Photocure- Veien til 200 kroner per aksje.

focuss
PHO 01.09.2018 kl 09:46 23757

Sammendrag.
For at en kurs på kr 200 skal rettferdiggjøres ved P/E=20 så må markedsandelen i USA økes til 5,5 % i Top 25 MSA`s eller til 2,2 % i det totale USA markedet

En slags analyse:

Hva skal til for at Photocures aksjekurs går til 200 kr/aksje? Tar vi utgangspunkt i Q 2 salget på 16 millioner nok og antar 4 slike kvartaler så selger PHO Cysview i USA for 64 mill nok på årsbasis.
For de 25 top MSA’s som Photocure i starten fokuserer på er markedet 670 MUSD eller 6 MRD Nok Dette utgjør 40% av det totale markedet i USA som da blir 15 MRD Nok.

Dagens markedsandel i USA
Med ett Q2-18 salg på årsbasis på beskjedne 64 mill Nok så utgjør Photocures markedsandel i 25 Top MSA’s ca 1,1 %. Legger vi hele USA markedet til grunn så er markedsandelen ve Q2-18 lik 4 promille.

Hvor mye må PHO vokse i USA for å prises til 200 Nok per aksje?
Vi kan ta utgangspunkt i resultatet for Q2-18 som for alle praktiske formål var «break even» justert for restruktureringskostnader. Hvor stor markedsandel må Photocure ha for å rettferdiggjøre en aksjekurs på 200 forutsatt en P/E=20?
Jeg «gjetter» på at 20 prosent av inntekter for økt salg går til dekking av ekstra kostnader og 80% havner rett på bunnlinja. For at aksjen skal prises til 200 kr ved P/E= 20 så må Photocure legge igjen 10 kr per aksje på bunnlinjen. Med 21,5 millioner aksjer må salget øke med ( 10X21,5)/0,8 som gir 268 millioner kroner. Så selger vi altså ved Q2-18 for 64 millioner kroner. For å rettferdiggjøre en kurs ved P/E=20 på 200 kr må salget øke fra 64 millioner kroner til kr 64+268=332 millioner kroner.
Hvilken markedsandel har vi ved ett salg på 332 millioner kroner? Det gir en markedsandel i USA på 2,2 % og i Top 25 MSA`s på 5,5 %
Er det mulig å tro på at ikke BLC Cysview skal ta vesentlig større andel av det amerikanske markedet enn dette? Det er nok mulig, men uhyre krevene.
Redigert 01.09.2018 kl 09:58 Du må logge inn for å svare
onuk
01.09.2018 kl 20:05 8207

Så mye om analytikersvada. Nå i dag når sjansen er mye bedre, så sier de ingenting. Men trøst deg med det, at på mandag er til og med de aksjene litt i pluss. ;)

Mange bra innlegg på denne tråden! Takk til Focuss, det var en god analyse og jeg er enig i dine vurderinger. Jeg forventer en fortsatt markant kursoppgang frem til Q3 på forventninger. Deretter en solid reprising av aksjen på resultater fra Q3. Vår fremtid som Pho aksjonærer ser lys ut!
Ebit
01.09.2018 kl 20:49 8090

MM
Du vet jo at Hestdal sitter på en bråte med svært verdifulle opsjoner.
Han trenger cash om han vil kjøpe aksjer til 37 kr, innen utløpet av 2018

Så langt har de som syns alt er rosenrødt blitt rikelig belønnet i PHO. Hver gang PHO snudde ned igjen etter å ha vært en krone eller to over 30 så angret jeg på at jeg ikke hadde tatt gevinst, men nå er jeg rimelig nok glad for at jeg lot det være. Aksjen kan nok fort stige frem mot neste kvartalsresultat, og dagen før resultatet vil kanskje være et bra tidspunkt for å selge. Ihvertfall er det lett å se at det nå prises inn stadig høyere forventninger til oppløftende nyheter og klare tegn til progresjon. Skulle det ikke komme så blir det nok en midlertidig nedtur hvor man kan få aksjene billigere tilbake. Ingen kan lenger klage på at PHO er en kjedelig aksje å sitte med - her kan alt skje.


dr. Stockman

Hvorfor skulle det ikke komme oppløftende nyheter? Det meste tyder jo på at det vil gjøre det, med flere utplasserte skop og at vi nå er å regne som break even. Det er selvfølgelig opp til enhver å velge når man skal selge. Jeg tror i hvertfall ikke det er lurt å selge rett før Q3. Men den som lever får se..

