De vil ikke si hvem det var som anbefalte nedstenging av landet

brahman
24.05.2020 kl 10:12 404


og stenge ned samfunnet. Uten vitenskapelig grunnlag.

Verken Danmarks elkler Norges statsminister vil si hvem som anbefalte nedstengingen.


"Det rår usikkerhet i Danmark om hvem det var som egentlig anbefalte å stenge landet. Og statsminister Mette Fredriksen nekter å si hvem det var. Dette går fram av en artikkel i Jyllands-Posten.

(...)

Professor Kjell Møller Pedersen ved Syddanske Universitet sier i en kommentar:

Regeringen trak en klædedragt ned over sin politik og gav indtryk af at det var den sundhetsfaglige rådgiving at lukke ned. Men det tangerer en usandhet.

Den engelske skalden ville ha oppsummert situasjonen med å slå fast at "There is something rotten in the state of Denmark."

Men siden situasjonen er akkurat den samme i Norge, nemlig at vi ikke vil si hvem som ga dem rådet om å stenge Norge, måtte han ha tatt med seg Norge i samme slengen. Og her er det verken politikere eller hovedstrømsmedier som stiller spørsmål om hva som skjedde eller hvem som anbefalte at Norge skulle stenges."

kilde:
Steigan.no.: Danmarks statsminister nekter å si hvem som anbefalte å stenge landet.
Slettet bruker
24.05.2020 kl 10:21 396

Først satt de og så på at fly etter fly fra Italia landet i Norge, og kritiserte de land som stengte grensene sine, men da Norge hadde rast opp på en tredjeplass over landene med flest smittede ift innbyggerantall, bråsnudde de plutselig og klappet igjen samfunnet, samt nektet flere å teste seg.

Det trenger ikke å være mer innviklet enn at de etterhvert skjønte at det kom til å gå til helvete hvis ikke de gjorde noe.
Redigert 24.05.2020 kl 10:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.05.2020 kl 10:39 384

Nå når alle forstår at hele Pandemien er en 'villet feilvurdering' med 'forfeilet nedstenging' som har gitt alvorlige nasjonale konsekvenser, går det opp for folk at noen står ansvarlig for politikken som føres i et land - noe elitepolitikerne selv har glemt for lenge siden, helt fra de overførte politiske beslutninger til 'overnasjonale organer' som intet folk har fått anledning til å stemme over! Det gir en enkel hverdag for elitepolitikere uten livserfaring å støtte seg på overnasjonale konvensjoner, inntil disse en dag gjør alvorlige feil med globale følger, og trår til med både "for lite for sent" og "for mye for fort" på en og samme tid.

EU abdiserte i egoistisk splittelse da krisen kom, og over dem står FN NWO. Så er det opp til oss å avgjøre WHO of these to blame. Kanskje vi skulle kvitte oss med begge og heller ta en liten restart med håndterbare nasjoner og deres homogene kulturverdier som utgangspunkt - sånn litt mer frihet for alle liksom?
kokkohill
24.05.2020 kl 10:42 374

Dette som HF her skriver ,håper jeg blir jobb nr 1 fremover :
EU abdiserte i egoistisk splittelse da krisen kom, og over dem står FN NWO. Så er det opp til oss å avgjøre WHO of these to blame. Kanskje vi skulle kvitte oss med begge og heller ta en liten restart med håndterbare nasjoner og deres homogene kulturverdier som utgangspunkt - sånn litt mer frihet for alle liksom?
brahman
24.05.2020 kl 16:48 329

Er virkelig såkalt "Feil og manglende blinking i rundkjøringer" viktigere enn dette ?

Redigert 24.05.2020 kl 16:49 Du må logge inn for å svare
Inngangen
24.05.2020 kl 21:30 299


Nya Dagbladet:

"WHO fortsätter driva på tvångsvaccinationer – ska avgöra om du får resa"

"Världshälsoorganisationen WHO utvecklar just nu digitala vaccinationskort för att, som man formulerar det, ”kunna hjälpa folk att resa utomlands”. I praktiken arbetar man med andra ord för att begränsa det fria resandet för den som inte accepterar vaccinationer."

https://nyadagbladet.se/it-overvakning/who-fortsatter-driva-tvangsvaccinationer-ska-avgora-om-du-far-resa/

Redigert 24.05.2020 kl 21:31 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
24.05.2020 kl 22:00 284

Det er vel det samme hvem som anbefalte det. Er ikke sikkert det bare var en person. Uansett burde de fått en premie.

Alle land som ikke ville stenge ned tidlig har virkelig fått merke det på pukkelen. Det hvor det har vært sterke tiltak har det vært veldig lite smitte. Som f.eks. i afrikanske land.

Noen var som GB og USA sene med å innsette strenge tiltak og har virkelig fått svi for det. Ingen har prøvd på gruppeimmunitet som enkelte snakket varmt om, og takk for det. Neste smitteeksplosjon skjer nå i Brasil som styres av en spenna gal høyreekstremist som prøver å gripe inn i de som har kunnskap sine avgjørelser. Litt som Trump og Boris Johnson i begynnelsen. Selv Trump har vel skjønt alvoret etterhvert. Boris som etter eget utsagn var frisk som en fisk fikk sykdommen og svevde mellom liv og død. Da fikk pipa en annen låt og veldig strenge regler ble innført. Tiltakene kom også relativt sent i land som Italia, Spania, Belgia og Frankrike. Disse fikk også føle på konsekvensene, men heldigvis har det vist seg at det har virket å innsette strenge tiltak.

Sykdommen er meget lett smittsom. Det så vi i Østerrike og Nord- Italia i starten.

I dag leser vi om Champions Leage kampen mellom Liverpool og Atlético Madrid etter at alle visste om utbruddet. 35 dager etter kampen var det 41 som hadde dødd av viruset.
brahman
24.05.2020 kl 22:07 277


Globalist Boris Johnson håper på globale løsninger innen vaksineutvikling og drugs mot viruset. Som han ga uttrykk for på dagens pressekonferanse.

For en patetisk fyr.
Slettet bruker
24.05.2020 kl 22:14 271

Vi får krysse fingrene og håpe at det ikke eksploderer igjen nå som samfunnet åpnes mer opp igjen.