Trump: – Kina har forårsaket verdens­omspennende massedrap


Er det ikke befriende å ha en verdensleder som TØR si ifra om dette. Plassere skylden der den hører hjemme og i tillegg fortelle hele verden sannheten uten å være POLITISK korrekt.

https://www.document.no/2020/05/20/trump-kina-har-forarsaket-verdensomspennende-massedrap/
Thinky
20.05.2020 kl 17:56 746

Men det er kanskje noen amerikanere som har "hjulpet" kineserne i såfall ? Noen sånne SVFZWO/Deep State/Dems/CFR folk ?

"har forårsaket"

Javel, alle vet jo at epidemier som dette oppstår med jevne mellomrom, er liksom ikke så veldig mye man kan gjøre for å hindre det.

De fleste ganger så går disse sykdommene over av seg selv, ved at de ikke smitter så lett, at man klarer å isolere de som er syke fordi dødligheten er "for høy" , at sykdommen muterer og forsvinner på ulike måter.

Dette må vi bare akseptere, å legge skylden på Kina bare fordi denne sykdommen oppstod der er litt urettferdig.

Kina er et av verdens eldste land, men tradisjoner som går mange tusen år tilbake i tid, å legge om skikker og hvordan man gjør ting er ikke så lett da. At kineserne spiser alt mulig rart er jo fordi de alltid har gjort det, og at de har hatt suksess er vel ikke å overdrive, verdens mest folkerike land tyder på det, sammen med en enorm industriell vekst de siste 50 årene.

Men bevares, man burde nok ha samtaler med kineserne mht til hva man i framtiden skal gjøre i forhold til dette med smitte fra flaggermus, det er jo ville flaggermus som flyr rundt og driter ut disse virusene på tilfeldige steder, skal man drepe disse flaggermusene?

Man kan sikkert komme fram til noe som kan fungere dersom man forsker på dette, noe man også helt sikkert gjør.

"Javel, alle vet jo at epidemier som dette oppstår med jevne mellomrom, er liksom ikke så veldig mye man kan gjøre for å hindre det."

Dette er ikke deg verdig. Med en slik innstilling som du her viser, fratar du et land skyld for massedød landet er skyldig i. Hadde du vært i en styrende posisjon i 1945, ville du også sagt det samme? Kriger oppstår med jevne mellomrom også, men vi fritar ikke de skyldige for det. Nå vil du innføre en ny presedens når det gjelder biologiske våpen siden utslipp skjer med jevne mellomrom.

Epidemier er jo noe annet enn kriger da, de er skapt av mennesker som tar avgjørelser, epidemier oppstår helt av seg selv.
Redigert 20.05.2020 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
Sotah
20.05.2020 kl 23:22 676

Valgkamp, veit du. Noen andre må få skylda.

https://www.youtube.com/watch?v=eCy9dhgrVnw

Oppstår virus laget i et laboratorium av seg selv?????? Slipper de ut av seg selv? Når dette skjer og vi får en pandemi, vil du forsatt hevde at dette skjedde av seg selv?
Thinky
22.05.2020 kl 02:30 630

Hele verden må støtte Trump nå, i kampen mot de onde SVFZWO skaperne av pandemien.

Forferdelig hva SVFZWO/Deep State/Dems/CFR holder på med. Industrielt skapt pandemi av disse.

Er vel ikke bevist at dette er «laget» i et laboratorium, de forsker jo uansett på disse virusene, det må de jo.

Dersom det virkelig er slik at dette er et resultat av noe som har oppstått i et laboratorium og det kom ut ved et uhell så er det ikke noe poeng å lage stor ståhei om å finne «den skyldige». Uhell oppstår, og å slutte å forske på nye virus er jo ikke noe alternativ.


Samme folka som bak no planes 9/11.
Avskyelig denne plantede pandemien i forbindelse med bl.a. presidentvalget.
Og alltid multiagenda.
Verden må fordømme dette på det sterkeste.

I topicens ånd kan vi slå fast at Trump har drept over 90K amerikanere.

