"Svenske tilstander" på Sveriges biblioteker

brahman
02.09.2018 kl 22:25 941


"Bråk, trusler, slåssing og narkotikasalg preger Sveriges bibliotek

ÅMÅL (Aftenposten) : Ansatte utstyrer seg med voldsalarm og åpningstider må innskrenkes. - Bibliotekene gjenspeiler samfunnet, mener Madeleine Eriksson."

Åpningstider etter kl. 17 er for farlig og ubehagelig.
brahman
02.09.2018 kl 22:28 938


"Bibliotekene speiler samfunnet".
Slettet bruker
02.09.2018 kl 23:04 924

Tyder på at noe er galt med den politiker og NWO skapte overdimensjonerte innvandringen. Skikkelig galt.
Slettet bruker
03.09.2018 kl 00:01 908

Får ikke den svenske statsministeren og regjeringen vite om hva som foregår i Sverige?
Slettet bruker
03.09.2018 kl 01:00 889

Jo, men de er NWO lakeier og dermed NWO demoner.
Mythos
03.09.2018 kl 08:16 860

Vi har utrivelige tilstander på biblioteket her i byen også. Det er ikke noe trivelig for norske å være der på kveldstid.
mishka
03.09.2018 kl 10:28 834

Ta en tur på biblioteket på Stovner senter. De som kjøper dop går i svarte Adidas joggbukser. Selve loser-uniformen på de kanter.
Selgerne som har fått seg litt mer spenn i hendene bruker Nike. Det er slik politiet ser forskjellen i flg en bekjent i etaten.

I friminuttene på Stovner vgs, rett over gata, følger det med egne vektere inn på senteret i storefri for å holde bermen i sjakk.
Fy fa.. for et søppelsamfunn sosialistene har laget.

Skal man bygge en motorvei blir livet til enhver salamander i området utredet over under, foran og bak.
Når toskepolitikerne slipper inn hundretusenvis av dysfunksjonelle mennesker fra all verdens "shitholes" har dette skjedd helt uten enhver
konsekvensutredning for følgene for den øvrige befolkningen. Det bare bables i vei om integrering, men dette har de holdt på med i 40 år uten at det funker. Når skal idiotene forstå at muslimer ikke VIL integreres. Det er vi, som i deres øyne er skitne, vantro hunder, som skal underkaste oss deres voldelige ideologi. Ingen kan svare på når NOK er NOK.
Redigert 03.09.2018 kl 10:58 Du må logge inn for å svare
polemiker
03.09.2018 kl 11:56 818

Disse geniene er nok ikke på biblioteket for å lese svensk literatur. Muslimene inntar den ene arenaen etter den andre og er sjelden noen trivselsfaktor der de ferdes. Svømmehaller over hele Sverige var tidligere et rekreasjonstilbud til barn og familier, men må nå ha ekstra sikkerhetsvakter for å holde tafsende muslimer på avstand. Svære skilt på arabisk og tegnspråk skal lære den "nye oljan" å oppføre seg som siviliserte mennesker.

Stod en nord-afrikansk mor innpakket i masse tøy og hijab bak med i køen i dagligvare butikk er om dagen. Med seg hadde hun sin tenåring sønn som anstand. De snakket svært høylytt seg i mellom på morsmålet slik at de overdøvet alle andre i butikken. Dette pågikk i sikkert 10 min. til de var helt ute av butikken. Det var ikke bare meg som reagerte, andre folk kikket forderdet rundt seg og kassadamen ristet diskret på hodet.

Greit nok om dette hadde vært en enkelthendelse, men det er det selvsagt ikke. Det skjer bare oftere og oftere, og de blir mer brautende og selvsikre jo flere de blir. Følte bare vemmelse over hele greia og lurer på hva i helvete disse menneskene gjør helt er opp i nord. "Nordmenn" har de i alle fall ikke tenkt å bli med det første.

Mat har det tydeligvis ikke vært noen mangel på da dama var bælfeit. Hvilken jobb kan denne hijab dama som var avhengig av mannlig anstand fylle?
Load
03.09.2018 kl 15:11 795

Den eneste jobben hun med stor sannsynlighet klarer og fylle, er jobben som avelshoppe for gubben, som setter på henne noen kull med en 8-10 kommende rakettforskere og kirurger.
Noe annet er lite sannsynlig.

Biggy
03.09.2018 kl 15:36 789

Mishka,
Enig i det du skriver,men husk at i Oslo har sosialistene også fått god hjelp av Høyre,Krf og V.Fabian Stang har vært så politisk korrekt og naiv og de har alle latterliggjort Carl I. Hagen og Frps mange forsøk på å ville ha en pause i inntak av nye flyktninger som skal sponses og integreres.
Frp vil også ha en karantene for folk som frivillig flytter til Oslo før de kan få støtte på NAV til husleie.Ofte albuer de seg inn på landets dyreste boligmarked og krever støtte.
Jeg begriper ikke at så mange nordmenn orker å bo i slike strøk og daglig irritere seg på berikere som ødelegger trivselen og det norske miljøet!
Det er nok av fine steder å flytte til ikke langt unna Oslo hvor det er svært få innvandrere og norske naboer og skolekamerater.