Norwegian kalles inn på teppet etter brudd på retningslinjer


Svært få midtseter var ledige på Norwegians avgang DY540 fredag ettermiddag fra Oslo til Stavanger. Helseminister Bent Høie (H) var på flyet.

Igjen vises det hvor useriøst ledelsen i NAS driver selskapet, håper Staten flytter kjøp av kapasitet på de 7 flyene NAS har i drift til Widerøe og SAS.

https://e24.no/naeringsliv/i/XgVm9x/norwegian-kalles-inn-paa-teppet-etter-brudd-paa-retningslinjer
eplemost
16.05.2020 kl 17:15 1200

Jeg tenker heller at regjeringen er useriøse med alle sine mer eller mindre gjennomtenkte smitteverntiltak. Nå har jo barnehagene vært åpne i nesten 1 mnd og antallet innlagte på sykehusene går bare nedover.

Hvorfor kvele økonomien unødvendig? Hva er egentlig agendaen til regjeringen?
16.05.2020 kl 17:18 1186

så da mener du at nas har full rett til å bryte smitteverntiltak
ReneM
16.05.2020 kl 17:27 1153

Vel. Det som bekymrer meg mest er at selveste helseministeren, som er øverst ansvarlig, åpenbart ikke respekterer reglene.

Ingenting i veien for å forlate flyet slik at det blir bedre plass. Han sitter trolig i samme båt som resten, og det er å rekke frokost til 17. Mai.

Snakk om å kaste stein i glasshuset

Klassiske svar fra Norwegian og dets gamle eiere, alle andre skal bidra i dugnaden mens de selv kun krever og krever at alle andre mø bidra.

Ser forøvrig ikke ut som om NAS har funnet noen bank som vil stille med lån tiltross for statsgaranti 🙈
Redigert 16.05.2020 kl 17:31 Du må logge inn for å svare
eplemost
16.05.2020 kl 17:37 1122

Ja, NAS har rett til å bryte smittevernrådene. De er jo bare råd og er ikke bestemt ved lov eller forskrift.

Han hadde ingen ved siden av seg så han overholdt reglen.

Og hvorfor legger Norwegian seg flate når det uansett ikke er noen vits å følge regler slik du bagatelliserer dette med smitte. Jeg ville i hvert fall ikke sittet på midtsete med en på hver side. Jeg ville også brukt munnbind slik SAS krever.

https://www.nrk.no/rogaland/norwegian-fulgte-ikke-retningslinjene_-blir-innkalt-til-samferdselsministeren-1.15019310
Redigert 16.05.2020 kl 17:45 Du må logge inn for å svare

Forsåvidt ja, men rådene har vært helt klare, og NAS er vel de siste som burde bryte dem slik de har stelt seg.

Helseministeren vil innkalle selskapene og eventuell gjøre rådene om til en lov.
Niky
16.05.2020 kl 17:50 1063

Smittetiltakene på fly er fullstendig meningsløse. Her sitter man i en liten tube og alle puster samme lufta i minst 1 time. Hverken maske eller midtsete har noe innvirkning på smittespredning!
suspekt
16.05.2020 kl 17:52 1056

Dette var turer som var bestilt før regeverket ble gjort gjeldende. tullat hele regelverket, ikke så lett for nas heller.
Staten burde chartet alle rutene til en fast pris til nas, så kunne staten fått bilettinntektene, da kunne de bestemt over antall passasjerer som de ville. Nas er i knestående og så blir de ilagt slike restriksjoner som reduserer inntektene i en så kritisk tid for nas. De låner dem penger, men andre får støtte pga restriksjoner fra staten.

Får ikke håpe NAS har trikset med kompensasjonsordningen fra Staten ved å rapportere færre passasjerer en det de fyller opp med i flyene.


Så denne nyheten på nrk, og da satt jeg bare og ventet på at du skulle lage en ny tråd med dette som tema. Utrolig forutsigbart. Det er på tide at du legger ned virksomheten din nå Frodon; du har seilt under falsk flagg lenge nok. Hevdet å være obligasjonseier og nå aksjonær etter konvertering. Vis meg en aksjonær i et selskap som ønsker at "produksjonen" skal overføres til konkurrerende bedrift (jmf. ditt ønske om at SAS skal overta NAS ruter)...Du er rett og slett forumets største løgner.