Er det ikke godt og befriende å ha en forumdeltaker som sier det som det er istedet for den kvalme rævslikkingen som de fleste andre bedriver her på bjerget?


Talsperson for Kinas UD, Zhao Lijian, har for lengst avvist at viruset sprer seg fra eksperiment på flaggermus fra et laboratorium i Kina, heller ikke fra våt-markeder.

Zhao hevder at US-militære kan ha tatt med seg viruset til Kina». For det oppsto i byen Wuhan etter besøk fra USA. Laboratorium i Kina er for øvrig eid av amerikanske fonds av tilsvarende valør, plassert på noen «øyer» denne oljefond Tangen har mange av.

Redigert 22.05.2020 kl 14:33 Du må logge inn for å svare
cinet
22.05.2020 kl 18:26 565

Husk at wuhan viruset kom fra P4 Labben utenfor wuhan.
Kommunistdiktaturet Truer og herjer med alle land unntatt USA. De innfører 80% straffetoll mot alle land som prøver å motsi dem .
De fester diktaturgrepet mot hong kong . Ingen land tør reagere . Heller ikke Norge. Livredd for å miste handel . Patetisk . Diktaturet vil påtvinge Huawei spionutstyret i alle land . Huawei påvirkningsagent pågrepet i Brussel.
Trump er den eneste som kan stoppe dette plyndrerdiktaturet. Sleepy creepy joe og baby-hunter er kjøpt opp av kommunistdiktaturet., i kjent dems stil, pay for play. ! Kommunistdiktaturet driver omfattende manipulerende nyhetsppvirkning . Hva prøvde Stoltenberg (av alle) å si? Hva har skjedd med WHO ? Fredrik fake news/ jhabba wake up ( jhabba er dessverre fortapt i kommunistisk ideologi og trump-hat, i tillegg på lønningslisten til Klassekampen )

Å forsvare Kina er ganske så utrolig. Dette er ikke første gang landet sprer virus til verdenssamfunnet. SARS kom også fra disse markedene deres. Asiasyken som er den mest alvorlige influensaen etter spanskesyken i forrige århundre kom også fra Kina. Ofte også vanlige influensa.

Det kan ikke fortsette slik. Store både menneskelig og økonomiske tap. De må rett og slett slutte med dette griseriet med handel av døde og levende dyr. Mat som ikke blir tilberedt skikkelig engang tydeligvis, En annen side er at vi snakker om utrydningstruede dyrearter og et dyreplageri av bibelske dimensjoner.

Alle land burde gått sammen om å boikotte Kina. Sammen står man sterkt. Jeg er normalt ingen tilhenger av Trump, men at han tar dette opp er veldig bra. Han kalte viruset for kina-viruset en gang og selvsagt svarte Kina med å bli fornærmet. Det får så være. De har mange liv på samvittigheten og ingen tror vel at dette blir siste gang.
Zorin
22.05.2020 kl 22:17 534

Jeg vil plasseredødsfallene hos Trump, for han åpner samfunnet mens Coronaviruset herjer på det verste.

Når det gjelder Kina... Coronaviruset herjet i hele Europa i en hel måned før det kom til USA. Men Trump mente at de var så trygge at hvis det kom til USA så ville det dø ut helt av seg selv. Alternativt så kunne man alltids ta en ekstra sterk influensavaksine. Derfra var veien kort til UV-lys opp rektum til Plumbo intravenøs.
Redigert 22.05.2020 kl 22:19 Du må logge inn for å svare

Han har ansvar for at dødstallene er så høye som de er i USA. Han har ikke ansvar for spredningen av viruset til hele verden. Det er det Kina og ingen andre som har. Kina vet hva de gjør, og de ventet lenge før de informerte om det. De har som sagt lang erfaring med å starte epidemier og pandemier og de vet godt hva som skal til for i hvert fall redusere dette.

Jeg har som sagt overhodet ingen sans for Trump, men jeg klarer likevel å se gjennom det så jeg får med meg eventuelle positive ting. Og å kritisere Kina burde alle land ha gjort, men de velger heller å krype for dem. Bare se på den pinlige oppførselen som Norge stod for.

