Nanoq
22.05.2020 kl 21:16 4693


Det ble jo ingen suksess for Trump & Co. med den store 100.000 personer testen av hans vidundermedisin "Hydroxychloroquine" som han selv påstår at han har tatt i bruk i et par uker...

amerikanerne - selv de som stemmer på Trump ved valgene - begynner vel å miste tilliten til hans medisinske kunnskaper og rådgivning...

Huffington Post, 05/22/2020

Hydroxychloroquine, Hawked By Trump, Linked To Higher Risk Of Death, Study Finds

The president has promoted the drug and claims to take it himself, despite lack of evidence it’s effective against COVID-19.

Hydroxychloroquine, the antimalarial drug touted by President Donald Trump as a coronavirus treatment despite no solid evidence as such, is linked to an increased risk of heart problems and death, a new study of nearly 100,000 COVID-19 patients concluded.
The patients treated with hydroxychloroquine or the related drug chloroquine were at higher risk of developing arrhythmia — an irregular heart rhythm that if severe and/or combined with existing cardiac problems, can lead to sudden death.

Mer her:
https://www.huffpost.com/entry/hydroxychloroquine-covid-19-trump-drug_n_5ec7e3a4c5b66ec2695cbd94
heilo888
22.05.2020 kl 21:23 4719

AZ er seriøse når de hevder at de kan starte vaksineringen allerede i oktober.

Er nå rimelig overbevist om at de vinner dette kappløpet og at medisiner som bemcentinib trolig blir overflødig.

Dessuten er BergenBio knapt en mygg i en konkuranse mellom giganter og vi vet godt hvordan det ender i internasjonal business.

Kanskje de begynner å vaksinere noen steder, men det vil ikke skje uten bråk. Mange kommer til å vegre seg. Jeg tviler på at Norge kommer til å massevaksinere mange samtidig. Det blir sykehusansatte først + eldre mennesker og andre i risikosonen.

Moderna unveiled encouraging coronavirus vaccine results. Then top execs dumped nearly $30 million of stock
https://amp.cnn.com/cnn/2020/05/22/investing/moderna-coronavirus-vaccine-stock-sales/index.html?__twitter_impression=true

"Glem" nå Covid 19- selv uten den skal BergenBio mangedobles relativt lett

Og la oss nå si at det blir vaksine da... Her har jo produsenten selv anslått produksjon av 1 milliard stk. Innen utløpet av 2021- på langt nær mange nok...

Selv legger jeg dette med Covid 19 litt på hylla nå- da det ikke er dette selskapets hovedtarget , i tillegg til at hele greia blir litt "uetisk"
Redigert 22.05.2020 kl 23:21 Du må logge inn for å svare
Nanoq
22.05.2020 kl 22:29 4557

Det ser ikke ut til at markedet er overbevist når det gjelder den optimistiske vaksine-nyheten i dag med AstraZeneca som hovedaktør,

kursen på AZN falt marginalt med -0,11% i USA i dag - og litt mer ned i AH.


Det var jo nesten komisk, men langt i fra noen overraskelse - i alle fall ikke om man leser seg opp på historien til disse gutta boys ... :)
Redigert 22.05.2020 kl 23:39 Du må logge inn for å svare

Enig med du at det kan bli litt i meste laget med fokusering på Covid-19 slik at det lett kan overskygge alt det andre selskapet består av, men når Covid-19 er noe som opptar hele verden så blir det ikke lett å skulle legge det på hylla heller også er jo det likt for alle som er med i dette kappløpet.

MEN som kanskje flere virker å være opptatt av så er det en reell risk at aksjen gjennom det vil kunne bli ekstra hardt starffet om fasit forteller at bemcentinib ikke gav den ønskede virkning nettopp fordi fokuset har vært på Covid-19 og kun det over tid - ser den ...
Redigert 22.05.2020 kl 23:43 Du må logge inn for å svare

Grei oversikt her:

COVID-19 Vaccine & Therapeutics Tracker
https://biorender.com/covid-vaccine-tracker#top/
heilo888
23.05.2020 kl 10:29 3920

Nanoq;
Takk for opplysningen om at AZ-aksjen sank 0,11% i USA i går!!!
Men da vet sikkert også at AZ-aksjen nå har steget 52% på under 2 mnd. i USA.

