PetroNor - Interim Financial Report for the quarter ended 31 Mar

FkL
PNOR 29.05.2020 kl 07:38 32150

Interim Financial Report for the quarter ended 31 March 2020

Please find enclosed PetroNor E&P Limited's unaudited Interim Financial Report for the quarter ended 31 March 2020.

For further information, please contact:
Knut Søvold, Chief Executive Officer
Chris Butler, Group Financial Controller
info@petronorep.com

Angeline Hicks, Company Secretary
Tel: + 61 401 489 883

Media Contacts:
Buchanan
Ben Romney/Chris Judd
Tel: +44 207 466 5000

https://newsweb.oslobors.no/message/506796
Redigert 29.05.2020 kl 07:42 Du må logge inn for å svare

FAR satser videre i Gambia

«FAR inks new operating agreements for Gambian blocks with Petronas»

«Australia’s FAR has signed new joint operating agreements (JOAs) for the A2 and A5 Blocks in The Gambia, with Malaysia’s Petronas while efforts to find an additional partner to drill an exploration well are ongoing.»


https://www.offshore-energy.biz/far-inks-new-operating-agreements-for-gambian-blocks-with-petronas/

De har store ambisjoner:

«Namely, FAR has been making preparations to drill an exploration well in the second half of this year.»

«In combination, Blocks A2 and A5 have potential to contain prospective resources in excess of 1 billion barrels of oil (on an unrisked, best estimate, 100% basis).»

Blir jo interessant for oss hvis ikke konflikten i Gambia er avgjort med et negativt resultat for PNOR før det.


thief
25.06.2020 kl 13:12 3852

Var det slik at pen-aksjonærene skulle få petronoraksjene i utbytte?
Håpe de blir med videre da,og at ikke de selger de med en gang.Da kan det jo bli litt salgspress.Og med lite volum som nå,da kan det bli litt tungt. Så får håpe det snart tikker inn noen meldinger, så interessen øker,før oppgjøret med pen.

Slik det ligger an til nå er vel at PNOR velger å betale beløpet delvis i cash. Skal jo over 0,13 USD for at hele beløpet skal betales ved nye aksjer.

Jo det har vært tydelig signalisert at beløpet skal utbetales som utbytte til aksjonærene i PEN. I hvert fall deler av det. Dette var imidlertid før koronakrisen. Hvis den fortsetter kan det jo være at selskapet trenger dem selv. Det ville jeg synes var helt OK.
FkL
25.06.2020 kl 18:57 3693

Derimot så er det helt stopp i Senegal. De klarte ikke den økonomiske fristen og det blir nå spennende hva som skjer. Ikke lett å selge for en god pris i disse dager heller tenker jeg.

UPDATE 1-FAR says it is in default over Senegal Sangomar project

https://www.reuters.com/article/far-senegal/update-1-far-says-it-is-in-default-over-senegal-sangomar-project-idUSL4N2E11Z4

ADM skal ha for informasjonsmengden. Interessant om utvikling på Aje.

https://www.proactiveinvestors.co.uk/companies/news/922764/adm-energy-chairman-peter-francis-talks-secondary-listings-on-berlin-and-frankfurt-stock-exchanges-922764.html
Redigert 25.06.2020 kl 18:58 Du må logge inn for å svare

Viser hvor lang tid det tar fra funn til first oil for store felt. Om de starter produksjonen i 2023 snakker vi om 9 år. Det er omtrent likt med Johan Sverdrup feltet som jo er signifikant større. Nå skal det vel dog nevnes at Sangomar ble litt forsinket ved at de boret FAN South. I tillegg er det betydelig dypere vann.
Redigert 25.06.2020 kl 20:07 Du må logge inn for å svare

Flue,

dette viser jo bare hvor vanskelig det er å finansiere utbygging på dypt vann, særlig nå med virus og olje-pris utfordringer. Sangomar er jo et kjempefunn, men lønnsomheten ville jo være så som så akkurat nå.