Det synes også være grunn til å minne om at Kina henretter flere mennesker pr. år enn resten av verden sammenlagt. Merkelig at noen forsvarer dette landet bare for at Trump kritiserer dem.

Du mener kina skulle stengt grensen sin for utreise? Hvor mange land har gjort dette etter at de fikk påvist smitte? Når man begynte å¨evakuere folk fra Kina så viste selvsagt både amerikanske og europeiske myndigheter at dette kunne føre smitten inn i deres land.

De skulle selvsagt ikke ha ventet så lenge som de gjorde uten å melde. Som kjent var det en lege som oppdaget viruset tidlig og advarte om det til kolleger. Selvsagt ble dette snappet opp av den ekstreme etterretningen i Kina og mannen ble arrestert. Senere døde han.

Selvsagt skulle de stengt landet for utreise. Det jeg savner er et snev av beklagelse fra dette landet isteden for furtenhet.

Det er mange land som gjorde feil i begynnelsen, men det gjør da virkelig ikke Kina immun mot kritikk. Det var her det startet og det var nødt til å komme før eller siden. Siden det ikke er lov for andre land å kritisere en gang så er det 100% sikkert at dette vil skje igjen slik det har skjedd flere ganger før. Hva med et virus med SARS sin dødelig og Korona sim smittsomhet.

Skal vi bare fortsette å applaudere dette landet som reagerer som en furten unge over kritikk. Pandemier er rangert som det som står øverst over trusler mot menneskeheten.

Jabba: Jeg synes det er helt uvirkelig at du skyver ansvaret for pandemien over på andre land selv om flere ikke taklet det bra da det kom.

Skal man fordele skyld er det grunnleggende å plassere den der den hører hjemme.

"Selvsagt skulle de stengt landet for utreise"

Ingen andre land stengte for utreise etter at de fikk påvist smitte.
Det er mange ting å kritisere Kina for. Handlinger som de gjør bevist, blant annet undertrykking av mennesker, maktovergrep mot nabolandene, stjeling av teknologi, ulovlig subsidiering og mye annet. Det er derimot tåpelig å flyve i strupen på dem for noe de ikke har gjort overlagt. At de forsøkte å holde viruset skjult i 2-3 uker kan man saktens kritisere dem for, men de skjønte nok ikke hvor alvorlig det var. Kinas sjefsepidimiolog har jo også kritisert lokale myndighetene i Wuhan for dette.
Husk på at selv om mange sykdommer kommer fra Kina så er det slett ikke alle som gjør det. Svineinfluensaen oppstod i Mexico, Mers i midt østen, Ebola i afrika, spanskesyken i USA. etc. Det er faktisk ganske mange virussykdommer om har tatt veien via svin til mennesker men jeg hører aldri at noen krever at vi skal legge ned svineproduksjon.

Du har rett i at også ebola kom fra bushmat som flaggermus. Forskjellen er at dette er blant fattige mennesker i et fattig land, men korona kommer fra et rikt land. Og så vidt jeg har lest regnes disse dyrene på våtmarkedene som ekslusiv mat som først og fremst de rike spiser.

Og det er ingen som med sikkerhet vet hvor spanskesyken oppstod. Det var slutten på krigen og elendige sanitære forhold.

Uansett er det forskjell på enkeltvise epidemier som kan oppstå et sted ved et feilgrep. I Kina har det vært mange ganger og myndighetene vet utmerket godt om farene med våtmarkedene. Likevel gjør de ikke noe. Dyreplageri og desimering av truede dyrearter burde også i seg selv være nok til å slutte med dette griseriet.

Dette er festmat for de rike. Griser er vanlig mat for hele befolkningen.

Og det utrolige er at de har åpnet markedene igjen.

«Våtmarkeder i Kina gjenåpnes på tross av kraftig kritikk.

Åpne deleknapper for artikkelenLukk deleknapper for artikkelen
08.04.20 20:11
08.04.20 23:55
Profilbilde Espen Teigen
Send tips


«Over hele Kina finnes det tusenvis av såkalte våtmarkeder. I en god del av markedene selges det alt fra hunder til beltedyr og flaggermus.

