. Ser man på Vessel Finder eller Marine Traffic så er Alima i jobb utafor Borneo mens Adira er kommet i jobb for TGS utafor Ålesund. Asima ligger til ankers i Darwin mens Naila ligger på Las Palmas. Naila venter vel på at jobben i Brasil skal starte opp og tror nok de blir nødt til å vente en god stund før det skjer. I tillegg skal de vel få Vyachesav Tikhonov tilbake fra russerne ila måneden og vil da ha ytterligere en båt de må prøve å få arbeid til.

Pr 15.Mai: Ryktene sier at jobben i Brasil ikke kommer igang før tidligst i September.

PGS

ang PGS-skipene; Ramform Hyperion er på transit til Australia, har de fått en jobb som ikke er meldt? Ramform Tethys er på jobben utafor Shetland som de meldte tidligere og skal i følge NPD fortsette i Barentshavet etter denne, Ramform Atlas er på transit til Las Palmas, var vel i Canada ifjor og skal vel kanskje tilbake dit, Ramform Titan på jobben i Brasil som vistnok skal vare til utpå høsten, Ramform Sovereign på jobb i Angola, Ramform Vanguard på jobb i Nordsjøen og i følge NPD skal de gjøre flere jobber der, Sanco Swift er i Las Palmas mens PGS Apollo er på transit til Las Palmas og disse 2 er vel båtene som skal legges i opplag. I motsetning til Polarcus som jeg skrev om i PLCS-tråden så ser det ut som PGS har mye større backlog men det er vanskelig å vite ettersom de vanligvis sjelden melder oppdrag i motsetning til Polarcus og Shearwater.

Pr 15.Mai: Ramform Hyperion er nå på tur til Singapore med ankomst 19.Mai. Ramform Atlas på tur til Canada med ankomst 23.Mai. Har da 5 skip i arbeid mens det gjenstår å se hva Ramform Hyperion skal gjøre.

SEABIRD

Til slutt kan man nevne at ifølge Vessel Finder har Seabird ingen båter i jobb. Nordic er på transit og ettersom ingen jobber er meldt betyr det vel at inntektene så langt i q2 er de 5 ukene Nordic har vært i jobb.

Ut fra dette er vel PGS som har mest å glede seg over så får man se om det blir meldt jobber fra noen i den nærmeste framtid noe som bør bli triggere i dette markedet.
Redigert 20.01.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare