Trump skal fjerne unødvendige regler


https://www.vg.no/i/zGqaV1


Som vi vet er det ekstremt mange unødvendige regler, tunge prosesser man skal gjennom for å få ting gjort. Trump skal nå forsøke å fjerne alt som ikke er nødvendig, slik at man får igang veksten.

Noe å tenke på for norske politikere, som vi vet tar det veldig lang tid å komme gjennom papirmølla når noe skal bygges, ting som før tok uker eller måneder kan nå ta mange år, i ekstreme tilfeller flere tiår.

Hr.Suhr
20.05.2020 kl 12:34 278

Husk her er det mange munner som skal mettes.
Gamle venner og støttespillere skal også leve.
Sånn sett skal vi bare være glad for alle tullingene vi greier å
plassere i nikkedukkejobber internasjonalt.

Han gikk til valg på, for hver ny lov skulle 2-3 gamle lover fjernes.

Storkæll av Trump gett. Han er flenk og gjør en god jobb se.

In the meantime i Norge bestemte man seg for å stenge Nasjonalgalleriet i over et år, «pga flytting».

Det som man før tok på en helg tar nå over et år....

Trump greide iallfall å gi dem 1200 dollar en måned, som et engangsbeløp. Det er foreløpig mer enn de har greid her, og det sier litt...

Enig gett. Storkæll å fjerne byråkratisk byhømofili.
atnorhe
21.05.2020 kl 11:00 175

USA har i enkelte stater en rød tråd av byråkrati som er helt vilt. Hvis du har trodd på at i USA er full frihet til å drive med hva du vil hvor du vil, har du trodd på en illusjon.
Norge har ingenting å lære der. Bare å selge hamburgere i fra en vogn på Manhattan krever en steindyre lisens på titusener dollar.
Redigert 21.05.2020 kl 11:01 Du må logge inn for å svare

Sant det, se på importreglene inn til USA, et regelverk så hårreisende detaljert at det egentlig bare er å gi opp dersom man forventer at "dette skal gå greit." Samme sak med de amerikanske skattereglene, de som tror de har problemer med skattevesenet i Norge burde sjekke hvor ille det er i USA, og hvordan det er å kommunisere med IRS, helt forjævlig...!

Men det utvikler seg i denne retningen i de fleste land, det blir bare verre og verre.

Og det går fort, det som var enkelt å får til for bare 20-30 år siden er nå blitt utrolig komplisert.

All ære til Trump for iallfall å ta initiativ til å forsøke å gjøre det enkelere, i Norge virker det som de fleste bare godtar alt uten å protestere.

Dette er blitt et kjempeproblem, vi kan ende opp med et særdeles inneffektivt og stagnerende samfunn dersom man skal fortsette å komplisere.
Redigert 21.05.2020 kl 12:33 Du må logge inn for å svare

Våger nesten ikke å tro på det, men.....

« Trump vil gå på et «historisk nederlag»
Ifølge en nasjonal valgmodell fra Oxford Economics som ble offentliggjort på onsdag, vil president Trump gå på et historisk nederlag i valget i november.

I modellen vises det til at arbeidsledigheten har eksplodert og at USAs bruttonasjonalprodukt (BNP) har kollapset.»


https://www.nettavisen.no/okonomi/nye-skrekkelige-tall-for-donald-trump---vil-ga-pa-et-historisk-nederlag/3423971742.html
atnorhe
21.05.2020 kl 15:53 144

Og Amerikanere flytter i fra California og New York city. Manhattan er kun for de superrike, og California har kun superrike og supersmarte som bosetter seg utenfor bykjernen.

Middelklassen flykter i fra hårreisende skatter og boligpriser, og har overlatt byområder til uteliggere og migranter som skiter ned storbyene.

Teltleirene kryper nærmere sentrum, og Hotel og konferanse- byen San Francisco (en gang verdens vakreste by) mister firmaer og turister .

De tør ikke bevege seg utenfor resepsjonen, da tiggerne blir stadig mer truende, og de snubler i avføring og piss.
Ikke rart Trump ble president , og msm vil ikke vise dette mer enn i små snutter, da staten er (vann)styrt av demokrater.

Ikke rart Trump ble president, og msm vil ikke vise dette mer enn i små snutter, da staten’ene er (vann)styrt av demokrater, byråkrater, økonomer og advokater.


Han fortjener en rådmannstilling i en skakkkjørt norsk komune

Mvh. Stephen

Der klarte i hver fall Trump å få 100 000 døde koronaofre.
Zorin
27.05.2020 kl 08:37 34

Noe av det første Trump gjorde som president var å fjerne Pandemi-komiteen som ville bli satt ved pandemier og større sykdomsutbrudd i USA. Han fjernet også veiledningsboka ved pandemier - Pandmi for dummies. Så ved utbruddet var regjeringen hjelpesløs og manglet verktøyene som mange andre land har tilgjengelige.

Noen ganger så kan man rett og slett effektivisere for mye! Men det er klart. Mangel på IQ hjelper heller ikke i President Trump sitt tillfelle.