BULL FLAG BREAKOUT


Technical break-out today
The break-out was confirmed yesterday 15:30

4 bullish candle sticks
Morning Doji Star
Harami Cross
Bullish doji Star
Belt Hold Bullish

Looks like level 2 in on the way for 6NOK short term
pusimiga
22.05.2020 kl 21:32 1789

Micro er desperat for billig inngang..neste uke kan komme over 4,kanskje mandag...

Dummeste jeg har hørt.
Kunne jo kommet inn på 2,5 i dag om jeg var interessert.
Jeg poengterer kun fakta.
Selskapet er tom for penger, noe dere bør skjønne.
LaFleur
22.05.2020 kl 22:16 1706

Du snakker som om selskapet kommer til å gå fullstendig ad dundas. Sammenligningen med NAS og KOA er helt på trynet. En emisjon kan fort komme når man bryter 4kr. Men det er ikke slik at emisjonen kommer til å være kraftig og at den ødelegger selskapet helt, trengs en liten emisjon for å få dekket lånet til FormueNord, noe helt annet enn NAS oog KOA som har hatt gjeld herfra og til månen og en industri som var fullstendig kjørt av coronakrisen.

BergenBio og XXL er to nylige vellykkede emisjoner hvor selskapene har steget i etterkant.
Redigert 22.05.2020 kl 23:01 Du må logge inn for å svare

NEL kjørte vel også en liten emisjon/rep emisjon for en liten stund siden uten at kursen ble påvirket noe særlig av det :)
HP17
22.05.2020 kl 22:37 1656

Her er det noen som ser emisjonsspøkelse på høylys dag!

Sant nok.

500% til da? Go go go. Får vi inn en mega short squeeze som bonus kan vi le hele veien til banken
Redigert 22.05.2020 kl 23:45 Du må logge inn for å svare

Nå prøvde de seg i fjor med 42 mill i dødsspiral lån. Det gikk veldig dårlig og de har tatt til fornuft og sluttet å bruke dette.
Men har ikke opplyst markedet noen verdens ting angående ny finansiering eller hvordan de har tenkt å løse dette.
Man trenger ikke være rakett forsker for å skjønne at de er tomme for penger.
Hvordan dette skal løses er vist ikke så viktig for deg å vite?
Mye viktigere å mobbe de som belyser problemet.
Med all respekt.
Fivepc sine eiere er litt andre enn eierene i xxl og Bergenbio.
Disse selskapene har også litt bedre verdier enn fivepc har.
Fivepc sine verdier er bokført med ca 27 mill mens dere verdisetter eiendelene til 170 mill.
Jeg vil si det er betydelig overpris.
Redigert 22.05.2020 kl 23:47 Du må logge inn for å svare

Er ikke det vi ser nå det samme vi ser i funcom? Megahopp før release. Deretter release/utløsning, og poff?
lofric
23.05.2020 kl 00:04 1509

Ler meg skakk....for en tulling....uten sidestykke...😁😁😁😁😁😁
pusimiga
23.05.2020 kl 09:10 1291

Mikro skrev "Kunne jo kommet inn på 2,5 i dag om jeg var interessert. "..D er ikke lov for deg,du er Welkommen over 4..kanksje på mandag.Vi er veldig glad i deg,fordi du er veldig "snill og barmhjertig" mann ,tenker på våre investeringer,tenker på oss.... stakkars han,altfor desperat for billig inngang.hahaha

Du har rett og slett en altfor kortsiktig tankegang til å skjønne deg på dette selskapet. Vi får se i september hvor kursen ligger og hvem som har rett. Du kommer kun med gammel informasjon, og sammenligninger som er helt på bærtur. I ditt hode skal alle vente med å kjøpe til det kommer positive nyheter, enten det er om lanseringer eller finansieringer. Men da er du allerede for sendt ute. Da blir det samme suppe igjen: Bitre småaksjonærer som gjør alt de kan for å komme seg inn til en lav pris før neste opptur.

Han kjøpte seg ikke inn på 2.5 fordi han var opptatt med daytrading hos KOA på det tidspunktet.
Redigert 23.05.2020 kl 09:41 Du må logge inn for å svare

