Trumpgate tar livet av USA!


Trumpgate vokser! Flere og flere spørs seg nå om Trump ønsker å ta livet av flest mulig amerikanere i sin presidentperiode. Hvert råd han kommer med fører til mer død og fordervelse. Viruset florerer og hva gjør trump? Åpner samfunnet! Alle rådene som gis er også med på å ta amerikanske liv. Først så bagatelliserte han viruset. Så mente han det kunne knekkes med en sterk influensavaksine. Så snakket han om å stikke UV-lys opp rattatta. Fordi UV-lys inne i kroppen tar livet av viruset. Da er det jo ikke så viktig at UV-lyset også tar knekken på livet ditt i samme slengen. Og så naturligvis inntak av av avløpsrens. For de som har prøvd å tilsette vann til Plumbo vet at dette ikke er et smart produkt på å spise. Det er i allfal det siste du spiser! Selv om en mirakel skulle skje og du overlever. Fordi en ting er sikkert, spiserøret ned halsen din vil være borte... Og så har du jo malariamedisinen som han påstår han knasker på. Et middel som doktorene sier ikke fungerer og vil føre til en tidlig død. Jeg håper virkelig han inntar medisinen. Når han dør så vil han i det minste gå foran som et godt eksempel.

Trumpgate er den største trusselen mot USA.

Trump er storkæll og gjør en veldig god jobb som president.
Zorin
22.05.2020 kl 23:43 135

Du vinner førsteprisen som pappegøyeimitator. Gratulerer!
Zorin
23.05.2020 kl 02:25 105

Rykter skal ha det til at den orange kjemper en tapende kamp nå for presidentvervet. Taper han, ryker han inn fordi en president er kun immun så lenge følgende krav er oppfylte: 1. han er en sittende president og 2. har sittet 2 perioder slik at foreldelsesfristen for kriminelle handlinger utført av en president er foreldet. Skulle han derimot sitte kun en periode, så er foreldelsesfristen på 5 år ikke utløpt! Så boooom! baby! Trump is gonna go to jail!
Redigert 23.05.2020 kl 02:25 Du må logge inn for å svare

For at du ikkje skal tru at USA ikkje er eit imperium – eit kollapsande eit – overveg følgande. Det US-amerikanske forsvarsbudsjettet er større enn dei nestfølgande ti landa sine – kombinert – men likevel greier ikkje USA å få overtaket på det militært sett knøttvesle Afghanistan. (Det er fordi store delar av forsvarsbudsjettet deira på trivielt sett er stole.) USA har kring tusen militærbasar, i alt vesentleg har dei garnisonar over heile planeten, men med ukjend effekt. Dei gjer krav på heile planeten som sitt herredøme: uansett kor du drar må du framleis betale USA inntektsskatt, og du ligg framleis under USAs lover. Dei kontrollerer og manipulerer regjeringar i tallause land rundt om i verda, alltid med målsetning om å gjere dei om til satrapiar [stattholdarembete] styrde frå USA sitt ambassadekompleks, men med resultat som strekk seg frå uprofitable til pinlege til dødelege. Dei mislykkast no på nesten alle desse tinga, og truar heile planeten med sin dårleg tima bortgang.
https://www.derimot.no/dimitry-orlov-usa-imperiet-kollapser-fort-men-det-ma-skje-forsiktig/

Det vi er vitne til, på alle nivå, er ei slags utpressing: «Gjer som vi seier, elles blir det ikkje noko meir imperium for deg!» Den US-amerikanske dollaren vil forsvinne, internasjonal handel vil stoppe opp, og ein mørk tidsalder vil senke seg og tvinge alle til eit slit i skiten i tusen år, medan dei er nedsunkne i gjørma av gagnlause, endelause konfliktar med nabostammar.

Lenge før Trump, har USA gjort hva de makter for å ødelegge for seg selv, og verden med.

Al I grown up to belive, is a big lie. General Wesly Clark
on you tube https://www.youtube.com/watch?v=5BdIYeE90Zg

700 000 amerikanere fra svake grupper for å spare 5.5 milliarder dollar over en fem års periode, en av tre amerikanere har problemer med å betale regninger og 37 millioner har ikke nok mat hver dag. Dette landets administrasjon er dumme Norge vasall stat for, og er med sin nærmest sosialdarwinistiske markedsøkonomi forbilde til mange norske borgerlige politikere.

https://forum.steigan.no/t/det-militaer-industrielle-komplekset-arelater-usas-okonomi/4879

https://www.hannenabintuherland.com/usa/war-spending-is-bankrupting-america/
Redigert 23.05.2020 kl 04:48 Du må logge inn for å svare

For å få et perspektiv på hva for en kan få for hva et moderne tungt bombefly koster:
En moderne skole i mursten i tredve byer, to elektriske kraftstasjoner som kan hver for seg forsyne byer med seksti tusen innbyggere, to fullt utstyrte sykehus, eller 80 km asfaltert vei.
Et jagerfly koster like mye som 125000 tønner med hvete.
En destroyer koster like mye som nye hjem for over 8000 mennesker.
cinet
23.05.2020 kl 07:57 72

Dems har i lengre tid prøvd å sabotere den suveren folkevalgte presidenten DT . Dette startet før valget, med god hjelp av OFBI. Etter valget startet et kuppforsøk , med hjelp av OFBI /Deep State og fake news media. En rekke korrupte deep state members avslørte seg selv før/under den skandaløse riksrettsaken.
DT hadde gjort America Great Again, så kom kommunistdiktaturet på banen

Wuhan viruset kommer fra P4 labben , utenfor Wuhan.
DT går forebyggende på ufarlig Malariamed foreskrevet av lege. Et preperat som har vært brukt i over 10år. En studie tyder på at det ikke hjelper på de som er alvorlig rammet/sykehusinnlagt. Norske leger hamstret samme malariamed til seg og sine venner senest i mars 2020. Det KAN forebygge, og er ufarlig hvis foreskrevet av lege. Hvorfor da ikke ? Storbritania har kjøpt inn samme malariamed i store mengder.

Spesielt PDF/Jhabba er så full av DT-hat, at de hyller en hjelpeløs sleepy creepy Joe. Dette er en gjennomført korrupt gutt, som både er dementes og avslørt nå som både voldtektsforbryter og rasist.

DT vinne valget suverent i november, hvis ikke Kina har klart å kjøpe valget. Husk at Kina kjøpte sleepy creepy Joe og baby-Hunter i 2015. Pris 10 milliarder for pay for play. Dems er helt i panic mode, og åpner opp for valgfusk i stor stil. Ulovlige innvandrere får førerkort, og dermed stemmerett. Det åpnes også opp for elektronisk hjemmestemming, og da får vi MGP-manipulerende "avstemming", styrt av Kina.

Husk også at DT er den eneste statsleder som sier Kina imot. Boris er heldigvis på banene igjen, og trekker Storbritania ut av spionredskapen til kommunistdiktaturet (Huawai)

Durham vil avsløre deep state og OBAMAGATE vil rulle videre gjennom sommeren. Deretter blir DT gjenvalgt med god margin.

Dems er så i panic mode at de vil velge Hillary som VP...
Redigert 23.05.2020 kl 07:59 Du må logge inn for å svare