Det er vanskelig for meg å forstå at Hestdal skulle være fratatt opsjonene sine fordi han har steppet ned fra tronen som CEO.
Uten å ha inngående kjennskap til hele historikken til Photocure, så kan en vel anta at Hestdal i hvert fall har medvirket sterkt, og lagt til rette for den regulatoriske situasjonen selskapet er i nå, FDA-godkjenning, -overbevisende fase III og refusjonsordning.
Altså mener jeg det er umoralsk å frata denne mannen sine tildelte opsjoner.
Hestdal har antagelig en stor del av æren for at aksjekursen stiger så kraftig som den gjør flere måneder før vi sannsynligvis ser det første overskuddet på selve driften av selskapet, og fortjener etter min mening sine tildelte opsjoner.

Jeg har funnet en del andre som har opsjoner som jeg limer inn under her.
Har ikke kjennskap til strike/innløsningskurs på disse, men det er vel naturlig å tro at innløsningskursen for de flestes vedkommende er >27 kr.
________________________________________________________________________________________________________________

- Erik Dahls holds 6,046 shares in Photocure. He holds 63,500 share options in the Company.

- Ambaw Bellete holds 7,551 shares in Photocure. He holds 61,300 share options in the Company.

- Inger Ferner Heglund holds 10,940 shares in Photocure. She holds 70,300 share options in the company.

- Grete Hogstad holds 14,525 shares in Photocure. She holds 58,000 share options in the company.

- Espen Njåstein holds 7,691 shares in Photocure. He holds 64,100 share options in the Company.

- Gry Stensrud holds 5,648 shares in Photocure. She holds 53,300 share options in the company.


Egentlig er jo ledelsens eksponering i selskapet påfallende lav. Gir vel ikke akkurat noe inntrykk av at de sitter med fasiten om at dette skal til himmels.

Oppgang kommer:
Du finner exercise price for de opsjonene du nevner på side 29 av 35 her:
https://photocure.com/globalassets/investor-relations/annual-reports/photocure_annual_report_2017_web.pdf

Opsjonene som utløper i år har innløsningskurs på ca 27 (jf side 22 av 35), men snittet er ca 35 for alle som er opptjent.
Redigert 01.09.2018 kl 22:25 Du må logge inn for å svare

OleK

Mange takk for opplysningen.
_____________________________
dr.S

Hvem trenger å kjøpe aksjer når man har såvidt mange opsjoner?
Dette er vel stort sett ganske vanlige folk uten kjempelønn som ikke har noen formue å satse på aksjer.

Jeg ser med spenning fram til hvor mange av aksjene som blir beholdt av de som sitter med alle disse opsjonene.
Det er tross alt millionbeløp det dreier seg om for å innløse disse, og det er det de færreste som har til disposisjon.

Det burde imidlertid ikke være vanskelig å få banklån til å beholde disse aksjene når opsjonene blir innløst.
Men som man ser i mange slike børsnoterte selskap, så er kunnskapen om pengeyngling heller fraværende hos de fleste ansatte,uansett hvilket nivå de er på i bedriften.

Transcript fra Q2-webcaseten tidslinje 18:12 til 19:38, Ambaw Bellete:

«Our strategy has been to focus on the top 25 metropolitan areas within the country. So, some of the things we have been able to achieve really from our strategy when I talk about metropolitan statistical areas, let me share with you one example. For example in the Washingthon-Baltimore area we focused on John Hopkins University as our key anchor account within that area. From there we have built 11 other accounts within that Baltimore-Washingthon area. They start seeing loosing patients to John Hopkins, they start seeing patients demanding it within the community, the other hospitals within that community actually start adopting the technology. And they are groing the volumes in that area as well. So those are the things that have been happening. We have also been able to show that in many of those centers where they have adopted the technology e are growing our share within that customer base, now up to 20 percent, up to 30 percent of the TURBT procedures are being done with blue light cystoscopy within those segments of the market place that we are in. That really sets the stage for blue light flexible cystoscopy, beacause those same centers are those that we are targeting for ble light cystoscopy. And the focus has been translated to the same customers that are in our pipeline for blue light surveillance cystoscopy."
focuss
01.09.2018 kl 23:41 3503

Det skrives mye bra her og noe som ikke er så bra. Det som er minst bra er vel Dr. S sine skriblerier om at han mener Nano er en bedre investering. Dårlig dømmekraft er neppe noe man er født med så han må nesten ta ansvaret for sine skriblerier selv. Han har jo ikke forstått svakheten med Nano selv om han har fått det forklart med teskjeer.
focuss
01.09.2018 kl 23:51 3497

Det snøffelen gjengir her er helt i tråd med hva man kommer frem til med en svært enkel bondevett analyse. Hvem synes det er ok med en medisinsk vurdering som gir 40 % sjans for å overse farlig kreft?

