Hvor blir det av olja?


Det produseres fortsatt veldig mye olje, forbruket er kraftig redusert men lagertallene går nedover.
Er det noen som har en formening om hvor det blir av olja.
St8
20.05.2020 kl 17:08 382

Nå som verden starter opp er det forbruk til bil, fly, øvrig transport, industri og produksjon er på gang (spesielt Asia), kraft produksjon, skipsfart med myyye mer.. Verden vi lever i MÅ ha olje for å gå rundt, så enkelt er det bare.

@BurggrabenH:
Global storage increased this week. More importantly, 10d floating storage real time data as measured by @Kayrros shows a significant build of 20 mb which is a reversal of last weeks draw.
#tankers @hkuppy @the5hippingman #shipping @calvinfroedge
Team
20.05.2020 kl 17:24 344

Er enig i at verden trenger olje når ting kommer i gang. Men fortsatt er det ingen Cruise ship som er i drift, flytrafikken har kun økt marginalt. https://www.flightradar24.com/data/statistics.
Ingen land er tilbake der de var før Covid-19. Produksjonen er marginalt lavere enn når alt var i gang. Så for meg er det fortsatt en gåte hvor oljen blir av?

Skal vel ned mot 30 tallet og kanskje under når terminkontraktene juni sluttes 30 mai.
Gevinstsikring for tradere etter en vanvittig oppgang kan komme også,vanskelig og spå noe som helst men teknisk overkjøpt socastic 98.
Litt ned i Usa etter et vilt rally på slutten i dag.
Mange oljelevrandører som biter negler om dagen med ønske om at det ikke skal under 30 igjen.


St8
20.05.2020 kl 20:31 198

Tørr påstå at økning fra 68 til 98k flygninger ikke er marginalt.. I forhold til hvor vi var ja, men ganske mange prosent opp. Transport er heldigvis ikke eneste oljeforbruker, men dog er den ikke helt borte.