Men ellers enig i at pipeline til PCIB er meget sterk innen kreftsektoren.
PCIB står på egne ben selv om veldig mange nye nå har kommet til pga. den populære Covid-19 hypen som etter min mening er kommet helt ut av alle proposjoner!
Her gjelder den sterkestes rett og her har BergenBio ingen mulighet med mindre de får en sterk allianse med et BP.
Redigert 23.05.2020 kl 10:30 Du må logge inn for å svare
focuss
23.05.2020 kl 11:04 3836

heilo888
Så du mener at selv om Bemcentinib får gode resultater mot Covid-19 så spiller det ingen rolle da selskapet ikke er et BP selskap? Spesiell holdning det. Er vel ingen grunn for UK og finansiere dette studiet da? Penger ut av vinduet.
Nanoq
23.05.2020 kl 11:26 3756

??? Mine AZN-aksjer ble kjøpt i USA i slutten av mars til ca. kurs 43 USD. Ved nyttår var kursen ca. 50 USD. Nå ca. 55 USD.

Flink gutt, nå ble vi virkelig imponert......
Nanoq
23.05.2020 kl 11:50 3725

Du har åpenbart ikke forstått contexten her

at AZN-aksjekursen er opp +52% de siste ca. 2 månedene skyldes jo mest det store markedsfallet medio mars. Siden desember er kursen opp ca. 10%, så ikke mye Covid19-boost å se her foreløpig.

Uansett, det ledelsen nok har innsett; er at siden Corona er så tett opp mot ordinær influensa- så er muligheten for at det vil mutere år etter år overhengende stor

Og som som kjent...årsaken til at vi ikke har noen vaksine mot "the common flu" er jo at disse virusene muterer hyppig. Dermed blir det jo slik at høyst sannsynligvis så vil vi alltid ligge bakpå med Corona- medmindre produkter som bemcentinib tas i bruk for å hindre spredning både i- og rundt eksisterende og kommende episentre for å hindre spredning

Nettopp derfor burde selskapet bli kjøpt opp av av et internasjonalt fellesskap spør du meg- med dertil storskalaproduksjon slik at ikke samfunnet raseres neste gang dette viruset finner det for godt å mutere- eller det skulle vise seg at vaksinering er fånyttes
Ja, og uansett så vil nok verden klok av skade gjøre ting annerledes denne gangen og ikke avslutte forskningen som sist når pandemien gikk over av seg selv, men vil fortsette slik at de er mer forberedt til neste gang - for er det noe som er sikkert så er det at denne pandemien ikke vil være den siste ..
Redigert 23.05.2020 kl 15:15 Du må logge inn for å svare
Nanoq
23.05.2020 kl 15:52 3451

The British health secretary Matt Hancock said during a briefing that he hopes ‘everybody would have the vaccine’, if and when a coronavirus shot is rolled out, and did not rule out making it mandatory for every citizen.

“I would hope given the scale of this crisis and given the overwhelming need for us to get through this and to get the country back on its feet and the very positive impact that a vaccine would have that everybody would have the vaccine.” Hancock said.
Professor John Newton, who is overseeing Britain’s coronavirus testing, then confirmed that mandating vaccinations is on the table.

In the US, calls have been made to make any vaccination mandatory with the likes of the New York Times expressing concern that half of Americans would refuse to take it.

In Canada, a poll recently revealed that 60 per cent think that when a vaccine for coronavirus becomes available it should be made mandatory.


Many experts have suggested that a vaccine may not even be successful due to the nature of the coronavirus family and the fact that it can mutate.

Leste en god oppsummering av Astrazeneca i dagens The Times:

https://i.imgur.com/EUgM7Nz.jpg

Astra har steget og steget som et resultat av en meget velykket strategiendring i 2012 til at de nå har størst markedsverdi i UK (ca 1500 mrd kr) og ca. 290 mrd kr i omsetning ifjor. Suksess for Astra med covid19 vaksinen vil derfor ikke ha noen veldig stor prosentvis effekt på aksjekursen i forhold til hva lille BGBIO (mktcap ¼% av Astrazencas!) vil oppleve hvis de får suksess med sitt produkt og virkelig selger dette i stort volum.

