Grønn idioti


Kina kjøper NAS, Saudi Arabia kjøper Equinor, Tyskland presser på slik at naturen vår blir rasert av vindmøller men nordmenn sitter igjen med hele regninga. Norge brenner pengene på CO2 og annen grønn idioti.(miljøet driter de i, CO2 fanatisme sorterer under religion)
Få inn Ultveit Moe som forvalter av oljefondet og åpne grensen så blir Norge på nivå med Kongo innen 5 år.

Merker jeg begynner å bli gammel frustrert gubbe, men er det så rart ? (Eidsvolls menn vrir seg i graven)
Redigert 20.05.2020 kl 11:05 Du må logge inn for å svare
Nuka
20.05.2020 kl 11:17 140

Kina har 12,7 % i NAS. Saudi-Arabia har 0,3 % i Equinor.
Korsar
20.05.2020 kl 11:23 135

oppturen,
du har skjønt hele tegninga.
Respekt.

God tråd, greit oppsummert, også delen om å bli eldre og frustert...

Den som var født i 1900 hadde liksom ikke så mye å bekymre seg over, de teknologiske framskrittene var enorme, folk forbedret levestandarden merkbart for hvert tiår (greit det var noen kriger, noe fascisme og kommunisme som var forferdelig). Selvsagt har vi det matrielt sett utrolig mye bedre i dag enn for 120 år siden, men dengang visste man ikke bedre, og gledet seg over fremgangen.

Nå kan enhver se at det går nedenom med utviklingen, globalisme, grønne idioter, advokater og hjernedøde politikere vil gjøre livet ekstremt vanskelig for våre barn og barnebarn.
Redigert 20.05.2020 kl 12:03 Du må logge inn for å svare

Eidsvollsmennene har ikke bare vridd seg i gravene, men forlengst pløyd opp hele gravlunden. Jeg regner med å delta selv, når den tiden kommer. Vi gamle sure gubber har, sammen med våre forfedre og formødre, bidratt til å bygge et samfunn uten sidestykke. Det ble Ikke perfekt, bevares vel, fullt av skavanker og urettferdigheter. Men det beste på jord. Og vi ville ikke bytte med noe annet bedre, - som ikke finnes. Vi har, derigjennom, ervervet oss retten til å påpeke feil kurs når stevnen peker mot grunnbrott. Men når navigatørene hovedsakelig består av ambisiøse karriereklatrende allvitere så går det som vi var så stolt av, samfunnet, mot havari. Irreversibelt. Vi minnes et samhold og gjensidig fortrolighet, utviklet mellom jøssinger, under krigen. Forsterket gjennom dugnadsånden etterpå. Inntil samfunnslimet forvitret, noe som inntraff ved importen av islams undersåtter. Med en fullstendig fremmed bakgrunnskultur. Og "berettigede" krav mot oss vantro. Ifølge sin lovbok, Koranen.
Vi tar med en spade i graven vår.