Forliksrådet oppretter egen avdeling for Norwegian klager 🙈


Forliksrådet får 1,2 millioner ekstra for å håndtere tusenvis av Norwegian-klager
Justisdepartementet har godkjent at forliksrådet i Bærum oppretter en ny avdeling for å håndtere flere tusen passasjerklager mot Norwegian. For å klare å ta unna klagene får forliksrådet 1,2 millioner kroner ekstra – men det er langt fra nok, mener Namsfogden.

https://e24.no/naeringsliv/i/Joa9E4/forliksraadet-faar-12-millioner-ekstra-for-aa-haandtere-tusenvis-av-norwegian-klager
Redigert 20.01.2021 kl 01:44 Du må logge inn for å svare

En helt egen avdeling for NAS-klager. Du snakker om tilstander.

er det ikke bare å sende regningen til NAS?

det er jo peanøtter ift honoraret til pirathusa og bahr :-)

skjønner ikke problemet kundene får jo muligheten til å veskle inn til cashpoints?
stud_trd
15.05.2020 kl 17:53 2393

Betryggende å høre at alle SAS kunder får sitt tilgodehavende tilbakebetalt prompte. Bra ! ;-)

Joda, NAS må jo betale for saksbehandling i alle saker som de taper, men det er jo viktig at den offentlige avdelingen har penger til å drive i mellomtiden. Ellers så har vel staten en rekke muligheter til å tilbakeholde støtte. Noen tror sogar at det kommer mer.
nima
15.05.2020 kl 20:26 2355

Så utrulig bra at ikke SAS er i samme situasjon, men det er jo litt rart. Ikke greit å bli folkeaksje i Norge, Det må vel la seg gjøre å ta livet av NAS, så her er det bare å hoste opp mer grums, ikke sant ?
stud_trd
15.05.2020 kl 20:50 2295

NAS har vært så¨"heldig" at de i særdeles liten grad har kunnet benytte reiser betalt med kredittkort som kassakreditt for drift, da kredittkortselskapene omtrent hold igjen betalingen til flyet hadde landet.

For de fleste andre flyselskaper smeller dette voldsomt, for de har benyttet dette som kassakreditt, og nå som alt er stoppet opp, skal det betales tilbake, penger som i all hovedsak allerede er brukt. Dette tror jeg kommer til å bli voldsomt, og det enkleste er jo å angripe NAS først.

Slett ikke umulig at det kan bli snakk om å konvertere cash-points til aksjer etterhvert. Ikke i neste emisjon, men i en av de etter den. Det må jo være cash-points for et betydelig beløp der ute. Og det bare vokser nå.
stud_trd
15.05.2020 kl 20:59 2262

Cashpoints for NAS, Vouchere for SAS. *Same shit, new wrapping". SAS kommer til å smelle heftigere enn NAS om de _må_ tilbakebetale billetter, og samme med resten av flyselskapene i Europa. My bet ! ;-)
Aiolos
15.05.2020 kl 21:05 2246

NAS hadde jo helt krise kundeservice lenge før koronakrisen, så er ikke overrasket. Jeg må le av meg selv når jeg kjenner sinnet fortsatt velter opp i meg bare jeg tenker på hvordan de behandlet meg, og det er tre år siden. Kast dritten i dass!

Ja, det er dessverre sant. Bare surr. En gang ble jeg og resten av passasjerene reddet ved at en av de reisende kunne tolke på flyplass i BKK. Flyet skulle jo ikke gå likevel og det er litt av prosess å få tilbake bagasje å reversere utreise av landet. Dermed ble det hotell på motorveien et snaut døgn. Der fikk vi gjensyn med kaptein og crew som hadde vært der noen timer allerede.
Redigert 15.05.2020 kl 21:16 Du må logge inn for å svare

Søksmålene mot NAS øker i flere land både fra kunder, ansatte og leverandører.

Pågående emisjon er nok snart oppbrukt. NAS trenger nok en 2-3 flere emisjoner før de får flere enn de 7 flyene de har nu i luften.🙈

Er det ikke seriøst på tide med en ny tråd snart??
Denne er jo snart 5 timer gammel

Har du Tittentei noe å bidra med omkring NAS?

Ble det noen tildeling Sjonkel Rolf? Stortegning?

Har prøvd å tegne meg for aksjer i emisjonen. Vet ikke om jeg har fått.
Mr. Burg. Hva er egentlig vitsen med å bidra i denne suppen? Er stort sett bare gravgrevere igjen på Nas trådene. Hva føler du selv du bidrar med?
Å bare henvise til allerede publiserte saker er litt tafatt i mine øyne.

Hva bidrar du med tittetei?

Blir neppe tildeling til de som investerer i virituelle aksjer 🙈
Redigert 15.05.2020 kl 21:41 Du må logge inn for å svare

Reiser med Norwegian når det lar seg gjøre.

Deepshitter skrev Alicante 15. juni?
Har ingen planer om det. Hva får storkarer som deg og burger til å kommentere på et anonymt forum dagen lang?