Det sies hele tiden av biotec-folk som uttaler seg at selv om en ny vaksine vil virke, så er det ingen som vet hvor lenge en immunitet vil vare, og at sansynlig best case er at vi vil kunne få en situasjon som influensa med årlige vaksineringer. Veldig mange dør jo av influensa på tross av tigjengelig vaksinering, så hvis bemcentinib blir en suksess som behandlig, så skulle derfor ikke vaksiner ekskludere behovet bemcentinib i årene fremover
vidfa
23.05.2020 kl 23:42 3073

jeg spør dere hvor mye kursmål? feks 100 kr?
Rockall
24.05.2020 kl 01:04 2995

Det ser litt latterlig ut når menigmann uttaler seg om risk/reward i biotek som dette!

Nordea guider kursmål dobling på kort sikt.
Arctic har kursmål 86 kroner frem til vi kan forvente melding vedr ACCORD studien en eller annen gang mellom slutten av juli - september (+/-). De indikerer vel videre at kursen fort kan bli 200 ved positiv melding på fase 2. (Er det riktig; dere som har lest hele analysen?)

Hvor høyt kursen etter hvert skal er umulig å si, fordi det beror på hvor mye bemcentinib selskapet får solgt som medisin mot coronaviruset (gitt suksess i studiene). Dessuten kommer det resultater fra pågående kreftstudier 25. juni.
Om alt klaffer på alle fronter kan du fort se flere hundre kroner eller mer i løpet av mindre enn et år. En mer edruelig tilnærming er kanskje Arctic sin guiding, eller cirka deromkring.
... men kursen kan komme til å gå mer eller mindre.

Vi bør vel kunne vente en dobling av kursen i løpet av juni, det som ligger lengre foran oss kommer vel helt ann på resultatene av pågående tester. Min tolkning av positiv fase 2 er også 200.

Jeg tenker mellom 80,- og hundrelappen i august; men da er ikke Covid-19 medberegnet

Det er 3 år til en kreft produkt kan være klar og vi vet hvor mange som jobber med en corona vaksine.
En negativ corona nyhet kan føre til krakk og kursen ned til 2xkr og vi vet ikke noe mer om corona vaksinen før i september.
Det var litt lengere en jeg hadde trott så jeg er usikker. Aksjen kan gå til 100kr men også 2x-30 i løpet av mai/juni

...De dro inn 500 millioner nylig fra tunge investorer @ 37,5,-

De har selvfølgelig ikke investert på et håp om at selskapet "knekker" Covid-19

Jo jeg tror de gjorde det.
Husk, aksjen har steget kraftig på grunn av håper ot covid 19 vaksine. Uten denne melding ville man ikke fått satt en emisjon på 37.5kr

Ok - da skjønner jeg ditt syn på både prising og seneste tids utvikling - er bare ikke vant med at tunge investorer "kjøper lodd" av såpass tung karakter :)
Redigert 25.05.2020 kl 15:18 Du må logge inn for å svare

Var ikke så mye aktivitet her i dag, er det taxi sjåførene som selger i dag?

Og... hvis du regner med SARS-CoV-2 hva får du da i sep/okt?

Det er et "umulig" regnestykke som jeg ikke våger meg innpå engang...

-Men det later jo til at innsatsen mot dette blir en kombinasjon av flere produkter (?)
-Hvilken pris blir forhandlet frem på bulk?
-Lisensieres produksjonen ut mot royalties fra de land som ønsker produktet?

Alt for mange variabler å regne på; men jeg TROR vi glatt kan legge på 40,- på kursen uten at jeg kan utdype den høyst subjektive synsingen
HP17
25.05.2020 kl 15:35 1817

Tenk å få kjøpt the next big Stock til litt over kr 40?
Her kan en nok smile hele veien til banken når en sjekker kursen om 3,6,12,24 mnd frem i tid

Skulle de få full uttelling med pågående pandemi, ja da er jeg freidig nok til å legge på 400 kr ovenpå dagens kurs.
Korsar
25.05.2020 kl 15:57 1744

Det er en del proffer som jobber med å riste ut taxisjåførene akkurat nå :-)¨
De lykkes litt, ser det ut til.

Ja, tipper vi havner på 0 i dag, så vil nok proffene riste litt mer i lommene til taxi sjåførene i morgen 😂🤣

Kors!
Hvorfor tror du at noen proffe rister på taxisjåførene?
Akkurat som om taxisjåfører er noe mindre enn de proffe. Pass på hva du skriver,. Dette var virkelig dumt av deg.

Taxisjåfør er en metafor og absolutt ikke angrep på en stolt yrkesgruppe. Mener Korsar har forklart denne metaforen godt her tidligere om du kikker litt i historien her på forumet.