Du bommer nok litt der focuss. Jeg er vel blant de få som skjønte at PHO var en god investering også når den lå på 22 kr, og selv Medisinmannen hadde mistet troen. På kort sikt er det heller ikke usannsynlig at PHO vil fortsette å utkonkurrere NANO, men på lengre sikt blir det nok motsatt - ihvertfall i markedsverdi - men siden PHO pr idag er betraktelig mindre verdt så ser jeg ikke bort fra at selskapet kan stige enda mer enn NANO hva angår flerdobling. Sannsynligheten for å få en slik optimal utvikling i PHO er derimot betydelig mindre enn for at vi skal få det i NANO. Men er jo klar over at andre kan bedømme dette annerledes, og fasiten må vi uansett vente på noen år.

Både Focuss og dr.Stockman har mye rett her. Må si jeg har lært av dere begge. Når det gjelder Focuss så er han meget flink å analysere risikoen i et selskap og det er til punkt og prikke. Han har også hadd meget gode poenger med hvorfor investere i Pho. Det handler om å få best avkastning på investert beløp og med minimal risiko.
Slik jeg ser det er vel risikoen mindre å investere i PHO kontra feks...NAS, den store forskjellen er nok at avkastningen i PHO blir mye mye bedre.
Igjen handler det alltid om risiko når det gjelder aksjer, og det er mye info om ditt og datt en investor ikke klarer å få info om.
Jeg ( tror) at investering i Nano kan være høyere risk, men de som våger å ta litt risiko før all info er tilgjengelig, det kan også vise seg å bli meget lukrativ. RL har lagt så mye penger og energi i Nano og samtidig pioneer erfaring fra Algeta, så jeg tror dette blir bra. Det er også viktig å ha en vilje til å lese mellom linjene, der er vi investorer forskjellige. Uansett lykke til alle PHO og NANO aksjonærer:)
Redigert 02.09.2018 kl 02:16 Du må logge inn for å svare
bravi
02.09.2018 kl 08:17 3212

Jeg har ikke noe tro på Nano, så litt på den for 1 år siden og valgte den bort. Det kommer til å ta år og dag pluss emisjoner før man kan si om det caset blir til noe. Statistikken har de mot seg selv om mange har forelsket seg i aksjen tidligere og fremdeles sitter med papiret. Merkelig strategi enkelte har når de går inn i Pho og håper å tjene såpass på det at de dekker tapet i Nano. Hadde vært bedre å kvitte seg med Nano da å heller gå all inn i Photocure.

"they start seeing patients demanding it within the community, the other hospitals within that community actually start adopting the technology......"

"now up to 20 percent, up to 30 percent of the TURBT procedures are being done with blue light cystoscopy within those segments of the market place that we are in."

Blir spennende å se hvilke prosentandel man er kommet opp i ved Q3. Her er det tydeligvis kundene som forlanger det beste, noe jeg har full forståelse for når man vet hvilke konsekvenser det kan ha å gå for det nest beste. For de tall som kommer på Q3 vil gi oss en pekepinn på hvilke markedsandeler PHO minst kan regne med å ta. Det gir oss også bedre grunnlag for å beregne inntjening og kurs litt frem i tid. Men jeg tror vi skal holde oss godt fast, for her kan det komme voldsomme tall. Spesielt når vi pr nå diskuterer markedsandeler på langt under 10% for å forsvare en kurs på kr 200,-.
focuss
02.09.2018 kl 08:34 3178

Dr.S
Du gir inntrykk av at du kjøpte PHO fordi den hadde falt mye og at den derfor virket historisk billig og ikke fordi du hadde satt deg inn i Fase 3 studiet og så hva det ville føre til. Å kjøpe en aksje fordi den har falt mye er ikke spesielt imponerende. Nå har du vel noen hundre ganger skrevet at du kjøpte Nano på 12 og PHO på 22. Argumentene dine for hvorfor Nano har større potensial enn PHO er også syltynne for å si det mildt. Kunne vært interessant om du forklarte hva du mener er potensialet i PHO og i Nano.
Redigert 02.09.2018 kl 08:39 Du må logge inn for å svare

bravi
Selv har jeg en formidabel gevinst i NANO, men for tiden tror jeg pengene mine vil yngle langt bedre ved å ha dem investert i PHO. Etter siste ukes opptur har jeg nå ca 90% av investerte midler i PHO. Og jeg føler meg meeeeeget komfortabel med det.

