Ultimovacs - ny avtale med farmasi-gigant

Ultimovax
ULTIMO 27.05.2020 kl 21:04 13035

Noen har spurt hvorfor jeg ikke har skrevet her på en stund, det har rett og slett med at jeg har hatt tid - i kombinasjon med at det har skjedd relativt lite som er verdt å kommentere noe særlig på.

Men nå, mine damer og herrer kom det en fantastisk nyhet.

Nok et samarbeid med en farmasi-gigant...ser dere tegningen? Dette er ikke bare en validering av teknologien til Ultimovacs, men det brygger fort opp til kamp om teknologien med flere big pharma selskaper som er interessert.

I motsetning til Algeta, som hadde en frier og svake eiere, har Ultimovacs knallsterk eierstruktur - og trolig vil maange big pharma selskaper være interessert i å gifte seg med Ultimovacs sin teknologi.

Som ledelsen i Ultimovacs tidligere har kommunisert er det kun aktuelt å kjøre emisjon om det dukker opp nye spennende prosjekter - noe det nå altså har gjort. De største eierne er med, og Gjelsten selger seg ned i KID for å være med i Ultimovacs.

Hva kan vi forvente av triggere de neste 3 mnd:

- first patient INITIUM
- first patient NIPU
- Carlos de Sousa trer inn i sjefsstolen og selskapet går over i en ny fase
- avtalen som meldes i dag vil formaliseres og vi får kanskje vite hvilket selskap og sykdom det gjelder?
- i September vil alle pasientene i malignant melanoma cohort 1, ha 1års observasjon, dette skal presenteres på en internasjonal konferanse

Ingen selskap i Skandinavia har større potensial enn Ultimovacs, dette blir Algeta på nytt, bare enda bedre.

Se på prisingen vs vaccibody feks, Ultimovacs 1.1mrd Vaccibody 10mrd...(hallo?)

Anbefaler alle å lese seg opp på teknologien, se på eierstrukturen, snakk med fagfolk osv, Ultimovacs er en investerings mulighet man vanligvis får bare noen få av i løpet av livet.

Alt det beste til pasienter, pårørende og investorer. Det er nå verdiene skal frem.


Redigert 21.01.2021 kl 08:09 Du må logge inn for å svare
fastinvest
30.07.2020 kl 11:58 4720

Det du skriver gjelder jo alle selskaper, "når skal markedet prise inn potensialet"
Jeg forstår at Ultimo kan bli utrolig mye verdt men om produktet skal på markedet om 3-4 år så er det lenge å vente for mange investorer og derfor tror jeg kursen skal falle litt og ligge mellom 35-45 i mange år med mindre det kommer noen store nyheter og da finnes det veldig mange selskaper man kan få større avkastning i.
Men mitt spørsmål var ikke negativt ment, når kan ultimo ha ett produkt i markedet? Er det 3 år eller 4?
Slettet bruker
30.07.2020 kl 12:03 4712

Som dere skriver, utgjør den "knallsterke eierstrukturen" i Ultimovacs 80-90%. Disse aksjonærene har sannsynligvis ikke tenkt å selge på dagens nivå. At resten av aksjonærene (10-20%) skal sørge for at aksjekursen stiger, for å øke verdien, uten at det foreligger nye resultater fra større studier som viser at UV1 har tydelig klinisk effekt, er lite realistisk.
Ultimovax
03.08.2020 kl 09:22 4579

Hei,

det er korrekt at de største aksjonærene ikke selger på dette nivået og flere har uttalt at de har så stor tro på teknologien at de sitter "hele veien". Dvs at det er få aksjer å trade på, ved økt interesse for selskapet kan det gi store utslag oppover da det blir få eller omtrent ingen aksjer til salgs, i så måte litt rart at de svenske jalla traderne som har herjet på OSE ikke har tatt tak i denne enda (men veldig greit at det ikke har skjedd også).

I Algeta var det som markedet sakte, men sikkert skjønte mer og mer av potensialet, de som tjente best var vi som var tidlig inn og satt hele veien, i Ultimovacs er man tidlige inn om man kjøper nå om man ser på kursutviklingen, men samtidig kommer man inn på et utrolig spennende tidspunkt i forhold til det fundamentale i selskapet.

Jeg ønsker ikke å hausse eller overselge selskapet eller UV1, men når man har stor tro på dette blir jo det gjerne lett for at det oppfattes slik. Men hver enkelt må lese, og ikke minst snakke med fagpersoner og gjøre seg opp sin egen mening.

