børst
21.05.2020 kl 14:11 329

Det er allerede krise i matforsyningen i flere stater, men vi hører ingentig om det i søppelmedia. Der er det først og fremst den nye adelen, influenserne, som får boltre seg. Nyheter fortrenges. Venezuela, Chile, Nigeria, Libanon og Sør-Afrika er stater der det nå rapporteres om matmangel og opptøyer. Situasjonen er ventet å forverre seg ytterligere utover høsten.

Jeg kan ikke helt se at det vil vare; for den dagen vil jo komme når hele dritten kollapser. Hvor nær er vi egentlig?

Viktig å sette fokus på dette, har erfart før at det er mye opptøyer og uro i andre land som media av en eller annen grunn holder helt kjeft om.

Ikke så mye i Europa enda, men i u-land, sør-amerika etc. Men man skal jo ikke lenger en Frankrike før man finner et land som har hatt ekstremt mye opptøyer uten at media har sagt noe, i begynnelsen ble det rapportert, så ble det stille, men opptøyene pågår altså fremdeles....

Alle liksom-sosialistene her tror jeg vil få en meget brå oppvåkning på den ekte verden.

De bagatelliserer faktisk at folk ikke får NAV-penger som at det ikke er "ekte problemer" osv, men bare vent til det rammer dem selv!

Slik blir det når folk ikke foretar nok aborter eller ikke bruker prevensjon. Da blir det for mange munner å mette.

Anti-regjeringsprotester hver eneste kveld kl. 21:00 i byer over hele Spania - ingenting i mediaene;

https://twitter.com/hashtag/Cacerolada21h?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw
Redigert 21.05.2020 kl 22:49 Du må logge inn for å svare

Svært mange mennesker er misfornøyde med den sosialistiske/kommunistiske regjeringen i Madrid. Blir en coup d'état det neste ?

Nye protester i Spania, også i kveld kl. 21:00; stadig mer misnøye og stadig flere folk på gatene i protest mot regjeringens ekstreme tiltak;

https://twitter.com/hashtag/Cacerolada21h?src=hash&f=live
Redigert 22.05.2020 kl 21:49 Du må logge inn for å svare

Dagens bilkortesjeprotestene mot den sosialkomunistiske regjeringen i Spania;

https://twitter.com/GuajeSalvaje

For å si noe om dimensjonene til disse protestene; i Córdoba, en mellomstor by med ca. 325000 innbyggere er bilkortesjen på 14 km (i dobbeltfil).

Blir interessant å se om protestene i nordmennenes favoritt ferieland blir dekket av norsk MSM.

Spania er ett av de landene som virkelig ble hardt rammet med mange hundre nye dødsfall pr. dag på det meste. Hverken helsevesenet eller krematoriene greide å ta unna. Da innførte de meget sterkt tiltak. Som i andre land viser det sg at det virket. Siste dag døde 50 personer. Det er lavere enn Sverige. Dette var noe Spania måtte gjøre. Ellers kunne det gått fort til 100 000 døde og et helsevesenet i full oppløsning.

EDIT. Spania åpner opp for turistene i juli. Kanskje enda viktigere er La Liga åpner 8. juni.
Redigert 23.05.2020 kl 22:02 Du må logge inn for å svare

Spania var faktisk trege i å innføre tiltak/anbefalinger. Jeg var selv i landet til 20 mars. 8. mars - kvinnedagen - ble det holdt massedemonstrasjoner landet rundt imot anbefalinger fra bla. EU. Og når tiltakene kom i gang var de altfor totalitære. Regjeringen vinglet også mye; først var det ikke effektivt/nødvendig med munnbind så ble bruken obligatorisk. Overføringer til folk uten inntekt/midler er forsinket. Korrupsjonskandaler ved anskaffelser av personlig beskyttelsesutstyr etc. Listen er lang hvorfor det er misnøye blant spanjoler.

100000 dødsfalltallet er spekulativt. Når man sammenligner forløpene/kurvene mellom land som Nederland, Sverige og Spania så har de vært ganske like selv om tiltakene har variert mye.
Redigert 23.05.2020 kl 23:04 Du må logge inn for å svare