Ha en riktig god helg videre! I dag må jeg konsentrere meg om SK Brann.
focuss
02.09.2018 kl 08:54 3135

Når det gjelder Nano så er 3 FL markedet langt mindre enn markedet til PHO og de er ikke engang alene i det markedet. Når det gjelder Archer 1 så har man foreløpig ikke resultat fra en eneste pasient, bare fra mus. Å snakke om potensialet i Nano basert på Archer er omtrent som å snakke om potensialet til PHO basert på tarmkreft.

Dr.S : «Sannsynligheten for å få en slik optimal utvikling i PHO er derimot betydelig mindre enn for at vi skal få det i NANO» ????

Jeg er veldig positiv til Nano, men at noen kan mene at sannsynligheten for suksess der er større enn i Pho er for meg komplett ubegripelig.
Pho er allerede godkjennt, får refusjon, er verdensmester i den dyreste kreftformen og er allerede nå i ferd med å legge USA for sine føtter.
At patentene løper ut om noen år er ikke relevant.
Det blir umulig å utkonkurrere Pho når scopene allerede er utplassert og hver dose Cysview bare koster 9000kr (og pengene refunderes).

Jo mer jeg setter meg inn i Pho, jo bedre skjønner jeg at jeg virkelig har skutt gullfuglen, nesten uten risiko.
Ingen finansiell risiko, ingen resultatrisiko.det er INGEN risiko.
De er kort og godt best.
At marketcap er som en pølsekiosk er helt surrealistisk.
1ste januar 2019 dukker jeg opp her :
https://investor.dn.no/#!/NorgesAksjer/2017/1122279

?
focuss
02.09.2018 kl 09:10 3135

Eneste grunnen til å være investert i Nano nå slik jeg ser det er håpet om at FDA skal gripe inn med store regulatoriske privilegier som forkorter veien til markedet. Skal Nano gjennomføre sin faktiske planer ser jeg ingen grunn til å velge Nano nå. Så kan man da vurdere sannsynligheten for regulatoriske lettelser som gjør en stor forskjell. Skal vi si sannsynlighet på 10-20%? Får de ikke det så trenger de ny emisjon lenge før de i det hele tatt får sent inn sin FDA søknad. Med andre ord, emisjonsrisiko på 80-90%
Redigert 02.09.2018 kl 09:15 Du må logge inn for å svare

Jeg mener at fast-track øker sannsynligheten for en betinget markedsadgang før Paradigme er sluttført.
Dessuten forventer jeg en samarbeidsavtale med f.eks Roche eller Bayer, «any day».
Algeta steg 72% den dagen Bayer inngikk samarbeid med Algeta.
Ledelsen i Nano bør gjøre det samme for å få fart på Archer og Humalutin.
Jeg synes det er merkelig at de ikke allerede har gjort dette, men Bravo trenger nok litt tid i stolen......
Redigert 02.09.2018 kl 09:19 Du må logge inn for å svare
focuss
02.09.2018 kl 09:26 3112

Scopfinder.
Hvordan vurderer du sannsynlighet for tidligere markedsadgang basert på Lymrit studiet? Foreløpig har vi ikke engang sett resultatet av studien og tidlig markedsadgang basert på så få pasienter har vel aldri blitt gitt før?
Sydney
02.09.2018 kl 09:34 3087

Visst jeg skal prøve å balansere det litt. Noe av grunnen til at folk ikke har så tro på photo ute er at de let he har hatt produktet i Europa uten noe overskudd å vise til..
focuss
02.09.2018 kl 09:41 3081

Sydney
Ikke så underlig da produktet er ulisensiert til et selskap som ikke satser og PHO bare mottar beskjeden royalty fra salget som for øvrig prises langt lavere i Europa enn i USA. Til tross for det så havner det 60 mill i året på kontoen til Photocure uten at de trenger å bruke krefter på det. Så de som legger erfaringene i Europa til grunn for å vurdere USA bommer virkelig stygt.

