Urix bekymrer seg for Iran som Hong Kong om ikke Nord Korea, men

Slettet bruker
MUMLE 27.05.2020 kl 20:12 301

driten i egne områder, bekymrer ikke. Frankrike som eks der de gule vester fortsatt står på.
Slettet bruker
29.05.2020 kl 06:00 258

Kina er i nyhetene hver dag nå. I dag her i Australia later vi som vi er fornærmet fordi en kinesisk tabloidavis publiserte en beskyldning om at landet vårt er en «gigantisk kenguru som opptrer som USAs skjødehund», selv om vi alle vet at dette er helt sant og vi burde bli smigret over at de i det minste sa «gigantisk». Før det, ble vi opprørt over en stor økning i tollsatsen på bygg, som svar på vår tilrettelegging av USAs globale spinn-kampanje mot Kina – der det viste seg at Washington rundlurte oss og tok over markedet. https://midtifleisen.wordpress.com/2020/05/23/hvordan-forsta-alle-disse-nyhetene-om-kina/
Slettet bruker
29.05.2020 kl 06:01 256

Kina er i nyhetsbildet hele tiden nå, og det er ikke på grunn av et virus. Det er ikke på grunn av Hong Kong, det er ikke på grunn av uigurer, det er ikke på grunn av piratkopiering av patenter eller noen av de andre grunnene i den salige blandingen av unnskyldninger du blir fôret med som begrunnelse for hvorfor den kinesiske regjeringen plutselig må betraktes som den nyeste Dagens Hitler™ .

Kina er i nyhetene hele tiden på grunn av imperialisme.

For å forstå hva som skjer med Kina og hvorfor «nyhets»-mediene fortsetter å gni inn i fjeset ditt fortellinger om hvor forferdelig landet er, trenger du egentlig bare å forstå to grunnleggende punkter: https://midtifleisen.wordpress.com/2020/05/23/hvordan-forsta-alle-disse-nyhetene-om-kina/
Slettet bruker
29.05.2020 kl 06:02 256

Og det morsomme er at ingenting av dette er nødvendig. Folk i vest blir bevisst oversvømt med propaganda for å få dem til å tro at Kina ønsker å ta over verden, og vil gjøre det med mindre de holdes kustus på av USA, som har omringet Kina med militærbaser. Dette er en ekstrem aggresjon, som USA selv aldri vil ha godtatt fra noen ukontrollert regjering. Men hvis du virkelig spør folk litt om hvordan de vet at Kina ønsker å ta over verden, vil du oppdage at de ikke har noen egentlige bevis for det.

De vil fortelle deg at Kina har en autoritær regjering som forfølger etniske og religiøse minoriteter, med den uriktige påstanden at dette dermed betyr at Kina vil ta over verden og gjøre det samme mot alle andre. De vil fortelle deg at Kina har forsøkt å utvide kontrollen over enkelte direkte tilstøtende territorier, og uriktig påstå at dette betyr at de ønsker å dominere planeten militært, slik USA for tiden gjør. De vil sitere bevis som viser at Kina forsøker å bli en supermakt og skape en multipolar verden (noe Kina åpent innrømmer) og uriktig påstå at dette er et bevis på at de forsøker å dominere verden som enerådende makt. De vil ikke kunne fremlegge noen faktiske, konkrete bevis for at Kina prøver å ta over verden og sensurere internett og ta bort dine rettigheter, fordi det ikke eksisterer noe slikt bevis. Det er en helt tom tro som stammer fra aggressiv manipulasjon av fortellinger.
Slettet bruker
29.05.2020 kl 06:04 251


The Coming War on China - a film by John Pilger - Official trailer

https://www.youtube.com/watch?v=G3hbtM_NJ0s

https://www.youtube.com/watch?v=GDl9ecICIYg