⚡FLAH CRASH de nærmeste dager etterfulgt av rask innhenting ⚡


Forsiktig!
Markeds grafer viser tydelige tretthets tegn og frykt oppbygging etter den kraftige innhenting vi har sett de siste uker.
Mye tyder på en kommende flash crash fulgt opp av mega rally.
Long igjen fra andre uke i juni (uke 24).

grafen nedenfor viser forventet utvikling:

https://www.tradingview.com/x/NLpy46XR/
Redigert 22.05.2020 kl 20:54 Du må logge inn for å svare
Urquel9
22.05.2020 kl 15:17 1275

Har du tegnet de linjene selv? Er du i tilfellet SÅ sikker på at forrige bunn vil holde ved en ny panikk i markedet? Jeg er ikke sikker på at den bunnen vil holde, panikken vil vel naturlig nok bli større i en runde nummer 2, tror jeg.

Hei vi har support på 635 nivå på daglig chart:
https://www.tradingview.com/x/409sR0Sn/

Men som du nevner viser den månedlige chart en alarmerende situsajon som jeg håper og tror ikke vil inntreffe men kan godt hende vi ser en lyn besøk av 570 support nivåofte runde nummer 2 er bare en retest av tidligere bunn og man får ikke ny bunn,

eksemplevis her fra 2008: https://www.tradingview.com/x/QYYmgr9m/
omans
22.05.2020 kl 19:24 1117

Løftet ditt om Next til 5,50 innen utgang av juni er skrevet i stein.

Står for det... det er dessuten en annen sak ;)
Vi snakkes på den tråden innen utgang av Juni.

Det jeg skriver om her gjelder en sannsynlig rask dypp på verdens børser og rask gjennhinnhenting etter første uke i Juni.
Vi får se
;o

Vet ikke helt om tekniske analyser har så mye for seg akkurat for øyeblikket, tatt i betraktning at det er vanskelig nok i et mer "normalt" marked? Leste en overskrift i dag om at sentralbankene bygger balansen med til sammen $2.4 milliarder, i timen!

Med andre ord, selv om FED fortsetter å bremse kraftig (for å skape albuerom til en skikkelig QE-Bazooka?), monetariseres det voldsomt i koordinasjon av sentralbanker ellers. Ingen av dere får disse pengene først, og som siste 14 dager har gitt noen merkelige utslag på intradag-handel, EU vs USA.

De som rapporterer om $2.4 mrd i timen refererer til denne traden som "This is easy" med Disneys plakat av "Easy Street", Mickey Mouse, og avslutter med: -just in case readers were unaware, despite the 'facts' about market performance this post is largely one of mockery and snark and not trading advice
Redigert 22.05.2020 kl 23:37 Du må logge inn for å svare
omans
23.05.2020 kl 00:38 866

Det er nok juging, du skrev 9mai at den testet under krona i april og at den ikke virket attraktiv pga ingen tekniske signaler som gav optimisme. Greit nok, men sto ikke at den skulle under krona igjen.

Jeg vet ikke hva sannsynligheten akkurat nå skulle være for et flash krash når det ikke har kommet kraftig pullback ennå, 10 uker etter low..
Mye er mulig, men trolig ikke basert på pandemi frykt, hva skulle være den utløsende faktor være?
Redigert 23.05.2020 kl 00:43 Du må logge inn for å svare
Tazz
23.05.2020 kl 00:58 838

Der kan jeg nevne handelskrig USA-Kina. Katastrofale Q2 resultater. Økende Arbeidsledighet og konkurser. Ikke minst oppblomstring av pandemien. Det er nok mye større sjans for nedside kontra oppside i nærmeste fremtid.
Urquel9
23.05.2020 kl 01:05 828

Ikke vet jeg hva det skulle være, et flascrash er vel sånt som kommer overraskende på de fleste. Men vi kan vel ikke helt avskrive pandemien ennå, det kan jo komme en bølge nummer 2 med corona når flere land begynner å åpne opp, det er vel heller det vanlige enn uvanlige ved epidemier, at det kommer flere bølger, spanskesyken hadde det.
omans
23.05.2020 kl 10:36 600