Lykke til, uansett valg.
Slettet bruker
03.08.2020 kl 10:42 4508

Hvis Ultimovax ikke ønsker "å hausse eller overselge selskapet eller UV1", så forstår jeg virkelig ikke hensikten med disse innleggene. Det er ikke så veldig vanskelig å forstå hvem som står bak når man ser hva som er blitt og blir skrevet om samme selskap på et annet forum.
Ultimovax
05.08.2020 kl 15:12 4372

Hei Gagge,

Hensikten med innleggene min er å forsøke å belyse og samtidig svare på spørsmål folk har rundt Ultimovacs. Jeg kan nok bli revet med, men grunnen til det er at et nært familiemedlem har hatt ekstremt god virkning av UV1 og at jeg var med hele veien i Algeta og ser at potensialet i Ultimovacs er mang mange ganger større enn hva som var tilfellet i Algeta. Jeg forholder meg til fakta og ber også folk om å lese og sjekke opp ting selv. Det er helt frivillig å lese innleggene mine, om du ikke mener de har noen verdi er det helt greit å mene det.

For de som bryr seg om Carlos sin inntreden i Ultimovacs og lurer på hvordan den har vært så kan jeg si at de ansatte er svært imponert og tilfreds med sin nye sjef, han har også gitt et svært godt inntrykk til flere av de største eierne. Q2 legges frem 21 August.

Slettet bruker
05.08.2020 kl 17:33 4316

Man kan håpe at Ultimovacs blir "Det nye Algeta", men personlig synes jeg det er alt for tidlig å gjøre seg slike tanker. Men spennende å følge med videre!
Ultimovax
05.08.2020 kl 19:50 4245

Ja, det er jo noe man håper på. Men jeg mener man har svært gode grunner til og både tro og håpe det. Ultimovacs sitt arbeid og teknologi bygger ikke på 5-6års forskning, det bygger på 25år med prøving og feiling, sett i lyse av signalene vi har fått så langt på de resultatene som har kommet har man svært gode grunner til å være optimistisk. Dette synet underbygges og validere av samarbeid med flere av verdens ledende forskningsmiljøer og big pharma selskaper i kombinasjon med innsiderne og de største eiernes posisjoner.

Mitt syn er, (gjentatt til det kjedsommelige?) er at Ultimovacs er aksjen med størst potensial på de nordiske børsene og jeg tror den blir rå fremover, ikke bare for aksjonærene, men ikke minst for pasienter og pårørende.
Computum
05.08.2020 kl 22:11 4164

Noen mener jo det samme om PCIB. Har du innsikt i de begge og anledning til å kommentere på hvorfor ULTIMO har større potensial?
Ultimovax
06.08.2020 kl 09:16 4054

Hei,

Jeg kjenner PCIB litt mer overfladisk, men har diskutert den med flere i bransjen. Potensialet i PCIB er helt klart til stede og det er et spennende selskap. For min del forsøker jeg å gjør meg opp en sannsynlighet for de kan lykkes, og hva er oppsiden om de gjør det. Her er sammensetningen av aksjonærene viktig om man skal få fult utbytte, Algeta blir ofte fremhevet som en solskinnshistorie i norsk biotek historie, men om man ser hva bayer tjener i på Algeta sin teknologi i dag ser man at selskapet ble solgt alt for billig, med en sterk eierstruktur unngår man det.

Om man ser litt på Ultimovacs så er det terapeutisk markedet for ikke små cellet lungekreft 60 milliarder per år og vil nå 110 milliarder per år innen 2025. Kombinasjonen nivolumab og ipilimumab er og kommer til å bli standard behandling for de fleste, også som førstelinje behandling..

UV1 har nå blitt testet i fase1 som behandling i etterkant av standard behandling for å hindre tilbakefall, noe som har gitt FANTASTISKE resultater,spesielt på den sterkeste dosen UV1. Jeg har forhørt meg med mange og søkt opp og ned på nett, men ikke funnet noen som har levert i nærheten av like lovende resultater.
Nå skal den altså kombineres med nivolumab og ipilimumab...Hva om UV1 feks bidrar med å øke overlevelsen med 10 prosent? Vil UV1 bli en del av standard behandlingen sammen med nivolumab og ipilimumab? Eller alene i etterkant av standard behandling?