Vi har ikke sett endelige resultater av Lymrit, men vi har gode indikasjoner.
Men denne tråden bør vel fortsette å handle om Pho,,,,,,som nå er min største investering.
PCIB nr 2 og Nano nr 3 ?
Dessuten er det Pho jeg vekter meg opp i, ikke i Nano.
(I PCIB skal jeg kjøpe for alle T-rettene jeg får)
Computum
02.09.2018 kl 09:52 3038

"At marketcap er som en pølsekiosk er helt surrealistisk."
Vel, hvor finner du en pølsekiosk verdt 1100 millioner kroner? At PHO ligger gunstig an med produkt i markedet og godt kapitalisert er det liten tvil om. Det store spørsmålet er hvor stor verdien kan bli de kommende to årene. Kan den bli 200 kr vil det si en mcap på ca 4,3 milliarder eller tilsvarende 3 ganger Medistim.
focuss
02.09.2018 kl 10:10 2986

Scoopfinder
Ble litt mye Nanoprat trigget av Dr.s sin gjentatte påstand om at potensialet er større i Nano

Ikke bare er potensialet langt større i Pho, men risiko er langt mindre :-)

1 milliard er som en pølsekiosk å regne innen biotec.
At Pho er priset langt under Nano er fullstendig surrealistisk.
Den burde vært priset langt høyere, og det kommer den til å bli.

En prising på 1 mrd burde tilsi at forventet inntjening kommer til å bli 1mrd/20=50 mill
Tror dere Pho kommer til å tjene mer eller mindre enn 50 mill ?
Redigert 02.09.2018 kl 10:27 Du må logge inn for å svare

Har store forventninger til PHO, og er godt lastet med aksjer, så min skepsis eller kanskje heller betingede entusiasme gjelder de mest optimistiske forventningene. Sier ikke at de ikke kan slå til, men det er mange grunner til at jeg ikke finner det spesielt usannsynlig. Når det gjelder NANO så vil Archer før eller siden (gjerne før) bli en blockbuster. Er ikke synderlig bekymret for at kun musene vil ha glede av kombinasjonsbehandlingen. Hvis det f.eks. handlet om immunterapi ville jeg vært bekymret fordi det gjelder intrikate mekanismer som kan oppføre seg ganske så forskjellig fra mann til mus. Radioaktiv stråling er en helt annen sak, og uten å være kjernefysiker så tror jeg vi kan slå fast at avstanden mellom mann og mus er langt mindre i slike sammenenhenger. Riktignok er stråler usynlige, men det bir vel egentlig ikke helt feil å sammenligne med hvordan menn og mus reagerer i møtet med en åpen flamme. Ingen er immune mot det.
Når det gjelder utløpte patenter så kan nok PHO føle seg trygge i lang tid fremover, men jo større dette måtte bli jo mer fristet vil BP bli til å overta markedet. Men som focuss er inne på så var PHO i utgangspunktet for meg ment som en kortvarig pengeplassering hvor jeg ble fristet av den lave inngangsverdien. Jeg har følgelig ikke den helt store oversikten i teknologien eller kontrollen på denne. Har likevel en følelse av at de som er helfrelste er litt for optimistiske i forhold til det å kunne holde konkurrentene unna (i tillegg til problemene og omkostningene ved det å skulle erobre et stort marked).

Så litt på en artikkel omkring "blue-light technology". Her nevnes Photocure nærmest bare i en bisetning: "....Photocure, the company that makes the imaging agent used in blue light cystoscopy." På forumet her får man jo inntrykk av at "blue light cystoscopy"=Photocure, men det er vel ikke helt det inntrykket man sitter igjen med etter den artikkelen ihvertfall. Og når "imaging agent" ikke lenger er patentert så virker det enda mer uforståelig at Photocure skal kunne ha full kontroll på dette i overskuelig fremtid. Men jeg har et forsett om å avsette tid til å sette meg mer inn i dette før jeg leker med tanken på å ta gevinst.

Denne tråden har fått den unike tittelen: "Photocure - Veien til 200 kroner per aksje".

Hvis pres av Q3 formidler i tall og utsetting av scope den positive holdningen som kom til syne ved pres av Q2, så tror jeg at kursmålet om 200 kr er innfridd rundt Pres av Q4 2018, altså i februar 2019.
Jeg legger også til grunn hva som ble uttalt på podcasten fra RADFORSK og deres forventninger Photocure i nær fremtid.
Ingen tvil om at RADFORSK holder PHO som vinneren blant sine investeringer.