Nuvel, vi skal vel ikke dra alle aksjonærer over en kam skal vi? Har i XXL jeg, men regner ikke med at denne kommer til å gå 400% på 2-3uker, derfor har jeg litt i FIVEPG og i LAVO, med stor suksess så langt. Ved å gevinstsikre i disse to har jeg tatt bort risikoen for min del, slik at om begge konker i morgen sitter jeg alikevel med en fin gevinst. Selfølgelig kan alle investere safe, men hvor spennende er det? Gjelder å spre risiko, tenker at det gjelder de fleste som investerer.
Aksjer som FIVEPG og LAVO er stor risiko der både opp og nedside er meget stor å har vist seg å være veldig volatil intradag. Muligheten for å tjene mye på kort tid virker veldig lokkende på mange, men samtidig må man være obs på at alt som er investert i LAVO f.eks kan gå tapt når som helst. At alt går tapt i FIVEPG tror jeg ikke, risikoen er noe mindre her, samtidig gjør lanseringer på rekke å rad med sterke merkevarer at denne kan gå som bare f når meldinger om lanseringer kommer. Nedsiden her i det korte bildet er om det blir utsettelser og en evt emisjon. En emisjon vil styrke FIVEPG på sikt, får seg nok en dupp når aksjene blir tildelt, men så går den opp igjen. Spørsmålet blir, kommer den før eller etter lanseringer?

Kan du nevne noen selskaper der bokført verdi = børsverdi?
Så hadde det jo vert litt intressant å vite hva din "omsorg" for aksjonærene i FIVPG skyldes? Tviler på det kun er din godhet og omsorg for andre som handler på børs?

Osvaldsen
Redigert 23.05.2020 kl 09:41 Du må logge inn for å svare

Til å være en person som ikke har aksjer i FIVEPG og (angivelig) heller ikke er interessert i aksjer her, bruker du merkverdig mye tid og energi på å prøve å få andre til å selge seg ut. Bare det sier meg nok til at en bør sitte på beholdningen. Du får ha lykke til med ny lav inngang :)
Gunnar88
23.05.2020 kl 13:40 1002

Denne aksjen bekymrer meg fordi jeg kom inn på en høy kurs. Eneste grunnen til at jeg ikke har hoppet ut med en begrenset gevinst er selvsagt nyhetene vi venter på. Jeg ser det som lite realistisk at denne aksjen kommer til å nå 5-6 kroner, men hvis selskapet holder det de lover, så bør det komme nyheter innen et par dager. Hvis disse nyhetene kommer, så bør vel 3,5-4 kroner være innen rekkevidde? Men har de ikke en tendens til å ikke levere?
scorn
23.05.2020 kl 13:42 1005

Vil du ha et svar på om kursen skal gå opp eller ned?

Vi som er nye i denne blir veldig redde når MF skremmer sånn.
scorn
23.05.2020 kl 13:53 986

Vet dere hva dere har investert pengene deres i?

Da må dere selge dere ut, eller lese dere opp hva dere investerer i. Å tenke dag for dag hva kursen blir i morgen er for dumt. Enkelt forklart: Denne kursen er så langt nede pga historien til selskapet. Da formue nord avtalen ble avsluttet fikk aksjen en korreksjon opp. Lanseringene vil forhåpentligvis med tiden dra denne langt opp. Hvor mye vet ingen. Det kommer helt an på hvor stor suksess spillene får. Alt av det negative dere har lest er allerede priset inn i aksjen, ellers hadde den ligget langt høyere.
Redigert 23.05.2020 kl 15:13 Du må logge inn for å svare

Godt skrevet Factfulness89. Legg til at FIVEPG til nå har levert innen fristen på alle skjema når det gjelder TinTin, Doodle Jump og Ronaldo, så får man forståelse for den fornyede tilliten til selskapet.

Personlig gikk jeg inn på 0,45 første gang. Da på grunn av de sterke IP-ene, og potensialet i disse. Har deretter snittet opp ved flere anledninger, stort sett ved hver børsmelding, etterhvert som tilliten ble bedre og bedre. Snittet opp sistgang på 2,47, og er klar for å fortsette med dette så lenge de fortsetter å vise tegn til å holde fristene.

Er rimelig sikker på, at med titlene de kommer på markedet med, de ulike typene spillene, de sterke ressursene de har knytta til selskapet, den bedrede kostnadskontrollen, mobilspillmarkedets størrelse, fokuset på monetisering og så videre, kommer de til å gå solid i pluss i løpet av året.

All aksjehandel er risikosport, være seg om det er for spekulering eller investering. Men det bør alltid være positivt stimulerende mentalt, så hvis man mister nattesøvnen av at noen snakker ned et selskap, bør man kanskje finne andre måter å plassere pengene på. Eventuelt lese seg tilstrekkelig opp om selskapet til å stå mentalt rustet mot nedsnakkinga. Man vil alltid finne noen som, av forskjellige grunner, forsøker snakke ned et selskap og/ eller aksjekurs.
Redigert 23.05.2020 kl 15:31 Du må logge inn for å svare

Hvor mye oppgang kommer i snitt etter bullflag?
BS
23.05.2020 kl 16:15 771

Ja Takk Scorn:-Jeg ønsker svar på begge innlegg fra deg!!!! Men ?????))))
Redigert 23.05.2020 kl 16:17 Du må logge inn for å svare

Men hvorfor har de ikke levert økonomisk kapasitet eller resultat fra 3Q og 4Q 2019
Hvorfor er ikke 1Q levert?
Hvorfor finnes ingen info om deres økonomiske situasjon fra Juni 2019 og frem til i dag, da var jo situasjonen prekær.
Men det er kanskje ikke viktig for investorer som investerer i spill.?