Forskjellen på PetroNor og FAR er jo at PetroNor ikke trenger å bruke masse penger på Capex akkurat nå, men om PetroNor virkelig var interessert i dypt vann i Senegal og Gambia, er jo dette en deal de burde se på. De kunne sikkert ta over mesteparten for en slikk og ingenting nå, om de bare finansierte FAR sin andel av utbyggingen. Gjør de ikke det, er det langtfra sikkert de er så interesserte i sine egne dypvannsblokker. Leting på dypt vann er ennå mindre verdt enn utbygging på dypt vann for tiden.

Selvfølgelig synd for FAR, de har gjort mye riktig, men også rotet seg godt bort i en del juridiske og finansielle sider.
FkL
28.06.2020 kl 10:33 3143

Utfyllende og interessant informasjon om JAAN. Som kjent dekker JAAN mye av våre lisenser i Senegal og Gambia.

Vi nærmer oss avgjørelse i Gambia også og det blir spennende og se hvem som borrer til neste år.

"BP is also expected to drill a prospect in block A1 in 2021."

https://storymaps.arcgis.com/stories/23e5aabf776c4b4badbc8bfb7319f5f2
Redigert 28.06.2020 kl 10:34 Du må logge inn for å svare
klaesp
28.06.2020 kl 10:40 3130

Spennende.
In particular, the SOSP block has gathered particular attention amongst explorers as one of the most exceptional acreage opportunities available on offer across all of Africa during 2020; largely due to its proximity and association with FAN/SNE to the north.
FkL
28.06.2020 kl 12:54 3064

Tillater meg å kommentere selv om den var rettet til FF. Jeg tror absolutt at PetroNor er meget seriøse på sine egne blokker og selv om dette nok er en gylden mulighet for flere så handler det litt om hvor mye man skal bite over og hva man kan få finansiert akkurat nå. Det er vel akkurat FAR et godt eksempel på. I utgangspunktet så tror jeg at PetroNor har en meget langsiktig plan for sine dypvannsblokker og at våre kostnader på egen utbygging kommer i takt med at vi øker vår egen produksjon og våre inntekter betydelig. Vårt utgangspunkt var å sitte igjen med en andel og få inn en større partner i en deal der vi får free carry. Da vil vi kunne vokse på felter som har produksjon over tid og så være økonomisk store nok når denne utbyggingen kommer. Vi har ennå god tid til å vokse betydelig før dette blir aktuelt og jeg håper og tror at dette er planen. Med de eiere vi har så tror jeg også at tilgang på kapital skal være mulig når vi kommer så langt. Bror Saudi har jo også rentefrie lån har jeg hørt...
Redigert 28.06.2020 kl 12:57 Du må logge inn for å svare

He-he. Takk for den. Veldig interessant og relativt lettlest.

Vi har jo observert at de har utført Multi-Beam and Seafloor Sampling (MB&SS) i år og at våre lisenser er dekket. Har hatt en klar formening om hva dette er og betyr. Det er altså snakk om lekkasje av olje opp til havbunnen og videre til overflaten. Det er tydelig at det er observert. Ellers hadde de ikke tatt over 260 sedimentprøver. Dette er en bedre forklaring enn det jeg greide å gi tror jeg. Det er også i overensstemmelse med de gamle funn fra satelite oil seep som jeg hadde sett ett sted, men ikke klarte å finne tilbake til. Etterlyste det her. Oljen som pipler opp må selvsagt komme opp til havoverflaten etterhvert og man har altså detektert med satelittmålinger. Et sted må også selvsagt oljen komme fra og man kan håpe det er små lekkasjer fra et stort reservoar.


«To approach this in North West Africa, TGS set about an extensive MB&SS project, run in parallel with Jaan 3D acquisition. 115,000 km² of high resolution bathymetry now covers North West Africa from northern Senegal to the south of Guinea-Bissau; one of the worlds largest and continuous bathymetric surveys. This dataset has a purpose; searching the ocean floor for signs of escaping hydrocarbons. Pock marks, chemo-synthetic organism buildups, mud and tar mounds, gas bubbles in the water column can all be detected by bathymetry scanning and are potential signs of migrating hydrocarbons into the seabed. Signs like these were used as a basis for locating over 260 seafloor core sample sites spread widely across the study area. Detailed geochemical analysis of sediments extracted from these cores is currently being performed by TDI Brooks in order to characterise the oil samples that have been encountered by this project. Find Out More .»