Hvis mitt tips går inn, så kan vi sette oss ned å lage en lignende tråd som denne, men med en liten forandring i tittelen:
" Photocure - Veien mot 500 kroner per aksje".
Veien til 500 vil neppe ta mer enn et år fra 200.

Personlig glemmer jeg alt om P/E i denne aksjen før selskapet etablerer seg med et salg og bunnlinje som det går an å regne hjem P/E på.
De neste 15-18 månedene er det etter min mening all grunn til å tenke seg at aksjen vil gå kun på forventninger og guiding, muligens enda lenger.
focuss
02.09.2018 kl 10:40 2904

Computum
Medistim er et flott selskap som har levert konsistent vekst i salg i mange år. Prises ca 35% over PHO og handles på P/E ca 28. Selskapet er godt kjent i det amerikanske markedet med sitt medisinske utstyr. Styreformannen i Medistim ser potensialet i PHO og har kjøpt seg opp til en av de største aksjonærene i Photocure.
Redigert 02.09.2018 kl 10:46 Du må logge inn for å svare

Scoopfinder
"Pho er allerede godkjennt, får refusjon, er verdensmester i den dyreste kreftformen og er allerede nå i ferd med å legge USA for sine føtter."
Du skjønner sikkert at slike utsagn ikke er særlig seriøse, og det er vel heller ikke meningen. Archer vil (hvis det går som vi tror) være en enestående kreftbehandling på sitt område mens Photocure (tross navnet) ikke kurerer noe som helst, men er muligens verdensmester i å oppdage denne formen for kreft, men det er tross alt noe helt annet. Og at du betrakter utgåtte patenter som "ingen risiko" faller jo også på sin egen urimelighet. "Lav risiko" i nærmeste fremtid kan jeg gå med på (la oss si 10 år fremover).

Får vel tross alt peke på at selv om Focuss antas å være svært godt inne i denne materien så stiller vel ikke medisinmannen noe svakere akkurat, Og da har jeg jo i bakhodet at da jeg selv drev og kjøpte meg opp i PHO så advarte jo medisinmannen nærmest mot å bli lurt til å gå inn i dette selskapet. Nå har han riktignok fått troen tilbake, og som meg legger han svært stor vekt på at man ble kvitt Hestdal og fikk inn Bellete. Men Bellete har vel og merke aldri servert de fremtidsvyene som det de største entusiastene på forumet gjør.
focuss
02.09.2018 kl 10:57 2865

Dr.S
Nano kurerer da heller ikke noen som helst men kan øke tid til kreften returnerer slik som også PHO gjør. Archer er jo testet på mus og ikke en eneste pasient behandlet ennå. Ellers så er jo ikke engang Paradigme studiet godkjent i USA ennå. De slet jo lenge med å få rekruttert første pasient til Paradigme og så langt vet vi ikke om det har blitt med denne ene. Ledelsen mener jo det er fornuftig å ikke informere om slikt. At Nano er priset 3 ganger verdien av Nano er rett og slett skrullete. Men den forskjellen synes nå å minske i høyt tempo.
focuss
02.09.2018 kl 11:00 2857

Dr.S
De har ikke fått inn Bellete som du sier. Han har vært president for Photocure Inc hele tiden og har gjort en fantastisk jobb. Også i Hestdals tid.

focuss
"At Nano er priset 3 ganger verdien av Nano er rett og slett skrullete. Men den forskjellen synes nå å minske i høyt tempo." Bortsett fra den åpenbare trykkfeilen så henger du faktisk litt etter i det høye tempoet - NANO er nå priset 2,5 ganger høyere enn PHO.

focuss
"De har ikke fått inn Bellete som du sier. Han har vært president for Photocure Inc hele tiden og har gjort en fantastisk jobb. Også i Hestdals tid."
Ja, det hadde jeg jo helt glemt. Men markedet setter tydeligvis pris på at han blir synlig utad, og han er vel også en god eksponent for nøktern, men fremoverlent optimisme.
focuss
02.09.2018 kl 11:08 2839

Dr.S

Ser du er bekymret for situasjonen i Pho om 10 år. Hva med situasjonen i Nano om 10 år om vi forutsetter at de i det hele tatt har ett produkt. Kan de da være blåst av banen av Car-T, CPI, andre immunterapier eller andre i dag ukjente teknologier?