Uansett så er her et marked på 110 milliarder per år, hvor mye av kaka kan Ultimovacs få? La oss si konservative 1 prosent..1.1 milliarder per år (hva om det blir 5-10-20 eller 50prosent?)

og da snakker vi bare om EN krefttype....markedet kan gjelde ALLE krefttyper! Her så jeg på tallene kun for lungekreft. Den briljante Sara Mangsbo som regnes som en av de flinkeste og mest fremadstormende forskerne i norden og teamet hennes i Svergie jobber også med en forbyggende vaksine, det er litt mer opp og frem.. men her også ligger et enormt potensial.

Ultimovavs vil nok bli oppkjøpt før vi får de konkrete tallene på bordet, heldigvis har vi en sterk aksjonærbase som gjør at vi i det minste vil få bedre betalt enn hva vi aksjonærene gjorde i tilfellet med Algeta.

Liten tvil i at vi snakket om et helt vanvittig og ekstremt potensial om man begynner å ser på tall..

Vi vil få små drypp med informasjon underveis i den videre testingen av UV1 - som gjør at man kan begynne å regne sannsynlighet, og det er vanskelig å si hvilket "drypp" som vil sette fyr på markedet.
SirJohnny
06.08.2020 kl 15:00 3982

Oppsiden er uten uten tvil enorm. Det blir spennende å se når markedet velger å ta tak i aksjen. Det blir i så fall trangt inn døra med få frie aksjer, oppgangen kan bli svært bratt.

Tallene som nevnes over her er jo bare for en krefttype...
Ultimovax
07.08.2020 kl 08:45 3858

Ja, tallene er enorme og dette illustreres av tallene i over - sett i lyset av at vaksinen er universell blir tallene mange ganger høyere.

Potensialet kan vel neppe noen si så mye på. Hadde vært interessant med en analyse fra feks et amerikansk meglerhus hvor de brukt sannsynlighet opp mot markedet til vaksinen - tror nok kurset målet ville blitt for høyt til at det hadde blitt tatt seriøst.
tha19
07.08.2020 kl 13:39 3755

Du skriver om Sara Mangsbo og hennes team; Er de assosiert med Ultimovacs eller kan disse ses på som konkurrenter? Vet du forøvrig hvor andre konkurrenter ligger i sin utvikling sammenlignet med Ultimo?

Jeg synes Ultimovacs ser ut som den ultimate binære investeringen på Oslo Børs. Enten så fungerer det og man har funnet en universell terapeutisk kreftvaksine med ditto hinsides aksjekurs. Eller så fungerer det ikke og man nærmer seg omtrent null i verdi. Nøkkelen i verdivurderingen nå ligger derfor i sannsynlighetene for suksess. Det jeg har fått med meg av studiene så langt ser veldig lovende ut. Du som kan mer om dette, hva vil du si er sannynligheten for suksess ut fra nåværende situasjon og data?
SirJohnny
09.08.2020 kl 22:44 3561

Når får vi mer informasjon om hvem big pharma selskapet og det verdensledende forskningsmiljøet er?
Ultimovax
10.08.2020 kl 09:32 3444

2008 kjøpte Ultimovacs immunterapivirksomheten til det svenske selskapet Immuneed Ab for 50,4 millioner kroner, 4,5 millioner kroner av kjøpesummen var i kontanter, mens resten av betalingen var i aksjer i Ultimovacs.
Den nye teknologien fra det svenske selskapet skal brukes til å utvikle en vaksine som kan brukes forebyggende på typiske risikogrupper. Dette prosjektet vet vi lite om så langt - men her også er potensialet enormt og enda en "fot til å stå på" som gjør selskapet mindre binært. Det er Sara Mangsbo, som er oppfinneren av TET/UV2-teknolgien og leder av Ultimovacs Uppsala. Ultimovacs er selskapet som har forsket lengst, har kommet lengst og er verdensledende på denne teknologien - Gustav Gaudernack er selve gudfaren.

Når det gjelder sjansen for å lykkes blir det litt vanskelig å si noe konkret, men at verdens største biotekselskaper og verdensledende forskningsmiljø ønsker å samarbeide med miniputten Ultimovacs er en fin validering. At Gustav Gaudernack selv eier aksjer for 30 millioner og har ekstremt stor tro på at dette vil fungerer veier naturligvis også tungt. Anbefaler å ta en prat med professor Gaudernack etter en presentasjon eller lignende.

De har forsket i 20år, og justert/optimalisert gv1001/UV1 etter hvert og resultatene har hele tiden vært slik de har trodd og forventet.

