Trumphatet på TV2 har økt med et egen program


Før hadde TV2 kun Trumphat i nyhetene. Nå har de nærmest et eget program om Trumphat hvor de inviterte inn byrådsleder Raymond Johansen som skulle underbygge hatet deres. Helt utrolig at en kanal som er helt avhengig av statlige midler kan holde på slik.
Redigert 21.05.2020 kl 21:02 Du må logge inn for å svare

Ja, jeg liker Trump dårlig, Nancy og Biden enda dårligere, men det er en fandens og dreden måte Tv2 driver journalistikk på.
Redigert 21.05.2020 kl 20:58 Du må logge inn for å svare
Tyr
21.05.2020 kl 22:32 695

Har oppdaget at jeg ser mindre og mindre på nrk og tv2. Og jeg savner ikke det heller.
Pilteri
21.05.2020 kl 22:44 654

Jeg synes Trump er sykelig overvektig og mindre intelligent enn en 12 åring.

Pilteri er kineser, det er ikke rart at han hater Trump.

Ser ikke på noen av dem, og savner det ikke. Leser mye nyheter fra forskjellige kilder, både innen- og utenriks. Mye kan sies om Trump, men inntil Covid-19 slo til så var arbeidsledigheten i USA den laveste på mange tiår. Og utenrikspolitisk skal han ha kreditt for handlekraft der andre presidenter har vært unnvikende. Det skjeve handelsforholdet til Kina som president etter president bare har sett passivt forverre seg. Den Chamberlain-aktige unnfallenheten presidenter har vist i forhold til terrorstaten Iran fikk en brå slutt da Trump beordret likvidering av Suleimani som bedrev shia-terror i Irak, Yemen, Syria og Libanon.
Redigert 21.05.2020 kl 23:05 Du må logge inn for å svare
2HB
22.05.2020 kl 00:04 523

Trump er slett ikke god og han benytter også enhver mulighet til å vise akkurat det.
utkant
22.05.2020 kl 00:11 502

Trump er vel en av verdens beste con-artist som finnes. Det som er sykt er at folk faktisk hører på hva han sier og ikke har nok hjernekapasitet til å gjennomskue han.

Mer skremmende at folk ler av fake news. Bare i Norge er omtrent alle journalister knallrøde og leverer nyheter deretter. I tillegg oppdretter de manipulasjon-fabrikken faktisk. No for å ta det ett steg videre..... Nøytrale og objektive står det så fint. Så hvem er det som har liten hjernekapasitet?

Hva man skal mene om Trump er ikke godt å si, men han har blitt utsatt for en massiv hat kampanje i 4 år til ende allerede av et samlet rikspressekorps, og av styrende politiske myndigheter i hele den vestlige verden.
Hva gjør det med oss alle som får tredd alt dette nedover hodet hver eneste time til alle døgnets tider? Hvor teit han er, hvor dum barna er, og litt hore lignende fremstillinger av kona er også dagligdags. Det har aldri vært snakk å vise noe som helst hensyn, moderere mobbing i disse tilfellene, i motsetning til i disse samfunnene ellers hvor det er blitt straffbart å ytre seg, hvor alt og alle skal løftes frem enda hvor galt det er fatt. Hvor enhver anderledeshet ellers skal hylles, men for guds skyld ikke Trump og familien.
Man kan jo også tenke seg hvilken påvirkning alt dette har på Trump og hans reaksjonsmønster.
Den eneste jeg kommer på i farten som har holdt seg for god til nedlatenhet, ja hvem er det? Jens Stoltenberg kanskje