Er Abid Raja en klovn?

Magoo
20.05.2020 kl 21:29 129

Enten klovn eller idiot.

Han er ingen av delene. Han er en Pakistaner som har søkt seg til maktens korridorer, og nærmere seg toppen.

Jeg ville foretrekke at noen av Svenskene Tyskerne hollenderne eller ander i fra Europa som har bosatt seg her ville søkt seg dit, men de er kommet ubemerket og bidrar netto, har ikke deltatt på "integrasjon" i vestlige verdier, og mottar heller ikke "introduksjonstilskudd", og fungerer utmerket som dem de er. De kaller seg ikke Nordmenn, og blir dermed ikke sint,hvis du påpeker fakta men bruker sin egen identitet.

Alle bør se hvor meningsløst idiotisk det er, men slik er det..

Som en av Allahs underdanige har han uendelige rettigheter overfor vantro, altså deg og meg. Noe som demonstreres. Ryggdekning finner han i sin lovbok, Koranen, som, siden den påstås å være gudskapt, trumfer våre menneskeskapte lover. Les dens
Sure 8:65, Profeten oppfordrer de troende til krig. 20 av dere skal overvinne 200, og hvis det er 100 av dere skal dere overvinne 1000 av dem som ikke tror, FORDI DE IKKE HAR FÅTT FORSTAND.
Han spiller verken klovn eller sprellemann, men opptrer som tillært, vår veileder.

Han er flink i norsk væremåte. Tonefall og vektlegging på «våre verdier», som blir tatt som et tegn på at han er blitt urnorsk, og dermed klar for styre og lede sine «landsmenn»