Det smeller i Chemnitz nå

mishka
01.09.2018 kl 15:19 2660

Og det er jaggu på tide.
Tirrer man tyskere for lenge så smeller det!
NPD oppretter såkallte "sikkerhetssoner".
Og de er flere enn politiet så nå skal Ali og Muhammad passe seg.


https://npd.de/nach-mord-in-chemnitz-plant-npd-weitere-schutzzonen/

Kl. 17 braker det løs igjen.

https://www.youtube.com/watch?v=zMuoJfIeLjQ
artig
01.09.2018 kl 21:47 2015

Mens den ene siden argumenterer for multikulturalisme, argumenterer den andre siden for at ubegrenset innvandring har gjort Tyskland mindre trygt.
https://resett.no/2018/09/01/spent-stemning-i-chemnitz/

Folk som er motstandere mot fri innvandring demonstrerer, og da kommer selvfølgelig voldsapene fra ekstreme miljøer durendes.
De tåler ikke at andre enn dem selv benytter seg av retten til ytringsfrihet.
mishka
02.09.2018 kl 19:39 1985

Det er noe storslagent over demoene i Tyskland. For et par år siden tok jeg flere ganger turen ned fra Berlin til Pegida-demoene i Dresden.
Siste gangen var det så mange at det ikke var plass i Altmarkt. Apellene ble holdt på gressletta ned mot elven.
Når 10.000 synger nasjonalhymnen Deutschland, Deutschland über alles så er man vitne til historie.

https://www.youtube.com/watch?v=uglTJyfaNjM

https://www.youtube.com/watch?v=2eRZBTb1EkI

Og for den som lurer: Det er ikke det norske flagget man ser. Det er svart der det norske er blått og gult der det norske er hvitt.
Det ble laget av motstandsmannen Josef Wirmer under den 2. verdenskrig og er et symbol på motstand.
Redigert 02.09.2018 kl 19:40 Du må logge inn for å svare
artig
02.09.2018 kl 19:43 1981

Et kors er et kors.
Nå må mennesker stå sammen.
På tvers av religioner.
Muslimer, Kristne, whatever. Vi må samarbeide.
Vi lever tross alt på den samme kloden, splid gavner ikke folket.
Slettet bruker
02.09.2018 kl 19:56 2041

Artig er inne på noe vesentlig, kampen har alltid stått mellom staten og folket.
artig
02.09.2018 kl 20:05 2038

Ihvertfall i dag.
Jeg lurer på om de hater oss.
Slettet bruker
02.09.2018 kl 20:58 2023

Det har vært sånn helt siden en eller annen idiot var så dum å finne opp staten.

Du føler at det har strammet seg til i din livstid, og det er helt riktig, men dette er syklisk og gjentar seg i det uendelige. Vi kan diskutere det videre, men dette er feil tråd.
mishka
02.09.2018 kl 22:33 2003

Meget bra som alltid av Kent Andersen. MÅ LESES:

https://www.document.no/2018/09/02/se-chemnitz-og-skjelv/
Slettet bruker
03.09.2018 kl 18:09 1970

AfD nest største parti på siste måling:

http://www.wahlrecht.de/umfragen/
Slettet bruker
03.09.2018 kl 18:51 1958

"I årevis har vi fredelige, demokratiske skribenter advart mot det flerkulturelle samfunnseksperimentet, fordi det er utopisk anti-politikk bygget på rene falsum, og det gjennomføres fullstendig uten grenser, mål, planer, feedback-funksjoner eller suksessempiri.
Multikulturen er et splittelsesprosjekt, og Chemnitz viser at Europa begynner å få dårlig tid. Opptøyene og folkehavet i Chemnitz, er nemlig ikke et postitivt tegn, slik mange føler. Det viser hvor dypt Europa har sunket."

"Fredsprosjektet" EU er ferd med å bryte ut i intern vold.

Spørsmålet er om folket ikke bare har en rett til revolt når elitepolitikere ødelegger våre lebensraum, men om vi også har en plikt til å gjøre det?

I eldre tider var våre forfedre fullt innforstått med at vi hadde våre fedreland til låns og at vi skulle levere det videre i helst enda bedre stand til neste generasjon enn vi selv overtok i vår tid. Den raseringen elitepolitikerne har påført våre land, befolkninger og kultur, er uopprettelig og må reverseres fullstendig. Folk har fått nok nå. Kloke politikere må lytte til egen befolkning, ikke bare til fremmede lykkejegere som ikke har til hensikt å være med å bygge opp det de anser for å være vantro land.
Redigert 03.09.2018 kl 19:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.09.2018 kl 19:07 1944

"«Germany is at boiling point. Tens of thousands took to the streets last night, over the latest set of murders by migrants in Germany. Angela Merkel and her TREACHEROUS government have the cheek to label the protesters as ‘far right racists’. If you let millions of migrants, UNCHECKED, into Germany, with a Third World mentality, and some of them rape and murder German citizens, then the people have every right to protest about it ….without being called far right racist!»" - Tommy Robinson på FB.
Slettet bruker
03.09.2018 kl 19:11 1942

"Tommy er forbanna. Hege Storaug, Douglas Murray og hundrevis av andre intellektuelle og aktivister er bekymret, og med all mulig grunn: De siste 30 årene har hundrevis av forfattere skrevet hundrevis av bøker, som på hundre måter advarer mot det flerkulturelle samfunnseksperimentet i Europa. Disse bøkene dokumenterer på hundre måter hva åpne grenser, masseinnvandring, avvikling av nasjonalstater, nasjonale grenser, nasjonal politikk og nasjonale kulturer fører til – særlig når man giftblander det med islam. Advarslene har ikke hjulpet det grann, selv om de var aldri så korrekte. Så ja: Nå er Tyskland på kokepunktet. Som advart."

Ikke minst har Kent selv skrevet en utmerket bok "Godhetens tanketomme ondskap" om fremmedinnvandringen.
Slettet bruker
03.09.2018 kl 19:18 1940

"Tyskland har ikke noe lovverk som kan håndtere spredningen av sharia, macho-verdier, voldsbruk, kynisk og korrupt ukultur samt kvinnehatende overtro fra u-land. Prosjekt flerkultur sikrer tvert om at denslags kan dyrkes og spre seg fritt for å «berike» oss. Staten er dermed maktesløs mot koloniseringen den selv har satt i gang, og nettopp det begynner å demre for stadig flere tyskere. Det er ikke de som gjør noe galt. Det er den tyske staten som gjør noe galt.

Det burde politiet ha mot til å si høyt og tydelig, men nei."
Slettet bruker
03.09.2018 kl 19:21 1938

"Det er mye å lære av balkaniseringen og hva det endte med. Det er imidlertid enda mer å lære av hva alle var enige om var den riktige og beste løsningen i ettertid: Opprette egne nasjoner for de forskjellige folkeslagene. Skille folk og kulturer med klare grenser. Dette er bare sånn ca 25 år siden, men Angela Merkel og hennes kumpaner kan ikke ha fått med seg noe av denne leksjonen eller. Det er dette som er så dønn fortvilende med dagens PK-elite og ettertidter-pressen deres: Historieløsheten – og det absolutte, totale intellektuelle vakuumet de står for."
Slettet bruker
03.09.2018 kl 19:24 2049

"Europa var unikt, rikt, mangfoldig, raust, inkluderende, antirasistisk, fredelig og demokratisk. Det var helt supert. Av en eller annen grunn var ikke det bra nok. Det måtte fikses. Og globalistene bestemte seg for at det skulle fikses med en udemokratisk union, Euro, multikutur og masseinnvandring. (Toppet med en overdose klimahysteri, så folk skal få noe annet å frykte) Men de har aldri vært i stand til å redegjøre for hvordan dette nye, tidsriktige Europa skulle henge sammen. De hadde ingen mål, ingen plan og ingen suksesser å vise til. Det var bare visjoner og luftslott, som utløser en haug vonde spørsmål disse fjolsene ikke har svar på:

Når er det nok fremmede? Når er vi flerkulturelle nok? Når har vi fått nok islam? Når er vi ferdige med innvandringen, den evige «integreringen» og den evige forandringen, så vi endelig kan ferdigstille det flerkulturelle paradiset og komme oss videre?"
Sotah
03.09.2018 kl 19:25 2044

Her var det høy sutrefaktor. Noen som har noe konstruktivt å komme med også?
Slettet bruker
03.09.2018 kl 19:29 2038

Innlegget ditt består av sutring, Sotah. Kan du komme med noe som er relatert til saken? Helst ikke et motspørsmål i tråd med whataboutism’en din.

For øvrig ekstremt enig med forfatteren av document-artikkelen.
Slettet bruker
03.09.2018 kl 19:33 2033

"Mens alle andre folkeslag i verden skal få beholde sin egen kultur og sitt eget land, skal europeere oppgi alt. De skal få kolonisere våre land, men vi har ingen rett til å gjøre det samme. De kan forlange alt av oss, men vi kan ikke forlange noe av dem. De kan bli krenket av islamkritikk, men vi har ingen rett til å bli krenket av islam. De skal få dyrke sharialov, mens vi må følge landets lov. De er herrefolk og vi er giverfolk.

Og når man er så ufin at man spør multikulturistene hva alle disse nye uutdannede liksom-europeerne egentlig bidrar med sånn helt konkret, svarer de alltid «kulturelle inntrykk og ny, spennende mat». Kunne vi ikke heller reist dit på ferie? Kunne vi ikke bare kjøpt en kokebok? Ville ikke det vært tryggere?"
Slettet bruker
03.09.2018 kl 19:40 2032

"Ingen bryr seg. Selv ikke tyske myndigheter bryr seg. De er ikke bekymret for trusler, voldtekter og knivdrap. De er bekymret for reaksjonene til egne borgere. «Herregud, tenk om noen tar loven i egne hender!» Som om ikke gangster-islam og imamer gjorde det for lenge siden? Politiet rydder ikke opp, gjeninnfører ikke statens voldsmonopol, og trygger ingenting. I stedet oppfordrer de sine egne borgere til å følge reglene, sitte med hendene i fanget, og late som alt er som før, mens forandringsprosessen, koloniseringen pågår for fullt, og passløse drittsekker fra drittkulturer kan gjøre som de vil. Den som tror dette splittelsesprosjektet kan vedvare uten at det smeller, er fullstendig idiot.

Nå leter europeere etter en ny leder. Og det har Angela Merkel skapt.

Man kunne tatt kontroll og gjenopprettet sikkerheten da Merkel erklærte at flerkultur var en fiasko 17. okober 2010. Man kunne sikret Europas døtre mot voldtekter, ved å sette seg inn i fremmed voldtektskultur og satt opp et gjerde med nulltoleranse. Man kunne hindret pedofile grooming-gjenger å herje ved å sette seg inn i islams syn på jentebarn og kvinner, og da særlig vantro jentebarn – bare les Khomeinis skrifter.

Man kunne lettet på trykket ved å stoppe å kalle alle bekymrede borgere for rasister, og heller begynt med sivilisert dialog. Men nei. Muligheten glapp, og i stedet rev man demningen i 2015, og mangedoblet problemene.

Nå er europeerne i bevegelse og det går mot høyre. Myndighetene tror igjen at det nytter å brunbeise protestene og vil ikke forstå at det er å hive bensin på bålet.

Europa splittes nå i venstreekstremister, høyreekstremister, flerkultur-ekstremister, godhetsekstremister, sharia-ekstremister og en haug andre ekstremister. Ingen av dem forstår at de er ekstremister, men alle forstår at tiden er moden for ekstremisme, og flerkulturen har skapt dem alle sammen.

Vi vettuge, demokratiske intellektuelle som fortvilet har advart mot trykkokeren «flerkultur» ble aldri hørt. Nå viser Chemnitz hva som kommer."
atnorhe
03.09.2018 kl 19:40 2032

Og "konstruktivt" er det motsatte syn av hva som argumenters her?
Slettet bruker
03.09.2018 kl 19:46 2027

Et langt fra fullstendig, men ganske representativt utvalg fra Kents artikkel er gjort til ære for Sotah og anti-hjorden hans.

Sotah leser nemlig aldri på Document eller Resett. Han sier "Multikulturen er kommet for å bli. Lev med det!"

Nå er tiden kommet for å svare Sotah, "Multikulturen er et splittelsesprosjekt. Lev med det for Vesten er nå fullstendig splittet!"

It's all beyond repair! Og vi vet hva det betyr!
mishka
03.09.2018 kl 20:14 2017

Flott oppsummert av Havfruen. / Kent Andersen.

Herlighet hvor jeg ønsker et norsk AfN med Kent Andersen, Sylvi, Gjedda osv. i ledelsen.
velkjent
03.09.2018 kl 20:44 2009

Nazistene tok livet av ca. 6 mill. jøder uten grunn.Nå har de tilsvarende antall muslimer innen egne grenser og det skal bli interessant å følge med på hva de vil gjøre med disse, som voldtar og dreper landets innbyggere, samt i stort antall snylter på skattebetalerne. Tyskerne har erfaringer med arbeidsleire, og parolen "Arbeit marcht frei" kan igjen komme til anvendelse.
Sotah
03.09.2018 kl 21:38 1977

Velkjent kom med et forslag. Det er jo noe. Innfør konsentrasjonsleire og kjøp inn litt syklon B igjen.
mishka
03.09.2018 kl 21:58 1966

Hold KJEFT Sotah. Jeg ser daglig i Berlin eldre tyske slitere som bommer 5 euro utenfor Bauhaus fordi pensjonen ikke strekker til.
Og hvorfor vet vi alle.
Slettet bruker
03.09.2018 kl 22:05 1961

Kafelattepolitikerne skal skiftes ut med folk som setter en stopper for multikulturen. Det er ikke plass til multikultur, da lever samfunnene mot anarkiene slik vi har sett de mislykkede samfunnene i Midtøsten. De fremmede som kommer bare for penger og sprer islampesten har selvsagt ikke noe her å gjøre. De er uønsket. I alle år fremover blir prosjektet å få dem vekk.
Redigert 03.09.2018 kl 22:09 Du må logge inn for å svare
Sotah
03.09.2018 kl 22:08 1958

Er du også glad i uniformer og gamle runer, mishka? Jeg hitler ikke så ofte, men når hjorden fjerner sminken og står frem som de innerst inne er så er det vanskelig å unngå gamle Adolf. Det er mye dårlig skjult lengsel etter konsentrasjonsleire på forumet. Greit at noen sier det høyt, så det kommer frem.
mishka
03.09.2018 kl 22:15 1946

Du hadde hatt godt av å smake glitt globalisme på kroppen du Sotah, slik mange tyske slitere får nå for tiden, så hadde du blitt litt mindre kjepphøy.
Folk er rett og slett pissed. Eller som de sier: Først pisser politikerne på oss og så klager de over at vi lukter piss etterpå.
mishka
03.09.2018 kl 22:20 1940

Og siden du spør om uniformer og runer: Du behøver ikke å bevege deg lenger enn fra Günter Grass gamle villa inn i sidegata for Brezlauer platz enn til nærmeste pub så kan du daglig høre Deutschland, Deutschland über alles avsunget før stengetid.
Og da tør jeg ikke tenke på hvordan det ligger an i mindre "kultiverte" bydeler lenger øst i byen.
Som nevnt i overskriften så er det nok nå!
Slettet bruker
03.09.2018 kl 22:52 1925

Thi hi, Sotah tror nasjonalsosialismen var høyrepolitikk - fnis, fnis... ?
Slettet bruker
03.09.2018 kl 23:03 1913

Eller sikter Sotah til dette forholdet?

https://resett.no/2018/09/02/er-nazister-ok-men-ikke-nazisme-en-parallell-til-islam/
Sotah
03.09.2018 kl 23:23 1896

Det er litt historieløst å glede seg over tyskere som går i takt og vil "irettesette" minoriteter, det gikk usedvanlig dårlig sist. Eller hører vi et rop på HO om å invadere Polen igjen?
mishka
04.09.2018 kl 09:09 1828

Det eneste man oppnår med den flerkulturelle galskapen er dyp splittelse i folket i samtlige europeiske land.
Derfor får man disse demonstrasjonene for og i mot. Var det ikke mye bedre uten alt dette?

Og for å sitere den drivende dyktige skribenten Kent Andersen:

"Europa splittes nå i venstreekstremister, høyreekstremister, flerkultur-ekstremister, godhetsekstremister, sharia-ekstremister og en haug andre ekstremister. Ingen av dem forstår at de er ekstremister, men alle forstår at tiden er moden for ekstremisme, og flerkulturen har skapt dem alle sammen. Vi vettuge, demokratiske intellektuelle som fortvilet har advart mot trykkokeren «flerkultur» ble aldri hørt. Nå viser Chemnitz hva som kommer."
Betonghue
04.09.2018 kl 10:17 1815

Dansk professor; masseinnvandringen av muslimer har gitt oss tre valg; Underkastelse - Repatriering - Borgerkrig !
Underkastelse? Neppe. Borgerkrig? Finnes ikke krigere igjen i Skandinavia, kun blautfisker!
Repatriering? Eneste farbare vei, start med somalierne, gi de en million NAV-kroner med på ferden, og samfunnet vil spare utallige milliarder over tid!
Forøvrig; Sylvi for President!
Slettet bruker
04.09.2018 kl 23:01 1774

"Migrasjonen fremtrer stadig klarere som Europas store politiske stridsspørsmål, men den innvandringsliberale siden gjør hva den kan for at det skal se ut som noe annet – sannsynligvis forgjeves.

At det store stridsspørsmålet er migrasjonen, blir stadig klarere. Men det politiske vokabularet skiller ikke først og fremst mellom innvandringsliberale og innvandringsrestriktive. I stedet snakker noen for eksempel om «globalister» og «populister». På den ene siden Angela Merkel, Emmanuel Macron og Jean-Claude Juncker, på den andre Sebastian Kurz, Viktor Orbán og Matteo Salvini.

Ordbruken er ikke uten mening, for de innvandringsliberale er som regel tilhengere av den formen for overnasjonal styring som EU representerer, mens de innvandringsrestriktive representerer et folkelig opprør mot EU-eliten. Men overnasjonaliteten var ikke så omstridt før den også kom til å handle om masseinnvandringen fra tredje verden.

EU-eliten vil helst at motsetningen skal handle om noe annet, nemlig en kamp mellom de gode og de onde, selv om disse ordene ikke benyttes direkte.

Frankrikes president Emmanuel Macron stilte nylig opp «nasjonalismen» og «multilateralismen» som de to motpolene i denne striden. Det underforstås naturligvis at nasjonalister er farlige, sannsynligvis litt nazistiske, mens multilateralister er fine folk som etterstreber felles løsninger.

Den selvbestaltede progressivisten – den gode – slår altså de Macron kaller nasjonalister i hartkorn med hatefulle personer – de onde. Det er akkurat subtilt nok, og virkningsfullt overfor egen menighet. Men denne menigheten skrumper stadig inn. De som kaller seg progressivister, er da også uhyre nervøse for utfallet av EU-valgene til neste år – med rette, all den tid det er vanskelig å forklare Europas befolkninger at de er hatefulle fordi de ikke ønsker mer masseinnvandring, i særdeleshet ikke av muslimer.

For kunne man ikke med like stor rett si at Macron og andre i EU-eliten ser ut til å hate vanlige europeere som ikke er villige til å la seg skifte ut med andre mennesker eller avstå sin selvbestemmelsesrett?

Det er grenser for hvor lenge man kan lure folk. Og den tenkningen EU-eliten legger for dagen, er normalt så dårlig at det nesten er pinlig.

I forbindelse med urolighetene i Chemnitz refser Tysklands utenriksminister Heiko Maas sine landsmenn for ikke å stå opp for demokratiet og mot rasismen, melder NTB. Men hva er mindre demokratisk og mer rasistisk enn å skifte ut en befolkning? Er det ikke rasistisk mot tyskere aldri å fordømme asylsøkeres mord på egne borgere, for samtidig å filleriste dem for å protestere mot innvandring av voldelige mennesker?"

https://www.document.no/2018/09/03/de-politiske-frontene-i-europa-tilspisser-seg/
Redigert 04.09.2018 kl 23:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.09.2018 kl 23:18 1771

"Norske myndigheter gjør alt for å tilpasse seg et normsett som er fiendtlig til norske verdier. Dermed begynner kvotering å minne om infiltrasjonen og folk reagerer selv om de ikke sier det høyt. Det tenkes derfor i de tusen hjem: Finner ikke Stortinget en gang nordmenn til å fylle sitt eget presidentskap? Det virker påtatt at de skal inn i ledelsen for alt: To av fire i Ap/AUF-ledelsen er av muslimsk opphav. Slik kunne vi fortsette.

Inntrengningen er tydelig i mediene. Dagsrevyen presenteres ofte av to med islamsk bakgrunn. Det virker demonstrativt. NRK har helt spesielle oppgaver i krig og når omveltning truer. I disse dager har Stortinget i stedet fokus på hva Regjeringen gjennom årene har sagt eller ikke sagt til Stortinget om vern av politibygninger. Snakk om å ha tungt for det!

Det er også et alvorlig sikkerhetsproblem at muslimer slipper inn i Forsvaret. I hvilken retning vil geværpipene peke den dagen det smeller? Det er ikke så mange år siden AKP (m-l) hadde som politikk å gå inn i forsvaret for å lære våpenbruk.

I militære forlegninger skjer tilpasningen også ved at svinekjøtt gradvis utfases i messene. Sykehus har allerede startet utfasingen – ikke av kostholdsmessige årsaker, men for å tilpasse seg den nye tid med voksende islamsk påtrykk.

Nordmenn skal på bred front tvinges til å godta at islam blir utviklet til en grunnleggende samfunnsnorm. Det tas små skritt om gangen, slik at overgangen ikke blir for brå. I de styrende eliters tankeverden er det nordmenn og norsk væremåte som skal tilpasses inntrengernes kultur og adferd – ikke motsatt. De fremmede skal slippe å ta skikken dit de kommer. Det er de som infiltreres som skal tilpasse seg.

Elitenes unnfallenhet oppmuntrer islamiseringen. Når visse inntrengere og deres avkom myrder, voldtar, raner og setter biler i brann, er elitenes reaksjon at folk må være tolerante og vise respekt for andres kultur og væremåte."

https://www.document.no/2018/08/28/islamiseringen-gar-sin-jevne-gang/

Ikke klag på eget folk den dagen tålmodigheten er slutt! En dag smeller det i alle Europeiske land - og det ettertrykkelig - for den strikken som er strukket lengst smeller hardest tilbake! Det finnes et point of no return. Multikulturen splitter alle befolkninger!
Redigert 04.09.2018 kl 23:26 Du må logge inn for å svare
Sotah
05.09.2018 kl 06:40 1735

Religions-noiaen eksisterer inne i hodet på noen forvirrede få, og de får bare holde på. Målet fremover i Europa må være å holde folk flest i arbeid. Arbeidsledige menn begynner gjerne å drive med ting som i beste fall er dumt, like ofte direkte farlig. Jeg tipper flertallet av de som tilta i Chemnitz mangler struktur og en stabil ramme rundt hverdagen sin. I junaiten blir sånne kalt tapere som har all skyld for egen elendighet, vi ser litt mer nyansert på det på våre kanter. Å få flest mulig i fast jobb er nøkkelen til et bedre samfunn. Hvilken religion eller hudfarge folk har er en fotnote i den store sammenhengen. Mette folk går vanligvis ikke til krig. Så jeg tror jeg må skuffe krigshisserne, det er lite eller ingenting som tyder på noen større konflikt. Heldigvis.
mishka
05.09.2018 kl 08:37 1722

Problemet her i Tyskland er bare 3,4% ledighet og en million mennesker, de fleste ulovlige immigranter, som ikke er i arbeid.
Og vet du hvorfor? Det er som man sier i junaiten: Det er forkskjell på unemployed og unemployable.

Ingen som vil ansette en khattyggende somalier som nynner på den gamle Dire Straits visa, "money for nothing and chicks for free"
men han sikler på tyske småjenter i korte skjørt. Disse er som i Norge utenfor alle statistikker. Kanskje på en time eller tre sponset opplæring som ender i ingenting.

Folk som demonstrerte i Chemnitz er helt vanlige tyskere. Jeg kjenner flere av dem selv. De er dypt bekymret.
Redigert 05.09.2018 kl 08:52 Du må logge inn for å svare