Du kan gjerne sende en mail til Henrik Nielsen å spør. Det er heller ikke krav om kvartalsrapport. Dette er svært tidkrevende, og for et selskap som 5th planet games med all kostnadskutt og fokus på utgivelse av spill er nok dette nedprioritert.

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/krav-om-kvartalsrapportering-for-borsnoterte-selskap-oppheves/id2521663/

«Plikten til å offentliggjøre delårs- og kvartalsrapporter utgjør en betydelig byrde for mange små og mellomstore bedrifter. Det er viktig å redusere det kortsiktige presset på næringslivet og stimulere investorer til å ha et mer langsiktig perspektiv for å oppnå bærekraftig verdiskapning og langsiktige investeringsstrategier.»

Aksjenovise, takk og i like måte.
Redigert 23.05.2020 kl 16:53 Du må logge inn for å svare
BS
23.05.2020 kl 16:55 673

Upcoming Events

18.09.2020 Half-yearly Report
Viss litt tålmodighet .Oss vil heller ha Report til høst når FIVEPG tog er på spor og bare GÅÅÅÅÅR:- )))

Må jo le litt av dere, dere forventer en aksje skal gå til himmelen men sitter og forsvarer en ledelse som ikke har gitt noe tilbakemelding til dere hvor mye verdi som ligger i selskapet.
Hvor mye penger er brukt frem til 31.12.2019?
Hvor mye er brukt i 2020?
Hvor stor må emisjonen være for å betale ut kreditorer slik at de ikke begynner å gruse kursen med en konkursbegjæring den 31.05.2020.
Hvilke investorer er villig til å være med i en emisjon langt over verdier i selskapet.
01.07.19 var dette selskapet verdsatt i regnskap til 27-28 mill dere verdsetter nå dette til 170 mill.
Eksterne investorer forlanger en verdsettelse på maks 12-15 mill for å være med i en emisjon.
Dere som ikke tror dette er KOA.
Jo ut fra den informasjonen som ledelsen har gitt med tanke på kreditorener i 2020 og 1H 2019 offentliggjort for 9- 10 mnd siden viser dette.
Jeg skriver kun fakta, dere lever i drømmer og vil ikke la realiteten gå inn på dere.
Spør dere selv spørsmålet, hvorfor ikke offentliggjøre ett regnskap hvis det hadde vært godt og vist god kontroll?

Alle, selv amatør selskaper er nødt til å ha ett regnskap og kontroll på utgifter og inntekter, hvis ikke er det da enda mer bekymringsfullt.

Seriøse investorer ønsker innsikt i hvordan det står til med selskapet de putter pengene sine i.

Legger du 100 000 på gata en lørdagskveld og forventer å finne disse på søndagsmorgen?

Tviler på det men dine argumenter mot å sikre pengene dine i en investering er like dumme og idiotiske.

Redigert 23.05.2020 kl 18:03 Du må logge inn for å svare

Hør nå litt, dette selskapet vil ikke leve i høst om det ikke kommer penger inn 31.05.20
lofric
23.05.2020 kl 18:23 568

Tull og tøys...fra ende til annen....😆

Han sitter en lørdagskveld og irriterer seg over en aksje han ikke har noe med å gjøre. Hvorfor akkurat fivepg? Hva vil han oppnå? Han har fått alle svarene han trenger men gjentar bare de samme spørsmålene.

Vi får se til høsten, jeg har kastet bort nok tid på gutten.
Redigert 23.05.2020 kl 18:36 Du må logge inn for å svare

Svarer heller ikke når han får spørsmål. Kjedelig

Ja.
Fra børsmelding 24.04.20 som jeg regner med dere leser, men det er kanskje bedre å lese røver historier fra folk her inne som kun er interessert i å hause en uvirkelig virkelighet.


This means that Formue Nord will not convert or sell any more shares for now but are instead entering into a lock-up period where they are classified as insiders in 5th Planet Games. The short registration will also disappear when the remaining shares has been issued end of May 2020.

The total outstanding amount to Formue Nord of NOK 6,352,148 is considered to be repaid in cash by securing a more stable and more attractive financing structure. 5th Planet Games is pleased that Formue Nord has been willing to accept this strategy and work actively towards a much more attractive solution for the shareholders in 5th Planet Games A/S.

“We can now see that our cost saving activities back in 2019 are being reflected in a positive way in our P&L, and with the upcoming game launches, we believe it is now the time to adjust the financing set-up to a more favorable way forward for 5th Planet Games and our shareholders” says Henrik Nielsen, CEO of 5th Planet Games.