Likte også denne selvfølgelig :

«In particular, the SOSP block has gathered particular attention amongst explorers as one of the most exceptional acreage opportunities available on offer across all of Africa during 2020; largely due to its proximity and association with FAN/SNE to the north.»

Takk for artikkelen, Fkl.
FkL
28.06.2020 kl 13:48 3004

Det skader ikke at de akkurat nå sitter ved bordet og forhandler frem en løsning for SOSP nei :)

Ble litt gira igjen nå.

Fant frem denne igjen. Se på fairway og samme lign med A1, A4 og SOSP.

https://impactoilandgas.com/assets/agc-profond/
FkL
28.06.2020 kl 14:00 2987

Det er ikke vanskelig å bli gira av disse lisensene. Det som også er helt utrolig oppi dette er at en liten rumensk forretningsmann en gang sikret seg så og si alle lisensene. Ikke bare våre 4, men flere til. Ikke rart at PetroNor la et godt stykke arbeid i å få dem.
Redigert 28.06.2020 kl 18:15 Du må logge inn for å svare
FkL
29.06.2020 kl 10:09 2684

Nå har nigerianske myndigheter lagt ut liste over alle selskaper som er godkjente med flaringsøknader og her er vi selvfølgelig med. Søknadsfristen for å være med i budrunden var 26/6. Både Tee Mac og de siste selskapsrapportene har bekreftet at vi har flaringprosjekter på gang og dette hadde nok ikke vært med i rapportene hvis det ikke var av en viss størrelse og av betydning. Jeg vil tro at dette både gjelder vårt eget felt og andre felt.

27 NGFCP/18/0250 Bream Energy Limited Passed

https://ngfcp.dpr.gov.ng/media/1138/soq-final-evaluation-report.pdf

Også skifergass sliter i USA. Chesapeake som er nest største gassprodusent i USA ber om konkursbeskyttelse. De produserer også en betydelig mengde skiferolje.

Mange har spådd at de store vil greie seg mens de små går under. Dette viser at ogs de store sliter.

« Fracking trailblazer Chesapeake Energy becomes the biggest oil and gas bankruptcy of the pandemic»

https://www.google.no/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2020/06/28/business/chesapeake-energy-bankruptcy/index.html« Fracking trailblazer Chesapeake Energy becomes the biggest oil and gas bankruptcy of the pandemic»
thief
30.06.2020 kl 09:53 2301

Fullt trøkk i petronor om dagen🙂Nå må det komme noe snart, så det blir litt action.Men utrolig bra at ingen selger,ellers hadde vi fått en kraftig dupp,siden det er så lite på kjøp!
HPoulsen
30.06.2020 kl 11:21 2227

Den er ret død for tiden.
Ser frem til nyt fra PNOR

Død i dobbelt forstand. Plutselig forsvant kurskurven på min observasjonsliste i dag. Har vært der tidligere på dagen.

Finner den heller ikke på Yahoo finance eller på E24. Hva skjedde?

EDIT Heller ikke på Nordea får jeg opp dagens kurs. Det må da gjelde flere enn meg?
Redigert 30.06.2020 kl 11:54 Du må logge inn for å svare
Konjagi
30.06.2020 kl 12:30 2123

Hos Nordnet står den, og har stått leeenge i 1,008. Det ble omsatt 1000 aksjer kl. 11.01 🙈😳🤣
HPoulsen
30.06.2020 kl 13:21 2068

Ja der er kun omsat 1000 aktier

Kan da se at hvis jeg skulle af med mine 550.000 stk i en fart, så kan det godt gå hen og presse prisen en del ned i forhold til dagens kurs..
thief
30.06.2020 kl 13:23 2061

Selger noen 50-100k bare,så er vi nede på 0.9!Kanskje slenge ut 50k for morro skyld,og se hva som skjer🙂

Intresset är så svalt att man börjar undra.. jag har skickat 3 mail med ca 2 veckors mellanrum utan att fått svar på ett enda. Tycker detta är bedrövligt och sorgligt hur lite man gör för att attrahera nya investerare och underhålla befintliga.

