Corona


Norge har klart å kverke pandemien uten noen medisin. Det har Kina også. Ledighetstallene i USA synker. Er det egentlig så veldig aktuelt med medisinen om noen måneder? Tipper vi ser 20 tallet igjen innen 2021. Så skifter fokuset tilbake til kreft.
Redigert 22.05.2020 kl 00:42 Du må logge inn for å svare

Ja. Om vi skal åpne opp for å omgås slik vi gjorde før, så kreves det medisiner.

https://www.nrk.no/urix/danmark-apner-gradvis-grensene-1.15025271

Dette er uten medisin på plass. Jeg tror vi kommer til å se mer av det

Nesten 1300 døde i USA på et døgn og du mener det ikke trengs medisin?

Wow

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Det som er skummelt med BGbio er at de har datt sine krefter i noe de ikke klarer, for å så gå tilbake til kreft.

Og i kreft så leder NANO løpet.
Kanin89
22.05.2020 kl 01:24 708

BgBio er verdensledende på sitt felt med kreft, altså som i at konkurrentane er årevis lengre bak med løpet mot endelig godkjenning.

Det er det samme legemiddelet dei tester for korona behandling. Det påvirker ikkje test-løpet for kreftbehandling. I verste fall taper dei nokon millionar på arbeidet her om det ikkje fungerar.

Casen er altså potensielle inntekter på titalls milliardar i kvartalet på lungekreftbehandling om 3 år. + Potensielle inntekter på samme legemiddel før det på corona.

Eller at dei blir kjøpt opp før det. Eller at ingenting blir godkjent, men det virkar snålt basert på veldig gode resultat frå kliniske testar (kreft).

Dei hadde en fail, var vel i 2018, at det viste ingen effekt på en studie på brystkreft. Ellers har alt vist gode resultat. Sjekk ut litt videoar på YouTube med presentasjonar frå Bergenbio, veldig interessant.