Flere som har besøkt slike markeder har blitt vettskremt av hvordan dyr behandles. På enkelte markeder flyter det av avføring og blod fra nylig slaktede dyr.»

https://www.nettavisen.no/okonomi/markedene-som-skapte-koronaviruset-apnes-igjen--helt-ufattelig/3423951214.htmlTror du at det kun er i Kina det finnes slike markeder og hva får deg til å tro at det er kun rike som handler her?

"– Slike markeder er svært viktige for å sikre mat og levebrød for millioner av mennesker verden over. Myndighetene burde legge vekt på å forbedre forholdene i stedet for å forby dem, mener Peter Ben Embarek, Verdens helseorganisasjons talsmann for mattrygghet og dyresykdommer."

https://www.nationen.no/verden/who-vil-ikke-forby-vatmarkeder/


For eksempel:

«Det er imidlertid ikke vanlig for kinesere å spise ville dyr. Dyrene er både dyre og eksklusive, og markedsføres på en spesiell måte. For eksempel er det flere selskaper som markedsfører det å spise enkelte ville dyr vil føre til at du blir sterkere og mer maskulin.

Ifølge eksperten Peter Li er professor ved universitetet i Houston, Texas, er det en liten minoritet i Kina som spiser ville dyr av ulike og delvis konspiratoriske grunner.

– Majoriteten av kinesere spiser ikke ville dyr. Folkene som spiser ville dyr er de rike og mektige som er en liten minoritet, sier han til mediehuset Vox.»

https://www.nettavisen.no/okonomi/markedene-som-skapte-koronaviruset-apnes-igjen--helt-ufattelig/3423951214.html

Jeg la inn linken høyere opp også, men du har visst ikke lest den.
Redigert 23.05.2020 kl 16:02 Du må logge inn for å svare

WHO bør du ikke ta som sannhetsvitne. Dette sa de i begynnelsen av april:

«WHO ber spesielt Kina nå om å stenge markedene, nå som Wuhan gjenåpnes, melder The Independent.

- 75 prosent av nye infeksjoner kommer fra dyreriket. Det er delvis markedene, men også andre steder hvor mennesker og dyr har nær kontakt, sier legen David Nabarro i WHO»

Deretter ble de tatt i skole av Kina og pipen har fått en litt annen låt.

https://www.nettavisen.no/nyheter/who-ber-kina-stenge-de-farlige-vatmarkedene/3423952932.html

Er ikke hele saken ganske opplagt. Jeg kan gi et tilsvarende eksempel selv om du sikkert vil si at det ikke kan sammenlignes. Dog er analogien der h is man åpner øynene.

Tenk deg en fyr som kjører gjennom et tettbygd strøk i 130 km/t. Der kjører han på en mann i et fotgjengerfelt som blir drept.

Han kan hevde at det var et uhell slik du mener Kina kan hevde. I de fleste tilfellene går det bra. Imidlertid skal man ikke ta sjansen på at det går bra. Derfor straffeforfølges slike ting også selv om det ikke går galt.

Akkurat det samme med Kina. De vet at disse våtmarkedene er livsfarlig, men de satser på at det går bra. Denne gangen gikk det ikke bra. Istedenfor en mann drepte de foreløpig minst 340 000 mennesker. Sannsynligvis mye mer. Du sier det var er uhell, men det kan sjåføren også si.

Bilføreren bør få straff, og Kina bør straffes. Sistnevnte setter til og med igang igjen rett etterpå. Helt forkastelig.

Og hva får deg til å tro at virus kun kommer fra ville dyr som blir spist i Kina? Vi har jo en ganske utbredt jaktkultur også her hjemme og som jeg nevnte er svin den største synderen når det gjelder overføring av sykdommer fra dyr til mennesker. Jeg er enig med WHOs talsmann om at myndighetene skal bedre vetrinær og sanitetsforhold men å forlange at de skal stenge disse markedene som en slags straff er helt idiotisk. Da bør du jo ta avstand fra all form for jakt og husdyrhold i resten av verden også. Kjæledyr også. For hvem har kontroll på om katten din har vært ute og spist en infisert rotte eller flaggermus.