I bølge nr1 var de fleste land uforberedt og tok lett på det.
Dersom ny oppblomstring, så vet man nok bedre. I tillegg har nye regler kommet mhp smitteværn.
Jeg forstår advarsler rundt bølge nr2, pga folk ikke må ta lett på det mhp åpning av samfunnet.
For spanskesyken visste de kanskje ikke bedre, det var også 100 år siden.
For at nye bølger skal komme må supersprederne være i aksjon(?). Det kan selvsagt komme noe frykt ifm dette, noe en har sett i små tilbakefall.

Det skrives om lynvisitt til 570, samtidig som tråd om markant V-shaped recovery holdes gående. Da er det noe som ikke harmonerer med strategien til M, og evt holde seg til orda i den :) Men leser ikke alt innhold, en har nok egne strategier... alt blir bra..
Redigert 23.05.2020 kl 10:39 Du må logge inn for å svare

Flash Crash er et fenomen som følge av HFT (High Frequency Trading), der enten robotene har hatt en syntax error, algoritmene har vært for dårlige eller en quant har hatt en litt for "fat finger". Et annet alternativ (som det ikke er så merkelig at vi ikke hører noe særlig om), er muligheten for ytre påvirkning og manipulasjon i dette helt ugjennomsiktige og automatiserte handelssystemet. Noe det antakeligvis var mer risiko for et tiår siden og lengre bak i tid.

Når sentralbankene (unntatt FED for øyeblikket) monetariserer gjeld for $2.4 mrd i timen, da er det mange nuller som slusher mellom TBTF og handelshusene. Selvfølgelig kan det oppstå et flash crash igjen, men det finnes det absolutt ingen måter å kunne identifisere på forhånd, selv om man må forvente "noe" kan skje når som helst med de enorme pengestrømmene som trekker markedene enda lenger vekk fra realitetene.

Alle korreksjoner er i dag forsåvidt innledet av en type "flash crash", der algoritmene til hft-bottene tar avgjørelser ila et millisekund på overskrifter og nyheter. I forhold til TS sine spådommer, er begge tingene han forsøker å gjøre en spådom om helt opplagte, foruten at han tidsbegrenser det til innen én uke ut fra slikke-på-fingeren-og-stikke-den-i-været-metoden.

1. FED gjennomfører ikke en slags tapering midt i en krisesituasjon uten grunn. Powell og FOMC vet at likviditeten tørker opp og at man dermed får problemer med å opprettholde flyten/oppgangen i markedene. De kontrollerer også swap-linjene (for dollar) til andre sentralbanker og for å få mandat til å kunne dra en stor nok bazooka som holder lenger enn til over sommerferien, trenger FED at markedet vil tippe over igjen. De trenger frykten (sammen med politikerne) til å kunne lesse på med enda mer gjeld og digital pengetrykking. Dermed er det åpenbart at vi vil få en korreksjon heller før enn senere, men inntil videre tar andre sentralbanker i FEDs sfære "ansvar" med å øke balansen for tilgang til dollar.

2. Et mega rally(Sic!) kommer jo i det bazookaen(e) blir avfyrt. Hvis de [FED/Treasury] ikke får anledning til å bombe markedene med mer gjeldsbasert FIAT, er det over og ut! Det vet alle. Dermed er det også opplagt at det kommer mer kvantitative lettelser, og antakeligvis fortsatt oppgang i etterkant. Oppgang målt mot hva er en annen sak. Målt i dollar og kroner vil det sikkert se ut som det går oppover. Målt i antall ruller dasspapir (som vi i pandemien ser folk virkelig verdsetter) ser det annerledes ut.
Redigert 23.05.2020 kl 10:43 Du må logge inn for å svare

S&P500 - Da er vi kommet til det jeg tror er mulig turnaround....
Forvent noe økt volatilitet i de nærmeste dager:
https://www.tradingview.com/x/35X3VWXT/
Redigert 26.05.2020 kl 21:49 Du må logge inn for å svare