Svensk kommentator forventer skattesjokk etter coronakrisen

brahman
18.05.2020 kl 21:31 267


"Skattesjokk venter etter krisen

Alt skal til sist betales - av deg og meg

Etter coronakrisen venter et skattesjokk.
En gigantisk helsevesen-gjeld, rekordmange arbeidsløse og marginaliserte, fortsatt behov for å støtte visse foretak , liksom fallende inntekter for stat og kommuner er årsakene."

(...)

- Lena Mellin, Aftonbløadet.
Stephen
19.05.2020 kl 09:41 226

Først kutter vi i apanasjen.
En bolig er nok, og folk som ikke har lempet møkk selv, fortjener ikke en masse qer på en øy i et exclusivt strøk som er betalt av deg og meg. Heller ikke en seter som ligger nesten i by, eller skip og masse annet.
La de betale både smørbrød og tannpirkerne fiffen liker å stappe i skivene selv.
Flat skatt f eks. 25 % på all intekt ,om en tjener over en grense f eks 600000. Den flate skatten skal gjelde timelønn bonuser overtid ja alt
Tenker at kassa nesten vil flomme over av økte inntekter fra tidligere svart arbeid . svindel og planlegging . Samtidig som folk flest får mere å leve av. De som ikke vil skatte med en slik gulrot som premie ,er det bare å kneble ned ; gi 75 % skatt som straff i 3 år.
Tallene kan selvfølgelig diskuteres, og er en oppgave for de lærde. Alle stillinger som frigjøres fra skatteinnkrevning og avgiftsberegning pga enklere systemer ; overføres til stumpevask og den slags som samfunnet også trenger mer av. Vil du få et skjema av ,eller bli vasket på stumpen av Chanete Luise 25 og et halvt?

H7 og God Jul Stephen
Redigert 19.05.2020 kl 09:43 Du må logge inn for å svare