Fakta.

Selskapet hadde ca 8 mill cash den 01.07.19. Altså snart 1 år siden.
De bruker mellom 24-28 millioner i året på å drifte selskapet og har inntekter på ca 6-8 millioner å året.

Hvis vi er snille så bruker de 24 mill og har 8 mill i inntekter.
Det gir de ett resultat på minus 16 millioner.
8 millioner var tilgjengelig og de har lånet ca 8,2 millioner av kreditor.
ca 1,9 millioner av disse er konvertert til aksjer for 0,3 kr aksjen og det er ca 6,3 millioner igjen å betale, noe firmaet bekrefter de skal gjøre med penger.
Denne avtalen utløper i mai.

Det hadde vært mulig å vist mer nøyaktige tall om selskapet hadde vært interessert i å legge dette ut, men det er de jo ikke.
Da må slike som meg som er opptatt av at ikke hausere får uvitende til å investere i søppel med å ikke fortelle situasjonen økonomisk fortelle dere dette.

Alt jeg skriver er offentlig info gitt av selskapet, men som ingen av de useriøse aksjonærer som er interessert i å svindle andre til å kjøpe aksjer for å øke kurs ikke bryr seg om eller avfeier med løgn.

Det som er løgn er at spil liksom skal redde dette, de tjener nesten ikke noe på spillene, det er casino som de tjener penger på, men ikke noe av dette skal lanseres.

Det er utrolig få som tjener penger på gratis spill.

Det er utrolig få som tjener penger når de må gi fra seg mye av inntekter til samarbeidspartnere fordi de ikke har råd til å betale disse samarbeidspartnerne i cash.
LaFleur
23.05.2020 kl 18:49 517

Nei, de bruker ikke 24mill i året. Dette er gamle tall, og selskapet har omstrukturert siden i fjor. Men du er uredelig, og bruker tall slik det passer deg.

Bruker de fortsatt 28 millioner i selv etter kostnadskutt og konvertert gjeld til aksjer, eller har du gått ut i fra gamle kostnadsdrivere?

Jeg har ikke peiling, men føler jeg stiller de riktige spørsmålene her.

Børsmeldingen sier vellykket kostnadskutt, samtidig som du forutsetter gamle kostnader i innleggene dine. Dette er veldig forvirrende for alle som tror på deg uten å stille spørsmål
Redigert 23.05.2020 kl 18:52 Du må logge inn for å svare

Jeg har da ikke fått svar på mine spørsmål.

Hvorfor jeg bruker tid på dette.

Jo fordi jeg selv tapte mye på å kun få info fra slike som deg i andre selskaper når jeg var amatør og kun brydde meg om positiviteten som ble pratet om, men har nå lært å sette meg inn i selskap selv og dette er KOA 2
Det eneste dere kommer med for å motbevise dette er drømmer og fantasier, ikke realiteten som kommer fra selskapet.
LaFleur
23.05.2020 kl 18:56 499

Ja, og dette har de tatt selvkritikk for. De har opplyst markedet om at de ser etter løsninger som er mer gunstige og fordelaktige for aksjonærene. Hvordan dette skal løses? Vi har skrevet om lån fra banker eller emisjon, slutt å vri deg unna det. Ingen som mobber deg, men klart du blir furten når de tåpelige påstandene dine blir tilbakevist.

Selskapet var konkurspriset tidligere, nå er det priset opp mot forventninger av nye spill. Så får man bare se på hva som skjer etterhvert når spillene blir en suksess.

De brukte over 32 mill.. Over 16 mill hver halvår, men dette er redusert til noe over 14 mill hvert halvår ut fra siste regnskap som er lagt frem.
Jeg er snill mot selskapet og håper de har redusert til 12 millioner i halvåret, selv om det er veldig usannsynlig siden deres aktiviteter mot lansering har økt.

Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å forholde meg til siste info fra selskapet, det kan ikke du heller.
BIF78
23.05.2020 kl 19:03 481

Der er vel ingen, der ved hvor mange omkostninger de har. Jeg mener ikke, at det er 28 mio kr mere, da der netop står i pressemeddelelsen, at omkostningerne er reduceret. Det forudsætter Mikrofly ikke. Men vi kan ikke vide det, som det ser ud i dag.

Jeg har flere gange spurgt til indtjening på spillene, men det kan jeg heller ikke få svar på.

Begge dele er ret afgørende for kursen, men jeg har valgt at tro på selskabet har reduceret omkostningerne og indtægter vil bare øge fremover i takt med spillene kommer på markedet. Jeg har aktier i selskabet og jeg tror, at vi skal meget højere op. Men det er vigtigt, at man er opmærksom på risiko og selv vurderer om man kan leve med det.