Natto - kursutvikling


Det er vanskelig å få denne aksjen noe særlig høyere enn kr. 12.00. Det ligger enorme menger skjult på kr. 12,00 og det har det gjort i mange dager. Så fort det begynner å tømme seg, lastes det på med nye aksjer. Litt synd for det er brukbar omsetning om dagen, men det er vel noen som vil ut da vel.
Redigert 23.05.2020 kl 09:34 Du må logge inn for å svare

Det er bl.a RBC INVESTOR SERVICES BANK S.A. som har solgt i det siste. De hadde 250k, men er nå på siste liste ute av topp 20.
Men der er også noen som kjøper bra volum også.
Når salget rundt 12 opphører, vil nok kursen stige igjen.

Tror aksjen trenger litt næring nå for å komme videre. Kansje en god nyhet eller?

Det er uansett positivt at gulvet nå ligger rundt 12,-, selv om det etter mine beregninger er minst 5-6 kroner for lite. Det er synd at selskapet ikke melder om nye kunder eller store ordre og de argumenterer at dette skyldes konkurransemessige hensyn. Jeg tror vi fint hadde tålt litt hyppigere oppdateringer enn stort sett bare ved fremleggelse av tall. Nå har det kommer en del nye aksjonærer og da må man gi litt mer gass enn hva man normalt pleier.


Det er alltids noen som selger seg ned eller ut. Så lenge det finnes kjøpere som plukker på dagens nivå, skal vi være fornøyde enn så lenge.
Helt enig med fisketinn at en nyhet hadde satt ytterligere fart på aksjen, og som livsstil skriver, litt hyppigere oppdateringer. Selskapet har blitt litt flinkere, men jeg synes fremdeles ledelsen kan bli flinkere. Hadde vært knall om Natto hadde blitt kjøpt opp, til en god høy kurs, for potensialet for oppkjøp er der.
Lurer på hvem som har plukket opp aksjer den siste tiden.

Nei, det blir dessverre ingen økning i kursen selv med bra omsetning. Det virker som det er en god post som skal ut på kurs mellom 12.00-12.40. Det ligger mange skjulte ordre og det fylles stadig opp. Positivt med mye bedre likviditet da.

Ja, det er tydeligvis noen som selger skjult. Jeg handlet selv ca 50K aksjer idag, men der var stadig påfyll fra selgeren, selvom han etter hvert flyttet seg ett par tiøringer opp. ENG AS, nr.10 på topp20 har solgt de siste par uker. Dersom planen er å selge seg helt ut kan det ta noe tid med over 400K. Men jeg ser ingen god grunn til å selge seg helt ut nå.
Herman*
27.05.2020 kl 14:14 474

Det er aldri positivt at noen selger, men når det gjelder Hogne Vik (Eng AS), er han 68 år gammel og skal vel kanskje trappe ned i NattoPharma.

Kansje vet Hogne Vik hva søm kommer i Q2? Han hører vel med i inventaret til Natto.
Herman*
27.05.2020 kl 14:46 448

Hvis han selger på dårlige nyheter, vil det være ulovlig. Vi kan derfor anta at det ikke ligger dårlige nyheter i løypa. Så kan en argumentere at hvis det ligger an til svært gode nyheter på kort sikt, ville han kanskje ha ventet litt.

Han er ingen innsider. Og vi vet alle at Q2 ikke blir dårlig. Så akkurat salget fra Eng AS ofrer jeg ikke en kalori.

Men det kan se ut til at hele sektoren tar en pust i bakken etter noen elleville uker. Noen venter også ny nedtur i markedet og selger av den grunn. Heldigvis er ikke NATTO blant aksjene med størst fallhøyde. Her ligger det verdier bak aksjekursen.
Theo19
27.05.2020 kl 15:21 404

Hva skjer med Pharmaco as?Jeg har ikke hatt aksjer i Natto på lenge,men har noen i Pharmaco.
Herman*
27.05.2020 kl 17:50 346

Hvorfor mener du at Hogne Vik ikke er innsider? Han er selskapets medisinske direktør, tidligere CEO, deler kontorer med dagens CEO osv....Selv stusser jeg over at han ikke blir regnet som primærinnsider. Som nevnt har han nådd pensjonistalder, i tillegg er han også på eiersiden i Immunopharma som jeg tror har en del kapitalkrevende ambisjoner de neste årene.

I såfall er han meldepliktig.

Uansett innsider eller ikke, så virker det litt rart at en som kjenner til selskapets drift hver dag pltselig begynner å lempe ut aksjer i stort omfang.. Kansje jeg overreagerer.

Det er jo ikke sikkert at alt skal selges heller. 150k av totalt ca 555k er solgt før 25.05 oversikten. Så får vi se på mandag om mer er solgt.
Men det er noen som kjøper også. Forundrer meg ikke at det dukker opp noen nye på topp20 snart.
Herman*
27.05.2020 kl 20:48 223

Dette er en liste med primærinnsidere, men uansett er det jeg som roter litt med begrepene da jeg trodde det var to kategorier av innsidere. At Hogne Vik ikke er primærinnsider, overrasker som sagt meg. Det kan dog tenkes at hans stilling som medisinsk direktør ikke er så «omfattende» som jeg har forestilt meg. Vi får vel be om en kommentar til salget på et passende tidspunkt.
trendi!
28.05.2020 kl 00:55 140

eng as = svindel. hvilken jobb gjorde hogne som var bra for aksjonærene? butikk i butikken
theo19, pharmaco , eller kaidans. bare lureri sånn at natto fikk grunkers (emiss) sånn at festen kunne fortsette.

trendi, bla bla bla bla.
Snart er det sommerferie for barnehagen, hippi :-)
trendi!
28.05.2020 kl 01:14 127

kaningutt, ja bla bla bla. loversen gjentar seg selv som i årevis. hvor ble grunkersen av i kaidans? og ikke minst, hvor ble kaidans av? kaidans var svindel sånn at natto fikk inn grunkers. hadde natto kjørt en emiss, hadde natto vært konkurs. ingen ville skyte inn mer grunkers i natto pga emissene. kan ennå ikke huske at hogne gjorde noe bra, bortsett fra biscnisse. vi shall drive bischnisse, snakk om fjott butikk i butikk, fjott
ja hva mener du kanin gutt, du ble så taus???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Redigert 28.05.2020 kl 01:35 Du må logge inn for å svare