Staten og Equinor satse 200-1000% på investeringer,det er i


dårlige tider man legger gullegget,det har vist seg enormt viktig også tidligere om ikke verden går under da og da kan det uansett være det samme.
Når Equinoer kjøper på topp i usa for 2000 mrd burde de og staten kjenne sin besøkelses tid og investere og drive oppkjøp i disse tider da alt blir kastet etter deg nesten gratis.
Enorme muligheter og satse både på norsk og utenlandske sektorer deriblant også Usa.
Om Norge skal leve over noe som helst har vi alt og vinne nå.
Nå er presse og opposisjon så negative med grønne uvirkelige investeringer som kan bli knapt bærekraftig og teknologien utvikles i nisjer men olja blir garantert en vinner i 50 år fremover.
Nå må noen med baller og pondus stå frem overfor nikkedukkene som er på storting og ikke skjønner hva alvoret handler om.

https://finansavisen.no/nyheter/energi/2020/05/17/7528885/grande-fossilalderen-er-forbi

Og med sånne innkompetente ledere som drar med seg kunnskapen i skoler og andre miljøer vil utenlandske arbeidere snart ta over når en generasjon oljearbeidere pensjoneres.
Det er ikke tidspunktet og skrike ut om et grønt skifte da Norge er en oljenasjon i tiår med sannsyligvis gullalder når korrona er over og veksten snur opp.
Oljepriser på 50-100 dollar vil komme.
kaliber
17.05.2020 kl 14:24 624

Hjelper ikke mye å produsere eller oppkjøp innen olje service når etterspørselen globalt er synkende og flere land ser på alternativer inne bærekraft energi.
De som styrer landet klarer ikke å tenke annet enn olje! Kun MGD som ser at fossilt ikke lenger er framtiden!

Innen seismikk eller rigg burde Norge kjøpe seg inn gjennom usikre og billige obligasjoner i flere selskaper og noe i supply og etterpå krevd aksjer for obligasjonene så selskapene blir netto gjeldfrie.
Kontantstrømmen i selskapene vil generere positivt etter barberte finanskostnader.
I tilegg må de øke aktiviteten her hjemme i Norskehavet og midtnorge der infrastrukturen allerede er utbygd.
På verdensmarkedene ville selskapene vokse organisk med lave kostnader og stille sterkere mot flere konkurenter.

De burde også se på oljeselskaper som går konkurs eller er i ferd med og avikle så lenge det er infrastruktur i område,feks Usa,Brasil.
Det er nå Norge må sette ny kurs for neste 50 år.Kompetansen innen oljen må opp og de som går skole innen olje og offshore må få større stipend og sikres jobb om de starter i maritim eller offshore sektor retninger.
Det er det og Fisk vi lever av nå er det gulltid og se muligheter både hjemme og i utland.
Oljefondet kunne brukt minst 500 mrd og Norge kan ta et lån på 1000 mrd for og gjenskape verdensherredømme igjen.
kaliber
18.05.2020 kl 07:17 357


Fra FA:
EU skrur igjen kranen:
Hydrogen fra gass
møter motstand