Jeg sier da ikke at det kun kommer fra Kina, men trode det handlet om korona.

Finnes det noe eksempel på at katter og hunder har smittet mennesker med noe sånn? Vi spiser dem ikke slik de gjør i Kina. Men det er vel også helt OK synes du. På samme måte som å drive dyremishandling og utryddelse av dyrearter. Er skeptisk til de som synes det er greit at dyr skal mishandles og avbryter dermed denne konversasjonen.

Hadde aldri trodd du skulle gi din uforbeholdende støtte til Kina og våtmarkedene. Greit å drepe hundretusenvis av mennesker helt unødvendig? Mye lidelse og knuste økonomier står igjen etter deres sløvhet. Finnes ikke unnskylding for dette.

Eller er det slik at du må være motstander av Trump uansett om han skulle slumpe til å si noe fornuftig?
Redigert 23.05.2020 kl 17:38 Du må logge inn for å svare

Du kan holde deg for god til utidig stråmannsangrep.
Jeg forsvarer ikke forholdene ved våtmarkedene og skrev at veterinærforholdene må bedres.
Hva jeg reagerer på er at så mange skal gjøre Kina til syndebukk for å dekke over sin egen udugelighet når kineserne gjør og har gjort mye forferdelig opp gjennom tidene, helt overlagt, som er mye verre enn å tillate handel med ville dyr.
imatza
24.05.2020 kl 03:37 366

Det er morsomt å lese hvor sikker enkelte her er på hvem som har skylden og hva som skjedde når de samme ikke hadde peiling på hva som skjedde i januar. Ikke har de samme folkene peiling på hva som skjedde i oktober, november og desember i Kina. Dere vet ingenting annet enn det dere leser i avisene eller hører på tv-kanaler.

Det finnes et par her inne som visste hva som skjedde allerede før januar. De samme vet hvor viruset kom fra, hva årsaken var. De har direkte informasjon som ikke engang journalistene har. Journalister vil aldri få vite dette for de tar ikke hensyn til menneskenes liv som da vil gå tapt når de publiserer. De som var der, de som vet, vil aldri snakke med journalister, og dem som vet hva som skjedde vil heller aldri svikte kildene sine for flere er personlige venner og så trist som det er, noen er allerede døde eller borte vekke.

Om en av dem som har full innsikt hadde stått frem for vår regjering, USA's regjering, ville ingen hørt på vedkommende likevel, men igjen, ingen vil miste sine beste venner, så forsett å ta grundig feil, jeg ville sluttet med det nå hvis jeg var dere. Dere vil ikke få vite sannheten før CCP er fjernet.

Scientists think Covid-19 - which first emerged in Wuhan and has killed some 340,000 people worldwide - originated in bats and could have been transmitted to people via another mammal.

But the director of the Wuhan Institute of Virology told state broadcaster CGTN that claims made by US President Donald Trump and others the virus could have leaked from the facility were “pure fabrication”.

The attempt by the laboratory to refute the claims is likely to add more fuel to the conspiracy rumours promoted by Trump and others.

In an interview filmed on 13 May but broadcast Saturday night, Wang Yanyi said the centre has “isolated and obtained some coronaviruses from bats.”

“Now we have three strains of live viruses... But their highest similarity to SARS-CoV-2 only reaches 79.8%,” she said, referring to the coronavirus strain that causes Covid-19.

One of their research teams, led by Professor Shi Zhengli, has been researching bat coronaviruses since 2004 and focused on the “source tracing of SARS”, the strain behind another virus outbreak nearly two decades ago.

https://www.theguardian.com/world/live/2020/may/24/coronavirus-live-news-6m-australians-download-tracing-app-as-experts-fear-second-wave-in-us-summer

The lab has said it received samples of the then-unknown virus on 30 December, determined the viral genome sequence on 2 January and submitted information on the pathogen to the WHO on 11 January.