Regner med at det blir litt å tjene på svingninger i aksjen framover. Flott å se at trofaste aksjonærer holder aksjene sine inn i 20. mai. Det er faktisk veldig interessant. At det er betydelig omsetning over kroner 5, er også særs nyttig informasjon.

Har ingen aksjer i Nas nå. Håper å bli tildelt noen i emisjonen da jeg kvalifiserer til dette.
Å tro at småaksjonærer hever kursen i disse dager tror jeg er utopi.
Uansett spennende med nye eiere med kapital til å forsvare sine posisjoner.
FunTrade
15.05.2020 kl 22:27 1988

Hva tenker du skulle tilsi at leasingselskaper vil bli flyselskapseiere over noe tid? At de plutselig oppretter en ny divisjon som heter "flydrift" og å ha det som bigeskjeft til utlån/leasing av fly?
Redigert 15.05.2020 kl 22:29 Du må logge inn for å svare

Har egentlig ikke tenkt på det.
Du har skreket om 0kr de siste månedene og har derfor større problemer enn meg
FunTrade
15.05.2020 kl 22:43 1941

Jeg har ikke vært long i NAS på flere år så jeg har ikke problemer. Hvor har du det fra?

Kommenterer negativt på Nas tråder dagen lang.
Uten å eie en eneste aksje?
Ikke noe jeg gidder å bruke mere tid på ..
Triangelet får fortsette å pusse hjelmene til hverandre
FunTrade
15.05.2020 kl 22:54 1904

Det er jo ikke negativt for shortere. Er trådene bare for de som er eiere av aksjer?

Patetisk det dere driver med. I et normalt marked er det sikkert helt OK, men ikke i disse tider.
Ecf93
15.05.2020 kl 23:21 1847

Dette blir for dumt.. å viser hvor lite peiling du har når du drar frem en slik sak... norwegian sine klager fra hele verden blir sendt til og behandlet hvor norwegian har hovedkontor, samme hva kundene er misfornøyd med... dette er og grunnen til vi ikke hører noe til sas sine klager i samme grad eller ryan air, delta, lufthansa osv.. til og være verdens 5 største lavpris selskap som transporterer mer folk en det som bor i hele landet di oppererer fra er det egentlig ganske imponerende at bærumsavdelingen ikke har hatt behov for mer tidligere i stor grad... faktisk. Det blir som om bærum har millioner av ekstra innbyggere å behandle klager til, oslo, stavanger, bergen har ingenting med nas og gjøre heller ikke london, NY eller alicante for den del.. kun stakkars lille bærum pga plassering av hovedkontor..

Leser forskjellige tråder her inne å sjelden om aldri blander jeg meg inn, men du får finansavisen til å bli værre en se og hør og er en stor grunn til jeg aldri kommer til og abonnomere på en avis som lar slike sirriser som deg lage så jæv... mye unødig støy..
FunTrade
15.05.2020 kl 23:24 1835

Problemet med småaksjonærer som i NAS er at de bare vil forstå det som gavner dem selv. Shorting er bra for markedet vettu:-) Gir bedre markedsdynamikk.

Bra. Det vi trengte nå er en kar som abonnerer på Se og Hør. Fint at noen står fram uten blygsel.

Mr burg, shitface og full of funshit!
Småaksjonærer venter bare på at kursen skal gå ned...
Men det gjør den jo saktens ikke, hva i granskogen er det dere holder på med?
FunTrade
16.05.2020 kl 00:01 1762

Du er en spøkefugl, sjokkedorisei. Liker ofte å spøke litt jeg også, setter litt farge på diskusjonen ,skape litt liv. Som dette med børsnotering av cashpoints som jeg nevnte. Jeg mente jo ikke hovedlistenotering i første omgang, kun unotert listen.

Du prater rundt i grøten hver gang noen setter intelligensen din på prøve. Når vil kursen krasje? Du har viet ditt liv de siste mnd til å prate negativt om Norwegian. Er det et vanskelig spørsmål å svare på ? Og isåfall hvorfor?

20. mai. Folk får jo levert aksjer til 1 Corona uten å ha eiet aksjer noensinne. Mange større tegninger og ledelse fikk. Mulig at vi får se Kjos og Kise tilbake i aksjen for en kort opptreden også.
Redigert 16.05.2020 kl 00:22 Du må logge inn for å svare

Kan ikke du vise meg skjermbilde fra vps hvor du viser at du fikk deepshitter? bare skjul vps numre. Eller er det bare tull det du skriver?
FunTrade
16.05.2020 kl 00:24 1722

Den har jo crashet, nå helt nede i 5 kroner. Du kan jo ikke si at det ville lønne seg å sitte med helt ned dit? Nå venter vi jo bare på at 3.5 mrd aksjer skal bli tilgjengelige for omsetning så tar nok markedet seg av resterende nedtur.

Har definitivt ikke lønt seg for aksjonærene. Hva føler du at du har oppnådd med skitsnakket? Kursen har gått fra 5kr til 5kr. I mellomtiden har du nedsnakket en bastion i befolkningen. For hva?
FunTrade
16.05.2020 kl 00:45 1683

Den var vel ikke kr 5 i mars... Du sier jo jeg har holdt på i flere måneder?