Meningsmåling: Trump leder over Biden i viktige «slagmarkstater»


Meningsmålingen viser også at Trump har betydelig mer støtte blant uavhengige velgere i disse «slagmarkstatene» enn Biden, og slår den tidligere visepresidenten med 41 prosent mot 32 prosent i denne velgergruppen. Mens velgerne forblir splittet om hvem som vil håndtere coronavirus-pandemien bedre, mener en stor majoritet at Trump vil gjøre en bedre jobb enn Biden med å håndtere økonomien fremover – 51 prosent mot 40 prosent.

https://resett.no/2020/05/21/meningsmaling-trump-leder-over-biden-i-viktige-slagmarkstater/

Hvem vil ha en senil syk gammel tulling til president? Jo, demokratene,

Jeg tror Trump vinner. Håper det. Ene og alene for å gni det inn i fjeset på zorin, arneb, bekteba, sotah, jabba, fyren som fisker fluer og de andre karene her som forakter Trømp.

Men kanskje det blir de som skal gni det inn i trynet på øss Trumpetister? Valget vil vise. En stor dag på forumet vil det bli okke som.
Sotah
21.05.2020 kl 17:29 62

De som eier og driver demokratene er søkkrike og vil har en rikmanns politikk. Det får de når de pusher frem en halvsenil gubbe som er klar for sotteseng når som helst. Det blir fire år til på Donald, og demokratenes indre krets trives utmerket med det. Tror jeg.