Wang said in the interview that before it received samples in December, their team had never “encountered, researched or kept the virus.”

“In fact, like everyone else, we didn’t even know the virus existed,” she said. “How could it have leaked from our lab when we never had it?”
Redigert 24.05.2020 kl 08:00 Du må logge inn for å svare
.777.
24.05.2020 kl 08:54 341

Skal vi liksom tro at Wang ikke har fått klar beskjed fra kommunistpartiet om hva som skal sies, Jabba?

Skal vi liksom tro at Wang kan si hva som helst uten å risikere å «forsvinne»?

Hvorfor forsvarer du kommunistpartiet så innstendig, er det fordi du er kommunist og fan av kommunistpartiet, eller er det fordi Trump-hatet ditt stikker så dypt at du ikke tåler at han har rett i noe som helst?

Tror du virkelig at Trump har tatt dette ut av løse lufta, tror du ikke presidenten i USA har ganske god tilgang på informasjon fra etterretningstjenestene?

Har du lagt merke til hvor få dyr som blir smittet, hva kommer det av tror du?

Hva kommer det av at proteinpiggene på viruset er så ekstremt godt tilpasset akkurat menneskelige celler?

Hvordan er det mulig hvis det har smittet rett fra en flaggermus til et menneske?

Hvor kom historien om kineseren som spiste en flaggermus fra?

Hvordan var det mulig å vite dette så raskt, pasient null er jo ikke funnet ennå (ifølge MSM), og denne historien ble vi jo fortalt for mange måneder siden?

Hvorfor forsvant legene i Wuhan som tidlig forsøkte å varsle om viruset?

Hvor ble de av?

Hvorfor fikk laboratoriene munnkurv og ordre om å destruere alt forskningsmaterialet av kommunistpartiet?

Hvorfor ble det igangsatt en omfattende jobb med å fjerne tidligere publisert forskning fra Internett?

Hvorfor ble ZeroHedge kastet ut av Facebook og Twitter for å spre konspirasjonsteorier da de i januar publiserte en omfattende og godt dokumentert artikkel som besvarte disse spørsmålene?
Redigert 24.05.2020 kl 08:58 Du må logge inn for å svare

"Tror du virkelig at Trump har tatt dette ut av løse lufta, tror du ikke presidenten i USA har ganske god tilgang på informasjon fra etterretningstjenestene?"

Secretary of State Mike Pompeo backed President Trump’s assertion that the coronavirus originated in a lab in Wuhan, though intelligence agencies say they have reached no conclusion on the issue.

https://www.nytimes.com/2020/05/03/us/politics/coronavirus-pompeo-wuhan-china-lab.html

Intelligence officials and disease experts are shooting down Trump's claim that the US has good reason to believe the coronavirus originated in a Wuhan lab
https://www.businessinsider.com/trump-coronavirus-wuhan-lab-claim-intelligence-disease-experts-contradict-report-2020-5?r=US&IR=T

Såvidt jeg har fått med meg har altså ikke etteretningstjenesten fastslått at viruset kom fra laben og de fleste forskere bestrider også dette.

"Hvorfor forsvant legene i Wuhan som tidlig forsøkte å varsle om viruset?"

Ingen bestrider at lokalmyndighetene i Wuhan prøvde å dekke over dette i begynnelsen.

"Hvorfor forsvarer du kommunistpartiet så innstendig, er det fordi du er kommunist og fan av kommunistpartiet, eller er det fordi Trump-hatet ditt stikker så dypt at du ikke tåler at han har rett i noe som helst?"