Har du noe bidra med i diskusjonen rundt NAS Bearwizard?

For NAS sin del får vi håpe at de ikke pådrar seg søksmål da, hvis passasjerer blir syke og hevder det skjedde på fly hvor retningslinjer ikke er overholdt.

Blir nok en egen emisjon for å dekke følgeskader av at NAS opptrer uansvarlig og bryter gjeldene regelverk.


Ja, mitt bidrag er å avsløre deg som den løgneren du er...både når det gjelder ditt nick og historien du har fortalt forumet om dine obligasjoner

Forstår ikke vitsen med at NAS ypper seg mot garantisten sin. Og mot staten som gir støtte til deres permitterte ansatte. Og som betaler for de 7 flyene?

Uproft av Norwegian, unødvendig.


Eneste du er istand til å avsløre er din totale mangel på kunnskap om aksjer og beviser for alle at du har en diagnose.
Redigert 16.05.2020 kl 18:31 Du må logge inn for å svare

Du ligger nok fremst i køen når det gjelder diagnose.

Lurer veldig på hvorfor det ikke er en tråd med trådstarter Mr. Burgundy som tar tak i denne nyheten ?

https://e24.no/boers-og-finans/i/6jEQJO/brasilianske-gol-har-like-stor-max-ordre-som-norwegian-sikret-erstatning-paa-42-mrd
Redigert 16.05.2020 kl 18:53 Du må logge inn for å svare

Ikke så vanskelig, i motsetning til NAS er Golhar istand til å gjøre opp sine forpliktelser. Du får regne på hvor mye NAS skylder Boeing så finner du ut hvor mye som må hentes inn i nye emisjoner 🙈

Ellers føler jeg nå etterhvert at jeg har mye til felles med NAS... vi er nokså like. Spesielt dette med lån, der er vi mye like. NAS liker å låne mye penger. Jeg liker å låne aksjer..
Får litt sånn fellesskapsfølelse av slikt egentlig.

Aercap er verdens største leasingselskap . Aercap blir etter konvertering av gjeld største eier i Norwegian.
I forhandlinger med Boeing vil Norwegian stå 100 ganger sterkere.
Tror Mr. Fisburger at aercap selger seg ut av Norwegian før eller etter at selskapet har fått det de rettmessig har krav på? Du må også gjerne nevne selskaper som tar levering på Max fly eller har tatt levering siste år.

Funnet svar på hvor mye NAS skylder Boeing Tittentei ?

Nei. Kan du opplyse oss andre? Du sitter med så mye kunnskap. Kanskje du legger ut hele regnestykket.

Det er nok forbeholdt investorer, som bruker ekte penger.


Mr. Burgundy

Du er veldig opptatt av hva andre bidrar med på forumet, men svarer aldri selv på spørsmål. Makan til kverulant har jeg ikke sett. Du må ha et utrolig trist liv. Skjønner at du er short, men tror du at din 24h forum aktivitet hjelper sorten din?

Lille pige, ingen er nu short i NAS. Dersom du hadde vært en reell investor på Oslo Børs hadde du vist det.

Spesielt at småpigene er mer opptatt av personene på forumet enn å diskutere aksjer, har du tatt feil av Finansavisen og Jodel?
Redigert 16.05.2020 kl 21:14 Du må logge inn for å svare

6 172 716
ACC. SHORT %
3,76%
LATEST POSITION (DD.MM.YYYY)
14.05.2020

Neppe oppdatert oversikt, uansett Mr. Burgundy er ikke short i NAS ennu, venter til emisjonsaksjene pumpes ut i markedet 🤑

6 mill short... Er jo ingenting når det blir 3,5 mrd aksjer
17.05.2020 kl 05:00 371

da bør staten bruke sin rett å kun betale sas og widerøe for sine tjenester