Vi vet ikke noe om salg/kjøp eller kurs. Hverken kurs eller chart blir oppdatert. Det rare er at det gjelder overalt jeg har sjekket. Kun PNOR dette gjelder for.

Nei. Vi vet ikke hvor mange som er omsatt. De tusen aksjene som ble omsatt før systemet crashet
thief
30.06.2020 kl 13:41 2041

Har alt på plass i norne🙂Ligger ca 90k på kjøp ned til 0.88!Ikke akkurat spenstig!

Er på plass igjen hos meg også nå. Det har altså blitt omsatt 8500 aksjer i tiden da den var nede.
klaesp
30.06.2020 kl 16:00 1897

Vi får satse på mer trykk i aksjen til høsten når Senegal lisensene settes i" play"
FkL
01.07.2020 kl 07:35 1648

Ser Panoro skal delta på SB1’s webinar i morgen. Blir ikke overrasket hvis det kommer info om det samme fra PetroNor om kort tid.
FkL
01.07.2020 kl 07:53 1614

Ut i fra den avtale vi har med ENI om salg av vår olje i Kongo så blir vår snittpris for Q2 trolig $33. Langt over breakeven på $20 og helt greit med tanke på situasjonen. I og med at vår pris settes i slutten på hver måned så går vi en hyggelig tid i møte.
FkL
01.07.2020 kl 09:13 1516

Endelig fall i lagertallene i USA.

Crude inventories dropped by 8.2 million barrels to 537 million barrels, against analysts’ forecasts for a draw of 710,000 barrels.

https://www.reuters.com/article/us-global-oil/oil-rises-after-drop-in-u-s-crude-stocks-suggests-demand-pickup-idUSKBN24240N
klaesp
02.07.2020 kl 09:34 1227

Må innrømme at jeg aldri har eid en aksje hvor det har vært så liten interesse...
FkL
02.07.2020 kl 10:02 1200

Du får trøste deg meg at jeg er veldig interessert i den :)

FKL: har du en epost så jeg kan sende deg en PM?
FkL
02.07.2020 kl 11:07 1113

Du kan sende til alt.bp-677hbt6@yopmail.com. Det er en temporær adresse som bare lever noen dager.
Jeg svarer med min virkelige adresse.
Redigert 02.07.2020 kl 18:49 Du må logge inn for å svare
klaesp
02.07.2020 kl 11:49 1055

Er strålande fornøyd med dine bidrag, Fkl👍 Du har mye kunnskap om selskapet , i tillegg kommer du med mye bra info.
jonea
02.07.2020 kl 15:34 933

Vedr ICSID - Dere er klar over at dere kan følge saksgangen her og at vi nå nærmer oss slutten i Gambia
https://icsid.worldbank.org/en/Pages/cases/casedetail.aspx?CaseNo=ARB/17/38

Ser dere main steps i kolonnen til høyre, ser dere at vi snart er i mål og at det kan komme nyhter når som helst
https://icsid.worldbank.org/en/Pages/process/Arbitration.aspx
FkL
02.07.2020 kl 17:23 851

I og med spørsmålet så regner jeg med at du er relativt ny i trådene våre. Ja, vi er meget klar over dette og hver minste lille oppdatering diskuteres her.
FkL
02.07.2020 kl 17:26 849

En aldri så liten oppdatering vedr. Aje. Ikke mye nytt, men spennende at de lagrer oljen for å hente bedre priser senere.

https://punchng.com/lagos-oilfield-suffers-26-output-decline/
Redigert 02.07.2020 kl 17:26 Du må logge inn for å svare
klaesp
06.07.2020 kl 08:38 485

Har thief solgt seg ut av aksjen? Han skrev daglig en periode..