***MARRAKESH PAKTEN*** SKAL IMPLEMENTERES I NORGES LOVVERK

*JBJB`
23.05.2020 kl 09:36 230

Hei folkens:))

Og...alarmklokkene burde ringe da Hoire ved eventyrforteller Titten Tei og arabermedløperne hastebehandlet Marrakesh pakten gjennom i Stortinget med håndsopprekning, folkens - nå skal den "ikke bindende" avtalen implementeres i landenes lovverk etter befaling fra Eus juridiske tjeneste - flere av oss ble som kjent razzifisert for å varsle om nettopp dette - avtalen vil gi økonomiske migranter fra Midt-Østen og Afrika samme rettigheter og krav på velferdsgoder som sliterne i landene de klarer å trenge inn i - ytringsfriheten vil også bli skadelidende - spørsmålet er om vi nok en gang har avgitt suvrenitet og blitt lurt trill rundt - ZnageZz...


EUs juridiske tjeneste har i et notat konkludert med at medlemsstatene som har undertegnet avtalen er pålagt å implementere unionens mål, inkludert implementering av migrasjonspakten i eget lands lovgivning, og EU-statene må avstå fra enhver handling som kan bringe målene i pakten i fare.
Det er hevdet fra mange hold at FNs migrasjonspakt inneholder tvetydig ordlyd, som åpner for at nasjonal suverenitet settes til side.
At FN-pakten også inneholdt innsnevret ytringsfrihet eller statsredigert presse ble lite fokusert i norske medier forut for regjeringen Solbergs «håndsopprekningsseanse» og tilslutning til avtalen.
https://resett.no/2020/05/23/dansk-folkeparti-danmark-skal-ut-av-fns-migrasjonspakt/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 23.05.2020 kl 09:48 Du må logge inn for å svare

Og vi som ikke er med i unionen engang. Befolkningen her til lands følger ikke med. Vi er oljedopet.
Hr.Suhr
23.05.2020 kl 11:43 189

"avstå fra enhver handling som kan bringe målene i pakten i fare", (sikkert forfattet av Storhertuginne Tittentei.)
Hvis ikke slike 'avtaler' er regelrett landssvik og farvel til selvstendigheten, så forstår ikke jeg
..tenk det, og alt dette fordi Erna ville gomle kirsebær med de store på jord, og var på knærne etter å komme i bingen med Obama.
Okulus
23.05.2020 kl 11:49 182

De som var valgt til å stoppe slike utskeielser som å utdele vår suverenitet til snedige organisasjoner, sviktet i alvorets stund. Vi hørte ikke er ord fra Siv Jensen. Derfra sviktet det forresten også da Trine Skei Grande ga SV-propagandaministeren i NRK, Eriksen, 6 nye år i folkeforførelsens tjeneste.
Landet mangler en HØVDING! Som vil Folkets beste.

Vel, det går ikke an å krangle på det,Okulus!
Men hvor finner du høvdingemne?
Okulus
23.05.2020 kl 13:52 154

De finnes! Endog Bondepartiet huser noen. Også andre partier. + utenom partier. De behøver ikke å være MENN. Men er for rakryggede til å delta i slangeløpet mot tindene. De sleiker ingen på ryggen. Men vil bli spent bein på hvis de blir ansett som rivaler i karriereklatringen. Min munn er lukket.

Så Erna Solberg har løyet til oss der hun sa at migrasjonpakten ikke var juridisk bindende.

De som fortsatt tror at "Eurabia" er en konspirasjonsteori er mentalt uskikket til å kalle seg menneske.
Sotah
24.05.2020 kl 17:31 64

Jeg skal vurdere å ta jobben. Da blir det skikkelig dreis på det.

Hei Zoten/golkens:))

Og...det trengs ikke flere som sleiker imamene oppetter ryggen, Zoten - du får bli på din post som veskebærer for ayatollahen i Zotiztan, vettu...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla