PLCS - Algoritmen som ikke skjønner det er lurt å snu

Slettet bruker
PLCS 27.05.2020 kl 13:53 2032

Det har pågått en god stund nå. Algoritmer som sender aksjer ut på "bid". Så har vi de "noe smartere algoritmene" som lurer dem ut ved å plukke en og en aksje fra bid og biden lures til å selge til ask. En smart taktikk hvor en av sidene vil stå igjen som vinner. Det er mye som tyder på at seismikk skal reprises.Vi har sett tendensen noen dager og salgs algoritmene eller rettere sagt aksjene som ligger inne i disse systemene tømmes raskt. Vi er klar for et nytt legg opp.. Det første av mange.
Redigert 19.01.2021 kl 08:15 Du må logge inn for å svare
Stubben
28.05.2020 kl 15:46 1875

Det er vondt og se hvordan kursen blir herjet med. Dette kan ikke være etisk riktig.
rogerhest
30.05.2020 kl 15:15 1691

Legger inn litt status i alle trådene som angår selskapene i Statusoversikten. Håper noen kan oppdatere dersom noe ikke er korrekt da jeg tror kontrakter er triggeren for kursutvikling generelt.

Ser følgende når det gjelder Shearwaters seismikk skip med hvor de jobber i parantes:

Amundsen(Norge), Geo Coral(Fortsatt i Australia men 26 dager gammel oppdatering), Geo Caribbean(Brasil), Emerald(GoM), Diamond(ankommet Galveston i slutten av Mai og regner med de skal i jobb i GoM) og Amazon Warrior(på transit fra Argentina til 1mnd jobb i UK i følge melding). Disse er eller skal i jobb uten at jeg vet hvor mye som gjenstår av de forskjellige oppdragene.

Oceanic Vega(på transit, I opplag?), Oceanic Sirius(på transit, I opplag?) og Polar Empress(på transit til Gibraltar, I opplag?). Alle disse er ferdige og ingen nye jobber er meldt på lenge. De øvrige ligger i opplag eller til ankers rundt om og liketil Amazon Conqueror som har deres siste ISOMETRIX STREAMER TECHNOLOGY som fortsatt ligger uten jobb til ankers i Australia.

POLARCUS

Alima i jobb utafor Borneo men oppdateringen er 15 dager gammel mens Adira er i jobb for TGS utafor Ålesund. Asima ligger til ankers i Darwin siden 21.Mars mens Naila ligger på Las Palmas siden 7.April. Naila venter vel fortsatt på at jobben i Brasil skal starte opp. I tillegg skulle de vel få Vyachesav Tikhonov tilbake fra russerne ila Mai og vil da ha ytterligere en båt de må prøve å få arbeid til.

PGS

ang PGS-skipene; Ramform Hyperion er på transit til Suez så da skal vel de gå gjennom kanalaen og har de fått en jobb i Europa som ikke er meldt? Ramform Tethys er på jobben i Barentshavet, Ramform Atlas er på jobbene i Canada som var meldt, Ramform Titan på jobben i Brasil men skal videre til Canada er det meldt, Ramform Sovereign på jobb i Angola og Ramform Vanguard på jobb i Nordsjøen og i følge NPD skal de gjøre flere jobber der, Sanco Swift og PGS Apollo legges i opplag. I motsetning til Polarcus som jeg skrev om i PLCS-tråden så ser det ut som PGS har mye større backlog men det er vanskelig å vite ettersom de vanligvis sjelden melder oppdrag i motsetning til Polarcus og Shearwater.

SEABIRD

Til slutt kan man nevne at ifølge Vessel Finder har Seabird ingen båter i jobb. Nordic og Voyager er på transit og ettersom ingen jobber er meldt betyr det vel at inntektene så langt i q2 er de 5 ukene Nordic har vært i jobb.
Utviklingen er jo ganske typisk i og med at selskapene trekker seg ut fra Asia som alltid blir det dårligste betalte markedet når etterspøselen går ned. Videre er det verdt å merke seg at det er kun Geo Caribbean igjen i hele Sør-Amerika som en følge av Covid situasjonen. Leste forøvrig at Petrobras hadde stengt ned 43 installasjoner som en følge av lav olepris og bemanningsproblemer pga Covid. Tror nok Markedet i Brasil er kaldt for en god stund, ihverfall ut året slik det ser ut nå.

Ut fra dette er vel fortsatt PGS som har mest å glede seg over så får man se om det blir meldt jobber fra noen i den nærmeste framtid noe som bør bli triggere i dette markedet.
Slettet bruker
01.06.2020 kl 01:23 1475

Tror dere kursen til PLCS kommer til og forandre seg noe resten av året ?
Stubben
01.06.2020 kl 08:17 1397

Forandre seg vil den nok gjøre, men i hvilken grad er jo det store spørsmålet. Tror oljen har spilt sin rolle i fremtidig tankegang. Spørsmålet er jo om seismikk snart er historie.? Vil seismikk selskapene og oljeservice overleve denne syklusen. Det ser ikke oppløftende ut.
lolle02
01.06.2020 kl 13:42 1272

Polarcus kommer til å øke aksjeverdien betydelig kommende uker, det vil komme ny oppdatering om arbeid, samt at oljeprisen er i kraftig oppgang
Stubben
01.06.2020 kl 20:01 1165

Håper du får rett. Det hadde vært veldig godt.