Jeg er tilhenger av berrettiget kritikk. Jeg ønsker ingen reprise av opptakten til Irak krigen. Jeg er 99% sikker på at viruset, enten det oppstod på det lokale markedet eller fra laben, ikke ble sluppet ut med forsett. Det er lite produktivt å rette anklager mot Kina som mer eller mindre lyder som at de er ansvarlig for masedrap. Hvorfor Trump kjører denne linjen vil selv et barn skjønne. Han skal finne en syndebukk for å dekke over sin egen inkompetente håndtering. Etteretningstjenesten i USA plukket opp at det var noe galt i Wuhan allerede i November og Trump ble briefet om dette. Allikavel innrømmet han ikke før i Mars at dette viruset ville bli et problem. I mellomtiden hyllet han Kinas håndtering av epidemien langt ut i februar til tross for at det gikk rykter om at doktorer forsvant og at de prøvde å skjule noe. I Mars sa Donald at ingen kunne forutsett at dette ville skje til tross for at han altså viste om at noe var på gang 3 måneder tidligere. Jeg vil derfor si at Trump's coverup er verre og mer langtekkelig enn Kinas'.
Redigert 24.05.2020 kl 09:18 Du må logge inn for å svare
.777.
24.05.2020 kl 09:11 337

Foregår det nå en kamp om hva som skal skrives i historiebøkene, er det dette vi er vitne til?

Seierherren skriver historiebøkene sies det, og versjonen som leder an i MSM er det kinesiske kommunistpartiets versjon.

Betyr det at kommunistpartiet er seierherren?

Hvorfor fortsetter vi i så fall å behandle Kina som et u-land?

Hvorfor fortsetter vi å undergrave våre egne økonomier ved å sponse all frakt fra Kina til Vesten?

Er ikke klimaet og kortreiste produkter så viktig likevel?

Styres Vesten av selvdestruktive idioter?

Er Donald Trump den eneste statslederen i Vesten med vettet i behold?

"Seierherren skriver historiebøkene sies det, og versjonen som leder an i MSM er det kinesiske kommunistpartiets versjon."

Hvordan kan du påstå noe så idiotisk? leser du ikke aviser? Trump og Pompeos anklager har fått massiv dekning i mediene. Da er det også rimelig at andre synspunkter får dekning. Feks at etteretningstjenesten ikke har nådd noen konklujon, hva kineserne sier og hva annerkjent forskere over hele verden sier.
.777.
24.05.2020 kl 09:26 328

« Såvidt jeg har fått med meg har altså ikke etteretningstjenesten fastslått at viruset kom fra laben og de fleste forskere bestrider også dette.»

Hvis du endrer det til «etterretningstjenesten har ikke konkludert ennå og de forskerne mediene har valgt å spørre» så kan vi si oss enige.

Testing av viruset på forskjellige dyr viste jo at det var aller mest tilpasset spissmus, som er nettop det dyret som reagerer mest likt mennesker på SARS virus og derfor brukes av forskere når SARS virus skal modifiseres til å bli mest mulig smittsomme for mennesker.

Og noe særlig nærmere en konklusjon vil aldri komme hvis ikke kommunistpartiet ønsker det. Vi snakker jo ikke om et virus som er laget fra bunnen i et laboratorium, men et naturlig virus i hestesko flaggermus som er samlet inn av forskerne i en flaggermus grotte og deretter fraktet tilbake til laboratoriet og modifisert til å bli ekstremt smittsomt for mennesker, ved bruk av spissmus. Det er altså umulig å bevise at viruset er menneskeskapt.

More specifically, the authors of the new research looked at two components of spike proteins: the receptor-binding domain (RBD), which latches onto healthy host cells, and the cleavage site, which opens up the virus and allows it to penetrate the host cell.

To bind to human cells, spike proteins need a receptor on human cells called angiotensin-converting enzyme 2 (ACE2).

The scientists found that the receptor-binding domain of the spike protein had evolved to target ACE2 so effectively that it could only have been the result of natural selection and not of genetic engineering.

Furthermore, the molecular structure of the backbone of SARS-CoV-2 supported this finding. If scientists had engineered the new coronavirus purposely as a pathogen, explain the researchers, the starting point would likely have been the backbone of another virus in the coronavirus family.

However, the backbone of SARS-CoV-2 was very different than those of other coronaviruses and was most similar to related viruses in bats and pangolins.