Hadde som nevnt tidligere vært svært interessant med en analyse med dette som utgangspunkt:
Verdi:
Prostata A kr/aksje
Lungekreft: B kr/aksje
Melanom: C kr/aksje
Meso: D kr/aksje.
20 andre E kr/aksje.

Totalt: Mange mange kr/aksje."
Ultimovax
10.08.2020 kl 09:33 3440

big pharma selskapet og det verdensledende forskningsmiljøet: Jeg vet ikke, det er opp til partneren. Men det er Q-presentasjon 21 August, kanskje en fin anledning? Det er i hvert fall en solid trigger, jeg er spent!
SirJohnny
10.08.2020 kl 13:55 3356

At Voccibody skal prises til over 7mrd, menst Ulimovacs med over 500 millioner i banken skal prises til 1.2mrd med en betydelig større oppside er helt utrolig, og en fantastisk mulighet for våkne investorer.
Slettet bruker
10.08.2020 kl 15:20 3303

Recruitment Status : Recruiting

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04382664?term=UV1&draw=2&rank=1

er dette nytt ?
Ultimovax
11.08.2020 kl 00:56 3176

Ja, INITIUM rekrutterer nå i USA ved Highlands Oncology Group. Positivt!

Jeg tror mange vil bli blåst av banen når Ultimovacs først tar av. Min påstand er at Ultimovacs uten den minste tvil burde vært priset betydelig høyere enn Voccibody. (Ikke at det er noe galt med voccibody, som har gjort det meste riktig og har en spennende teknologi)



SirJohnny
11.08.2020 kl 09:52 3081

Dette hadde ikke jeg fått med meg, fint at de åpner flere og flere sykehus for rekruttering. Mye spennende på gang i Ultimovacs om dagen, snart kommer markedet etter.
Slettet bruker
13.08.2020 kl 13:20 2921

Ultimovacs ASA: Invitation to second quarter 2020 results webcast presentation
Oslo, 13 August 2020: Ultimovacs ASA (“Ultimovacs”, ticker ULTIMO), a pharmaceutical company developing novel immunotherapies against cancer, invites to a webcast presentation of its second quarter 2020 results on Friday 21 August 2020.


The presentation can be followed as a live webcast (access through link https://channel.royalcast.com/webcast/hegnarmedia/20200821_4/) at 09:00 CET on Friday 21 August 2020.

Ultimovax
18.08.2020 kl 09:06 2562

Carlos rigger for salg og utenlandske investorer, her må man følge med. Det nye Algeta, bare med større potensial og sterke eierstruktur.
Redigert 18.08.2020 kl 09:08 Du må logge inn for å svare
SirJohnny
18.08.2020 kl 09:16 2551

Ryker 49kr er det tomt i ordreboken.
Ultimovax
18.08.2020 kl 09:46 2509

Kanskje markedet ser at prisningen Voccibody 7mrd og Ultimovacs 1.5 mrd ikke henger på greip? Og det er ikke prisingen av Voccibody som er feil.
allers
18.08.2020 kl 10:01 2480

er det bare eg som tror vi slutter over 55kr i dag og over 60kr før helga?
Ulti er klar for flere rykk fremover.
Ultimovax
18.08.2020 kl 12:40 2381

Når man ser hva Kongstun Arnesen har fått til i Ultimovacs må man bøye seg i støvet, både hva angår eierstruktur og partnerskap. Mannen er ikke en selger, men produktet og teknologien UV1 selger seg selv. Arnesen har jobbet hardt og fortjener honnør. Men Arnesen prioriterte kun det medisinske og i hvert fall ikke aksjemarkedet. Hva kan en utpreget selger som Carlos utrette? I tillegg til det medisinske er han lidenskapelig opptatt av investorer og aksjemarkedet, Ultimovacs går inn i en ny fase, fasen hvor potensialet skal vise igjen i aksjekursen.

Dette klarer Carlos med sitt enorme nettverk verden over, det vet også Hagen og Gjelsten.
Slettet bruker
18.08.2020 kl 15:34 2295

Ja, det er synd den selges ned fra dagens høy på 53, men er ikke investert her for å følge med hver dag, ble bare litt moro denne uken frem mot mer informasjon på fredag.
SirJohnny
03.09.2020 kl 12:32 1961

Minner om at vi når som helst og senest innen utgangen av september får vite hvem farmasigiganten er og den ledende forskningsgruppen er, samt hvilken indikasjon det gjelder
stockwalker
03.09.2020 kl 12:47 1943

Det substansielle med en slik melding er vel priset inn forlengst