“These two features of the virus — the mutations in the RBD portion of the spike protein and its distinct backbone — rule out laboratory manipulation as a potential origin for SARS-CoV-2,” explains Andersen.

https://www.medicalnewstoday.com/articles/the-new-coronavirus-was-not-genetically-engineered-study-shows#Ending-the-rumors-about-SARS-CoV-2-

“If you look at the evolution of the virus in bats and what's out there now, [the scientific evidence] is very, very strongly leaning toward this could not have been artificially or deliberately manipulated … Everything about the stepwise evolution over time strongly indicates that [this virus] evolved in nature and then jumped species,” Fauci says. Based on the scientific evidence, he also doesn’t entertain an alternate theory—that someone found the coronavirus in the wild, brought it to a lab, and then it accidentally escaped.

https://www.nationalgeographic.com/science/2020/05/anthony-fauci-no-scientific-evidence-the-coronavirus-was-made-in-a-chinese-lab-cvd/
.777.
24.05.2020 kl 09:39 314

« Jeg er 99% sikker på at viruset, enten det oppstod på det lokale markedet eller fra laben, ikke ble sluppet ut med forsett.»

Dette er jeg enig i. Det kan også nevnes at USA har vært med å sponse dette laboratoriet, og at det ble sendt varsler om dårlige sikkerhetsrutiner ved laboratoriet i forkant av virusutbruddet.

Jeg er også enig i at ting neppe blir noe særlig bedre av å starte tredje verdenskrig.

A Timeline Of The COVID-19 Wuhan Lab Origin Theory

January 26The conservative Washington Times publishes a report with the menacing headline “Coronavirus may have originated in lab linked to China's biowarfare program,” which immediately gets global pickup.
https://www.washingtontimes.com/news/2020/jan/26/coronavirus-link-to-china-biowarfare-program-possi/

March 25The Washington Times adds an update to its original story, noting that “scientists outside of China have had a chance to study the SARS-CoV-2 virus” and have “concluded it does not show signs of having been manufactured or purposefully manipulated in a lab.”

April 18President Trump says during a White House briefing that the U.S. government was looking into the claim the virus spread as a result of a lab accident and that it made “sense,” without citing evidence; during the same briefing, Dr. Anthony Fauci throws cold water on the claim, citing a study that found the virus’s “mutations” are “totally consistent with a jump of a species from an animal to a human.”

April 30The New York Times reports that senior Trump administration officials, led by Secretary of State Mike Pompeo, pushed U.S. spy agencies to dig up evidence linking the lab to the origin of the outbreak even though most intelligence agencies remain skeptical of finding any evidence to support any link to the lab.

April 30The Inspector General of the Intelligence Community releases a statement saying the intelligence community “concurs with the scientific consensus that the COVID-19 virus was not manmade or genetically modified” but added officials will continue to “rigorously examine emerging information” to determine whether the “outbreak began through contact with infected animals or if it was the result of an accident at a laboratory in Wuhan.”

May 5 During an on-camera press briefing at the Pentagon, Joint Chiefs Chairman General Mark Milley says “we don’t know” whether the outbreak began in a Chinese lab or a wet market, and added “the weight of evidence is that it was natural and not manmade.”

May 6Pompeo seems to hedge his statements, now saying, "we don't have certainty," the virus leaked from the lab, even though "there is significant evidence that this came from the laboratory.


https://www.forbes.com/sites/jackbrewster/2020/05/10/a-timeline-of-the-covid-19-wuhan-lab-origin-theory/#6bd23c7d5aba
.777.
24.05.2020 kl 09:50 309

Ja, viruset stammer fra en hestesko flaggermus, ikke en pangolin. Dette er sjekket ut.

Forskerne i Wuhan reiste seks ganger til denne flaggermus grotten beliggende ca 1000 km unna Wuhan for å samle inn viruset. Og ifølge øyenvitner ble det ikke solgt denne typen flaggermus på våtmarkedet i Wuhan.

«The scientists found that the receptor-binding domain of the spike protein had evolved to target ACE2 so effectively that it could only have been the result of natural selection and not of genetic engineering.»

Hva om viruset ble brukt til å smitte spissmus, i så mange ledd at proteinpiggene etterhvert muterte og tilpasset seg?

Det er jo nettop det denne forskningen besto i.